Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnşallahh yarabbimm hepimize en kısa sürede yaşatsın..
Ne güzel senin bir tane var Allah bağışlasın.. Uzun uzunnn ömürleriniz olsun :))

amiiinn saol cnm beklemek nasıldır bilirim her namazdan sonra hep olmayanlara dua ederim birbirinin arkasından yapılan dua daha çabuk kabul olurmuş bizim ağzımızdan Allaha ulaşır inş

iyidir taptaze anne sen nasılsın
Allahıma çok şükür.. cuma günü doktor kontrolü var randevu aldım... cuma doktordan sonra ailelerimize de söylemeyi düşünüyoruz benimkini zor tutuyorum bütün arkadaşlarını aramış herkes beni arıyor... hayırlı olsun diye :)) daha annemlerin haberi yok

amiiinn saol cnm beklemek nasıldır bilirim her namazdan sonra hep olmayanlara dua ederim birbirinin arkasından yapılan dua daha çabuk kabul olurmuş bizim ağzımızdan Allaha ulaşır inş

Allah razı olsun canımm.. Ne güzell yüreğin var.. İnşlllahh en kısa sürede yaşarızda çekdiğimiz üzüntüler sıkıntılar ümitsizlikler biter...

aneeeeeemmmm kız durun yavaş olun nazara geleceksiniz yaww
ben ilkinde bile 6-7 haftalık olmadan söylemedim kimseye şimdi olursa dahada geç sölicem

Allah razı olsun canımm.. Ne güzell yüreğin var.. İnşlllahh en kısa sürede yaşarızda çekdiğimiz üzüntüler sıkıntılar ümitsizlikler biter...

aminnnnnnn birde kenzül-arş duası var cnm ben çok denedim inanarak okudum faydaısnı gördüm çok şükür sende dene tavsiye ederim

Daha gelen giden bisi yok canım bekliyorum iste gelsin diye :)) senjn minik napio annesini uzmuyo dimi

:)) inşallah gelmez bebeğim yaa... inşallah güzel haber alırsın... belki geç döllenmedir... benim minik iyi teyzesi yaaa... Allah'a çok şükür
bugün ne düşündüm biliyor musun gamze senin motivasyonun 10 numaraydı... bebek için mikmik yapmadım bu ay kocamla... burada gaza geldim... Allah sizden razı olsun yaaaa... her aşamada birbirimizin yanında olmaya çalışıyoruz.. çok güzel yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…