Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

1inden 7sine kadar onemli gunlerimdi.hergun iliski oldu.dunde oldu.atesi hic denemedim.sen deniyomusun canim.yarindan itibaren yapsam hamile oldugumu anlarmiyim ates olcme yontemiyle?.ilk defa yumurtlama gunlerimi kacirmadim cok heyecanliyim yaa :))

1inden 7sine kadar onemli gunlerimdi.hergun iliski oldu.dunde oldu.atesi hic denemedim.sen deniyomusun canim.yarindan itibaren yapsam hamile oldugumu anlarmiyim ates olcme yontemiyle?.ilk defa yumurtlama gunlerimi kacirmadim cok heyecanliyim yaa :))

sağlıklı sonuç alamazsın cnm çünkü en azından adetinin 4-5. gününde başlaman lazım ki vücüdünün ateş ortalamsını bulması lazımmış şimdi ölçsen 37 çıksa nerden bilicen normale göre yüksekmi diye öyle yani ama dediğin gibi önemli günlari kaçırmadıysan sorun yok o yolunu bulur inş

Kızalr burdaysanız sizlere ıvülasyon testinin gebeliği gösterip göstermediği konusu hakkında bişeyler sorsamm????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…