yemeğimi yaptım geldimm, bugün kırmızı gören var mı kızlar son durum ne? GAMZE, ESRA VE DENİZ ??:26::26:
Dun sabah yapmıştım negatifti gelen giden yok henüz malesef sende nasıl durumlar
daha henüz yapmadım canım bende. bir gün daha bekleyeyim diyorum belki havalardan dolayı gecikmiş olabilir diye düşünüyorum (aslında düşünmüyorum ama hüsrana uğramamak için yapmıyorum) bakalım bugünde bi geçsin hayırlısı ile..
Ins vardır bişiler :)) ve güzel haberler verirsin ins
deniz ben seni ilk gördüğümden beri hep içimden hamilesin gibi geliyor bence sen hamilesin içimden myle geçiyor
ayyy canım benim yainşallah canım inşallah
hayırlısı canım senden güzel haberler bekliyorummm ve diğerlerinden de tabii ki..
canım ya hala gelmedi benimkiler.. sende durumlar nasıl sanırım yok hala.. geçmiş çok kabarmış tam bitiremedim ay bide dersteyim ben
bende de gelen giden birşey yok canım.. iyi dersler canım.. :26::26:
canım gamzeye yazdım bi yazı sende oku sen hiç test yapmadın diye sana demedim ama gamzeyle ben yaptım ya ondan yazdım..ne zaman test yapsak ki yada direk yarın kana mı gitsek?
tecrubelı arkadaslar yada fıkrı olan yardımcı olabılır mı...dun regl gunumdu olmadı...ılk defa yumurtlama tarıhımden ıtıbaren adet agrısı gbı agrılarım var .hersey regl belırtısı gbı ılk defa goguslerımde hassasıyet ve karıncalanma var....az once test yaptım negatıf yanılma payı varmıdır...bu ay hep ılklerı yasıyorum
Canim ben sizden bekliyorum güzel haberler:))hayırlısı canım senden güzel haberler bekliyorummm ve diğerlerinden de tabii ki..
Evet bebeğim gelen giden yok daha bekliyorumgünaydın kızlar. gördüğüm kadarıyla henüz gelen giden yok hadi bakalım hayırlısı inşallah
Bilemedim canım umitlenmek istemiyorum çünkü gelir benimkicanım ya dün bi arkadaşla dışarı çıktık işte konu açıldı dedim adete 2 gün kala test yaptım negatif ama bat şaşmazdı ve gelmedi bugün dedim.. tamam stresten gecikebilir ama bide dedi ki bazılarının idrarda çıkmazmış çok çok ilerleyince çıkarmış?? ben ilk gebeligimde hiç idrar testi yapmadım direk kana gitmiştim adet gelmeden.. acaba öyle bişey olabilir mi ya bugünde gelmezse kana mı gitsek ki?? senin içinde aynısını düşündüm..
bebeğim naber??? henüz gelen giden yokmuş sende de. hiç geciktiği oluyor muydu?
Canim ben sizden bekliyorum güzel haberler:))
Evet bebeğim gelen giden yok daha bekliyorum
Bilemedim canım umitlenmek istemiyorum çünkü gelir benimki
Canım geçen ayda gecikti son 2 aydir sacmaliyo yani ondan öncesinde cok duzenliydi 2 gün önce geliyordu hep ama 2aydie sapiitti
sende benim gibi umutsuzsun. Ama Allah'tan ümit kesilmez..
Canım orasi öyle de görünen köyde klavuz istemez:)) testler negatif
Canım geçen ayda gecikti son 2 aydir sacmaliyo yani ondan öncesinde cok duzenliydi 2 gün önce geliyordu hep ama 2aydie sapiitti
Hayırlısı canım yarına kadar nasıl sabretcez bilmiyorum :18: deli gönül diyo git ver kan testini bitsin :95:canım benimde günüm hiç geçmez. geçen ay kimyasal gebelik olduğunda bile geçmedi. saati saatine tuttu.bu ay hiç umudum yoktu aslında. çünkü çok üzüldüm geçen ay ve bu ay kendime zaman vermiştim. sadece bir gece ilişki oldu. şuan bile halen inanabilmiş değilim açıkcası. ben yarın sabah test yapmak istiyorum. bir gün daha vereyim kendime. eğer testte çıkmazsa ve bayrama kadar olmazsam bayramdan sonra direkt doktora giderim. hem kese görünür hemde bir sorun var mı diye bakarım. hakkımızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?