canım ben de yeni açtım daha iki gündür bakamıyorum,açığı kapatmaya çalışıyorum ama yetişmek mümkün değil,
sende durum nedir?
yaww birazda ben istemiyommm çok soğuk bizim evvvv banyo yapmak istemiiiiimmm
Alisirsn cnm bnm. Bende durum mik mike devm ama bisi yok :-ssz: bebis yani.
ayyynı soğukta banyo yapmak kabus gibi hastayım çünkü,kız yeni iyileşti,ona da bulaştırıcam diye aklım çıkıyo...gece vakti fön de açamıyorum uyanacak diye,off offf
benim de reglim 6 sında bitti,ovulasyon testine başlıycam bu ay,çalışmaları ona göre yapacaz bakalım ne olacak...
senindemi ikinci sanamı sormuştum geçenlerde 2.5 yaşında kızı olan senmiydin :44: hafızam çok kötü yaa
Insallah tutr cnm
yok canım benimki 1,5 yaşında,sorun senin hafızanda değil forum çok hızlı ilerliyor,ben de çok sık giremiyorum,normal yani...
hee ok küçükmüşde daha iyi cesaret edebiliyon :44:
evet küçük,ama ben büyüğüm bayağı :), 35 yaşındayım canım, ben biraz geç evlendim,geç anne oldum,yaş geçmeden ikinciyi de yapayım diyorum...hem bakalım ne zaman tutacak.bu ay tutsa,doğduğunda kızım 28 aylık olacak,nerdeyse 2,5 yaş olacak aralarında
idare edecez artık,valla erken erken doğurun sonra benim gibi sıkışırsınız :)
Soğuk falan yapcak bisi yok ufo alin koyun banyoya ama ertelemeyin mikmiki zaten bebekler olunca erteleyeceksiniz :0)yaww birazda ben istemiyommm çok soğuk bizim evvvv banyo yapmak istemiiiiimmm
herkese gunaydın arkadaslar...herkesın kalbındekı güzellıklerın olması dılegıyle..
günaydın canımmm
Dun sabah yapmıştım negatifti gelen giden yok henüz malesef sende nasıl durumlarvar mı bi haber senden? test yaptın mı?
canlarım ben bi geçmişi okuyup geleyim hızlıca
Dun sabah yapmıştım negatifti gelen giden yok henüz malesef sende nasıl durumlar
daha henüz yapmadım canım bende. bir gün daha bekleyeyim diyorum belki havalardan dolayı gecikmiş olabilir diye düşünüyorum (aslında düşünmüyorum ama hüsrana uğramamak için yapmıyorum) bakalım bugünde bi geçsin hayırlısı ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?