Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaww birazda ben istemiyommm çok soğuk bizim evvvv banyo yapmak istemiiiiimmm

ayyynı soğukta banyo yapmak kabus gibi hastayım çünkü,kız yeni iyileşti,ona da bulaştırıcam diye aklım çıkıyo...gece vakti fön de açamıyorum uyanacak diye,off offf

ayyynı soğukta banyo yapmak kabus gibi hastayım çünkü,kız yeni iyileşti,ona da bulaştırıcam diye aklım çıkıyo...gece vakti fön de açamıyorum uyanacak diye,off offf

senindemi ikinci sanamı sormuştum geçenlerde 2.5 yaşında kızı olan senmiydin :44: hafızam çok kötü yaa

senindemi ikinci sanamı sormuştum geçenlerde 2.5 yaşında kızı olan senmiydin :44: hafızam çok kötü yaa

yok canım benimki 1,5 yaşında,sorun senin hafızanda değil forum çok hızlı ilerliyor,ben de çok sık giremiyorum,normal yani...

hee ok küçükmüşde daha iyi cesaret edebiliyon :44:

evet küçük,ama ben büyüğüm bayağı :), 35 yaşındayım canım, ben biraz geç evlendim,geç anne oldum,yaş geçmeden ikinciyi de yapayım diyorum...hem bakalım ne zaman tutacak.bu ay tutsa,doğduğunda kızım 28 aylık olacak,nerdeyse 2,5 yaş olacak aralarında
idare edecez artık,valla erken erken doğurun sonra benim gibi sıkışırsınız :)

işte yine bir muhabbetin daha sonuna geldim,yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler,iyi geceler :)...ben kaçıyorum kızlar,
size iyi muhabbetler...

hemm ok doğru diyorsun bende 30dan sonra ya kalmak istemiyorum buda benim düşüncem.. sanada iyi geceleeerrr

yaww birazda ben istemiyommm çok soğuk bizim evvvv banyo yapmak istemiiiiimmm
Soğuk falan yapcak bisi yok ufo alin koyun banyoya ama ertelemeyin mikmiki zaten bebekler olunca erteleyeceksiniz :0)
herkese gunaydın arkadaslar...herkesın kalbındekı güzellıklerın olması dılegıyle..

Amin canim hepimizin ins Günaydın sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…