selam kızlar nasılsınız...
Allahım önce sizlere ilk bebeğini bekleyenlere versin inş sonra bana
kısslarrr ben cıkıyoruummm ıyıgeceler hepınızeee optuummmmm
İnşallahh yarabbimm hepimize en kısa sürede yaşatsın..
Ne güzel senin bir tane var Allah bağışlasın.. Uzun uzunnn ömürleriniz olsun :))
iyiyiz canim bekliyoruz bati. ben ve bugun olan arkadaslari belki birsey yazarlar diye bekliyorum. bende suan kirmizi yok sabah ola hayrola...
Allahıma çok şükür.. cuma günü doktor kontrolü var randevu aldım... cuma doktordan sonra ailelerimize de söylemeyi düşünüyoruz benimkini zor tutuyorum bütün arkadaşlarını aramış herkes beni arıyor... hayırlı olsun diye :)) daha annemlerin haberi yokiyidir taptaze anne sen nasılsın
amiiinn saol cnm beklemek nasıldır bilirim her namazdan sonra hep olmayanlara dua ederim birbirinin arkasından yapılan dua daha çabuk kabul olurmuş bizim ağzımızdan Allaha ulaşır inş
inşallah güzel haberler gelirrrrr Allahım yüzümüzü güldürsün yarın güzel güzel haberler alalım
tatlım sendemı ankaradasın
ayyyyyy ne gzel olmus
iyiyiz canim bekliyoruz bati. ben ve bugun olan arkadaslari belki birsey yazarlar diye bekliyorum. bende suan kirmizi yok sabah ola hayrola...
gamzemmmm nasıl oldun kuşummmm
Allahıma çok şükür.. cuma günü doktor kontrolü var randevu aldım... cuma doktordan sonra ailelerimize de söylemeyi düşünüyoruz benimkini zor tutuyorum bütün arkadaşlarını aramış herkes beni arıyor... hayırlı olsun diye :)) daha annemlerin haberi yok
Allah razı olsun canımm.. Ne güzell yüreğin var.. İnşlllahh en kısa sürede yaşarızda çekdiğimiz üzüntüler sıkıntılar ümitsizlikler biter...
Daha gelen giden bisi yok canım bekliyorum iste gelsin diye :)) senjn minik napio annesini uzmuyo dimi
Daha gelen giden bisi yok canım bekliyorum iste gelsin diye :)) senjn minik napio annesini uzmuyo dimi
aminnnnnnn birde kenzül-arş duası var cnm ben çok denedim inanarak okudum faydaısnı gördüm çok şükür sende dene tavsiye ederim
ya adama anlatamıyorum ki ben :)) annemlerde başkasından duyarsa ayıp olcak.. ondan dolayı sölicez...aneeeeeemmmm kız durun yavaş olun nazara geleceksiniz yaww
ben ilkinde bile 6-7 haftalık olmadan söylemedim kimseye şimdi olursa dahada geç sölicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?