Bende istiyorum ikiz olmusken tam olsun bari :)
ovuda yumurtlama görünmüyor henüz ama hem akıntım var hem de çalışmalara devam. anlamadım bu akıntı olayını... yumustlama zamanı o zaman olmuyor muydu?? Rabbim çalışmalarının mükafatını versin
Benim icin fena olmaz aslinda
Evde oturursam belki kafam rahat old. Icin daha kolay olur:)
Kiz bende de var akıntı anlamadım krem gibiyapiskan ddeğil benkmkisi
evet ya bu vıcık vıcık olan işte... ya bu testte bişey var ya bizde
Ne is yapıyorsun nekadardir çalışıyorsun evde olsan daha zor olur yalnız daha sıkıcı sürekli kafanda olur bebk işi
valla eşim ilk bebek yapalım ben çok istiyorum dediğinde önce bir korku kapladı beni. ne çocuk mu?? ben nasıl doğururum?? o acıya katlanamamki!!! hadi doğurdum diyelim nasıl bakıcam ben ona? uyku uyuyamayacağım artık, zırt pırt yataktan kalkıp emzireceğim mi? derken derken ikize bile yupppiii diye sevinecek hale geldim vallahi
Canim akinti yumurtlaman birkac gun once artmaya basliyor.beyazimsi afedersim sumuk gibi parmaklarinin arasina alinca uzayan bir kivamda olunca yumurtlama yakin demektir.
ben dediğini yanlış anladım galiba az önce. seninkisi krem gibi mi, yapışkan değil mi yani?? ben onu bilmiyorum canım. benimkisi vıcık vıcık işte.. ıyyy iğrendim kendimden
Bence biz deliriyoruz vücutta alatm veriyo hopp topla kendini diye
Benimde oyle biri yeni dogum yapti biri benden 1hafta sonra evlendi düşük yapti simdi 2.ye hamile 4aylik ben yerimde sayıyorum:)) icraat yok bendr8 yildir calisiyorum canim .yurtdisi satis bolumum
Bebek fikri inan istede hep aklimda Evde de .hic cikmiyo
Ben bebek yapmaya karar verdigimden beri hem isyerinde hem disarda hamile patlamasi yasandi
Yani ne yapsam kacamiyorum:)))
Cok ilginc yanii
8 yildir calisiyorum canim .yurtdisi satis bolumum
Bebek fikri inan istede hep aklimda Evde de .hic cikmiyo
Ben bebek yapmaya karar verdigimden beri hem isyerinde hem disarda hamile patlamasi yasandi
Yani ne yapsam kacamiyorum:)))
Cok ilginc yanii
delirme alttan başlıyor bizde
Aynen bende oyle dusunuyordum bigun 5aile didime gittik hepsinin cocuklari var kucuk benimde denemeye baslayali 3ay olmustu çocuklar beni çıldırtti dovecektim okadar sinir oldum ordan döndük esime ben istemiyorum cocuk dedim ben bakamicam ben mutluolamicam dedim oda beni kendi cocugun olsa böyle olmaz falan diye tekrar ikna etti simdi cok istiyorum ama o korkuyu yenemedim(
valla ben yendim. beni bir de kuzenimin ve eltimin çocukları çok korkutuyordu. daha doğrusu çocukların anneleri. yok dün hiç uyuyamadım, uyku nedir unuttum, psikolojim bozuldu iyice... bir de bakıyorum bebeğin naneleri bitmiyor. yok şu saatte şunu vericem, şu saatte emziricem, uyku saati geldi, altına pisledi vs. vs anam dedim bu kadar şeyi nasıl aklınızda tutuyor nasıl uyguluyorsunuz?? çocuklar da durmuyor zır zır ağlıyorlar. kucakta saatlerce sallayıp duruyorlar. sonra baktım ki meğer onlar hale yola sokamıyorlar. elbette yorulucaz edicez öyle süt liman olmayacak ama çok abartıyorlardı onlar. zamanla bebeğin bakışından bile ne istediğini şıp diye anlar olucaz. ve en önemlisi düzen!! düzene soktuktan sonra Allahın izniyle herşey daha kolay olacak. inanıyorum ben...
Canjm benim Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin ins gec kalmissin ogrenmek icin neden
Ozamanlarda birbirimizden destek alacağız anlaşılan ben cok otoriter olmaktan korkuyorum cok relaximdir her konuda ama olmaz dediysem oluru yoktur:))
Benimde oyle biri yeni dogum yapti biri benden 1hafta sonra evlendi düşük yapti simdi 2.ye hamile 4aylik ben yerimde sayıyorum:)) icraat yok bendr
Bi tanesi ilk gece kaldi
Bi tanesi 2.denemesinde
Bi tanesi 4.denemesinde
Bi tanenesi kazayla:))))
Bi tanesi ilk ayinda
Bi tanesi 6.ayinda ikiz
Diye listem uzun canim.bunlarin hepsi tesadufmu yoksa algida secicilik mi
Bende 12. Ayy elde var kirmizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?