I ııhhh olmasss hatta elimden gelse yani bi yolunu bulsam 2.den sonra bağlatmak bile isterim ammmmaaa hem eşim karşı hemde dinen uygun değilmiş
Kızalr burdaysanız sizlere ıvülasyon testinin gebeliği gösterip göstermediği konusu hakkında bişeyler sorsamm????
Ole tbi baglatman i olmaz. Zaten rabbim yazmissa alnina kaderine sen naparsan yap olr yazmamssa olmaz bolede dsunmk lazm. Korunursun
Ay cnm bilmiodm cok sevindm allah saglikla kucana almayi nasip etsn. Ya bzede anlatsana calsmalarda neler yaptnyani bzde sey edelm uygulayalmda bebesmz olsn
korunursun derken benim durum karışık... hap kullanamıyorum yada iğne çünkü auralı migrenim var spiral olmuyor rahimde dönüklük var eşiminde lateks alerjisi var... anlayacağın her yol kapalı gibibilmiiiiimmm
banada yer var mi yazicaktim yawwwaynen canım android kk telden giriyorum alintilarim null die cikiyo
Çevreye verdiğim rahatsizliktan dolayı özür dilerim:78:
bildiğim kadarıyla ovulasyon testleri beta hcg ölçmüyor yanlış bilmiyorsam progestoran yada öströjen yada LH diye bişiler ölçüyo amma B-HCG yani gebelik hormununu değil :26: yinede bilen birileri bi yorum yaparlar du bakalım
saol canımmm amiin inşallahh... valla pek bıey yapmadımm.... tek yaptıgım yum yum gunlerıme dıkkat ettım o gun daha cok onem verdımm... hemen kalkmadım duşumuda geç almaya çalıştım.. bıde fazlada umutlanmadım acıkcası... bana tamamen suprız oldu
bildiğim kadarıyla ovulasyon testleri beta hcg ölçmüyor yanlış bilmiyorsam progestoran yada öströjen yada LH diye bişiler ölçüyo amma B-HCG yani gebelik hormununu değil :26: yinede bilen birileri bi yorum yaparlar du bakalım
Ay ay cok gzel cnm yaaaa. Dha tazede evlisiniz . Cok gzel bi suprz olmustr smdi thi sze
Saol canım.. Kısaca özetliyim eylül 15 de adet oldum . 26 eylülde brlirgin tek taraflı bi sancıyla uyandım ve ovü. Testi yaptım iki çizgide kıpkırmızıydı. Ve İlişki oldu. Bundan 5 6 gün öncede merak ettim bi bakayım acaba gercekten o zaman ovülasyon günümmüydü diye yine 2 çizgi çıktı ..sonrada hergün günde 2 defa ovülasyon testi yaptım halada yapıyorum ikinci çizgisi daha silik bi şekilde çıkıyor.. Bugün de erken gebelik testi yaptım negatif... Noluyo anlamadımm...
Varsa yaşayan bilen nolur yardımmmmm
3 yıl oldu bizim bütün tetkikler bittii ama olmuyo
Saol canım.. Kısaca özetliyim eylül 15 de adet oldum . 26 eylülde brlirgin tek taraflı bi sancıyla uyandım ve ovü. Testi yaptım iki çizgide kıpkırmızıydı. Ve İlişki oldu. Bundan 5 6 gün öncede merak ettim bi bakayım acaba gercekten o zaman ovülasyon günümmüydü diye yine 2 çizgi çıktı ..sonrada hergün günde 2 defa ovülasyon testi yaptım halada yapıyorum ikinci çizgisi daha silik bi şekilde çıkıyor.. Bugün de erken gebelik testi yaptım negatif... Noluyo anlamadımm...
Varsa yaşayan bilen nolur yardımmmmm
3 yıl oldu bizim bütün tetkikler bittii ama olmuyo
Hepinize iyi geceler öpüyorum sizi tek tek
canım batınaa ne kadar varrr.... 2. cızgın sılıkse yumurtlaman sonlanıyor demektırrr..... bıldıgım kadarıylaaa
Ya bende pcos var ama adetlerim bir yıldır düzenli çok şükür sadece ya bi iki gün önce olur gibi geliyor canım.. Şöyle ki ; 12 temmuz
15 ağus
15 eylül
tam ovualsyn günüde yapmışsın o yüzden belirgin çift çizgi çıkmış yumurtlamayı sağlayan hormon azaldıkça yani fertil günlerin geçtikçe testte soluklaşmaya başlamış.. ilişki günlerine dikkat etmişsin bu güzelll... bende 16 eylülde adet olmuştum yani aynı sayılırız şimdiii 26 yumurtlama günün olsa ki öyle görünüyor döllenme-implantasyon falan bi hafta yı hatta 8 günü bulabiliyor ve idrarda çıkması için yerleşmeden neredeyse yine bi hafta sonra test yapmalısınki çıksın ok ? mesela bende ayın 17-18 i gibi test yapıcam eğer olmazsam.... açıklamaya çalıştım ama karışık olmadı inş :44:
anladım canımmm erken dahaa testın negatıf cıkması normall... bence adetının gecmesını bekle umarım guzel bır sonuc cıkar...
Evet anlatatın canım çok güzell ... Çok saolll ...seni takip edicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?