Daha gelen giden bisi yok canım bekliyorum iste gelsin diye :)) senjn minik napio annesini uzmuyo dimi
aneeeeeemmmm kız durun yavaş olun nazara geleceksiniz yaww
ben ilkinde bile 6-7 haftalık olmadan söylemedim kimseye şimdi olursa dahada geç sölicem
Biz ilkimde annemlere de kayınvalidemlere de aynı gün söyledik; 5 aylık olunca :))))
Motivasyon hala yüksek benim :)) Allah hepimizden razi olsun mikmik görev degil zaten bunu bebeklerimiz olsada olmasada kabul etmwk şart:)) amin canim amin ins en yakın zamanda buay olmayacak biliyorum ama ben de bebisime biay dahavyaklasmis oluyorum elbet dogru zamanda Allahim bizlerede nasip edecektir bekleyip göreceğiz:)):)) inşallah gelmez bebeğim yaa... inşallah güzel haber alırsın... belki geç döllenmedir... benim minik iyi teyzesi yaaa... Allah'a çok şükür
bugün ne düşündüm biliyor musun gamze senin motivasyonun 10 numaraydı... bebek için mikmik yapmadım bu ay kocamla... burada gaza geldim... Allah sizden razı olsun yaaaa... her aşamada birbirimizin yanında olmaya çalışıyoruz.. çok güzel yaa...
:) gelecek bebeğim bu ay ıskaladim ben önümüzdeki aya insbelki de gelmiiiicekkk
anladim cnm bende de birsey yok agrilarda gitti. bekleyip gorecegiz. sabaha da guzel haberlerinizi bekliyorum insallah..
bizimkiler bizim kafamızı kırar konuşmazlar bizimleee... kocam 5 ayı bırakın 5 gün daha durmaz... :))
yok canım aklına geldikçe oku iste oku iste verecek olan ODeniycem canımmm.. Çok saol.. Sayısı var mı??
Biz ilkimde annemlere de kayınvalidemlere de aynı gün söyledik; 5 aylık olunca :)))) şimdi olursa bunu da söylemiycem çünkü kayınvalidemler istemiyor..
Motivasyon hala yüksek benim :)) Allah hepimizden razi olsun mikmik görev degil zaten bunu bebeklerimiz olsada olmasada kabul etmwk şart:)) amin canim amin ins en yakın zamanda buay olmayacak biliyorum ama ben de bebisime biay dahavyaklasmis oluyorum elbet dogru zamanda Allahim bizlerede nasip edecektir bekleyip göreceğiz:))
:) gelecek bebeğim bu ay ıskaladim ben önümüzdeki aya ins
Ben sizden güzel haber bekliyorum ben sabaha kadar adet olurum gelmek üzere :))
iyiyiz canim bekliyoruz bati. ben ve bugun olan arkadaslari belki birsey yazarlar diye bekliyorum. bende suan kirmizi yok sabah ola hayrola...
Bizim cok düzenli de noluyo zamani var iste yumyumu da yakaladim ben bu ay ama olmayınca olmuyo malesef sağlık ve huzurimuz olsun elbet bebekimizde olur hic ümitsizliğe kapilma bu ay olmazsa önümüzdeki aya Allahim yeterki verdikteb sonra almasin :)) bu ay daha düzenli calisiriz artik bolbol mikmik heyoheyoıskalamak.. sanırım bizede uyar bu kelime ayda 4 kere mik mik sonra bekleki olacakk olmaaaaazz dedim eşime çalışınca oluyo çalışmayana yok
kızlar çok uykum geldi ben yatıyorum hepinize iyi geceler... laf aramızda amaaaaaakocam hepinizi kıskanıyorrrrrrrrrrr
Motivasyon hala yüksek benim :)) Allah hepimizden razi olsun mikmik görev degil zaten bunu bebeklerimiz olsada olmasada kabul etmwk şart:)) amin canim amin ins en yakın zamanda buay olmayacak biliyorum ama ben de bebisime biay dahavyaklasmis oluyorum elbet dogru zamanda Allahim bizlerede nasip edecektir bekleyip göreceğiz:))
:) gelecek bebeğim bu ay ıskaladim ben önümüzdeki aya ins
Ben sizden güzel haber bekliyorum ben sabaha kadar adet olurum gelmek üzere :))
hayirlisi cnm sabah olsun bakalim bekliyoruz birisinden birisi olsada bilsek sonucu..
Büyük Allahim hepinizin kucagina bir bebek almayi nasip eder insalla
Kizlar ama bnlede ilgilenin
Bizim cok düzenli de noluyo zamani var iste yumyumu da yakaladim ben bu ay ama olmayınca olmuyo malesef sağlık ve huzurimuz olsun elbet bebekimizde olur hic ümitsizliğe kapilma bu ay olmazsa önümüzdeki aya Allahim yeterki verdikteb sonra almasin :)) bu ay daha düzenli calisiriz artik bolbol mikmik heyoheyo
Hoppp kiskanmasin cok kizariz burda hep destek tam destek var ona göre! !!
ilkinde çok istedi kız, çok heveslendi,hele bir de benimki sülalede tek kız,kadın gece uyumamış kız geliyo diye,uyyyy istemiyyy demekona inat 2 tane daha yap kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?