Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ya dün bi arkadaşla dışarı çıktık işte konu açıldı dedim adete 2 gün kala test yaptım negatif ama bat şaşmazdı ve gelmedi bugün dedim.. tamam stresten gecikebilir ama bide dedi ki bazılarının idrarda çıkmazmış çok çok ilerleyince çıkarmış?? ben ilk gebeligimde hiç idrar testi yapmadım direk kana gitmiştim adet gelmeden.. acaba öyle bişey olabilir mi ya bugünde gelmezse kana mı gitsek ki?? senin içinde aynısını düşündüm..

tecrubelı arkadaslar yada fıkrı olan yardımcı olabılır mı...dun regl gunumdu olmadı...ılk defa yumurtlama tarıhımden ıtıbaren adet agrısı gbı agrılarım var .hersey regl belırtısı gbı ılk defa goguslerımde hassasıyet ve karıncalanma var....az once test yaptım negatıf yanılma payı varmıdır...bu ay hep ılklerı yasıyorum

canım gamzeye yazdım bi yazı sende oku sen hiç test yapmadın diye sana demedim ama gamzeyle ben yaptım ya ondan yazdım..ne zaman test yapsak ki yada direk yarın kana mı gitsek?

canım benimde günüm hiç geçmez. geçen ay kimyasal gebelik olduğunda bile geçmedi. saati saatine tuttu. bu ay hiç umudum yoktu aslında. çünkü çok üzüldüm geçen ay ve bu ay kendime zaman vermiştim. sadece bir gece ilişki oldu. şuan bile halen inanabilmiş değilim açıkcası. ben yarın sabah test yapmak istiyorum. bir gün daha vereyim kendime. eğer testte çıkmazsa ve bayrama kadar olmazsam bayramdan sonra direkt doktora giderim. hem kese görünür hemde bir sorun var mı diye bakarım. hakkımızda hayırlısı...

canım benim, denizasker, gamse20, ve esrarengiz inde günleri dündü. bizde aynı belirtileri yaşıyoruz ve gelen giden birşey yok hepimiz beklemedeyiz. ben test yapmadım. diğer arkadaşlar yaptı onlarda negatif neler olacak bizde bekliyoruz. seninde hakkında hayırlısı canım..

hayırlısı canım senden güzel haberler bekliyorummm ve diğerlerinden de tabii ki..
Canim ben sizden bekliyorum güzel haberler:))
günaydın kızlar. gördüğüm kadarıyla henüz gelen giden yok hadi bakalım hayırlısı inşallah
Evet bebeğim gelen giden yok daha bekliyorum
Bilemedim canım umitlenmek istemiyorum çünkü gelir benimki
bebeğim naber??? henüz gelen giden yokmuş sende de. hiç geciktiği oluyor muydu?

Canım geçen ayda gecikti son 2 aydir sacmaliyo yani ondan öncesinde cok duzenliydi 2 gün önce geliyordu hep ama 2aydie sapiitti

sende benim gibi umutsuzsun. Ama Allah'tan ümit kesilmez..

Canım orasi öyle de görünen köyde klavuz istemez:)) testler negatif

idrar testleri her kişi de aynı olmayabiliyor. önce kan daha sonra idrarda çıkabiliyor. en büyük belirti mensin gecikmesi geçen ay sende kaç gün gecikmişti?

Hayırlısı canım yarına kadar nasıl sabretcez bilmiyorum :18: deli gönül diyo git ver kan testini bitsin :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…