Canim ben sizden bekliyorum güzel haberler:))
Evet bebeğim gelen giden yok daha bekliyorum
Bilemedim canım umitlenmek istemiyorum çünkü gelir benimki
Canım geçen ayda gecikti son 2 aydir sacmaliyo yani ondan öncesinde cok duzenliydi 2 gün önce geliyordu hep ama 2aydie sapiitti
Hayırlısı canım yarına kadar nasıl sabretcez bilmiyorum :18: deli gönül diyo git ver kan testini bitsin :95:
Orasi öyle de bende geçerli değil sanırım çünkü hafif pembemsi geldi az önce tuvalete gittim :))idrar testleri her kişi de aynı olmayabiliyor. önce kan daha sonra idrarda çıkabiliyor. en büyük belirti mensin gecikmesi geçen ay sende kaç gün gecikmişti?
dpo 15 bugün.... yani şimdiye kadar gelmesi gerekmez miydi? geçen ayki yumurtlama tarihini bilmiyorsun dimi?
gamze şu yaptığın testi yüklesene buraya. bir de biz bakalım
Gunaydin cancagizlarim
Bati gecmis olanlarin halen gelmis ne guzell
Bende fantazi olsun die sabah test yaptim((hayalet cizgi bile yok
Daha 5 gun var gerci
Orasi öyle de bende geçerli değil sanırım çünkü hafif pembemsi geldi az önce tuvalete gittim :))
Ya bende anlamadim evet bugün yumyumun üstünden 15 gün gecti gelmesu gerekiyor du anca geliyo benim adette nazli arkadas yaw :)) gecen aylar yumurtlama tarihimi bilmiyordum evet bebeğim neyseki agirdan geliyo bizimksi
Canim test evde zaten telefondan yuklenemiyor malesef
Gunaydin canim da tatlim sen napiyon testleri bol buldun heralde:) cikmasina imkan yokki.gununde bile zor cikiyo:)
Testim cok var)
Eve depo yaptim ya sorma
inşallah dönmez cnmarkadaşım kahverengi lekelenme yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal kırmızıya dönmezse korkma..
günaydınn kızlarrrr psipsiko ne mutlu cnm bende çok merak ediyorum bitane gebelik tetsi yapıcm bndeCanım yok lekelenme olmadı bende iki gün sonra adet tarihim benim 11 yani.. Yumurtlama gününe göre hesaplarsam bugün yine idrar testi yaptım çok koyu çıktı demekki kuzum büyüyor teyzeleriDeli gibi hep konuşuyorum onunla...
cnm panikleme, kanama olmadığı sürece hafif lekelenmeler falan normalmiş. deli gibi hamilelikle ilgili bütün siteleri okuyorum 1 haftadır.
Hadi ya . Ben almiyom sonra dayanamam dıye. Benden once de kocam dayanamaz. Bi de bana akil verir nasil yapcagimi anlatir haha cok biliyomus gibi iyice sinir olurum:)
benim de adetten 1 gn önce pembemsi akıntı gelmişti...(((( hayırlısı canım
anladım canım
Testim cok var)
Eve depo yaptim ya sorma
Bende internetten almistim ovulasyon testleri ile birlikte
Bi ise yaradiklari yok zaten pozitifi gosteremediler bi turlu
Bana da esim daha adetine var cikmaz diyo:) cok bilmiss:))
Evet bnm hep böyle basliyo adetim biran once gelsij v bitsin mikmike başlayalım yine
benim de var ama henüz birini bile yapmak kısmet olmadı
Nasi biliyo ama esin.
Benimkinin verdiği akıllar super.5-10 damla damlat yarim saat bi saat bekle:) yine de çift cizgi cikaramadi tatlışim.bi kere de test yanlış mi demisti:) aglanacak halime guluyorum ya:))
Nasi biliyo ama esin.
Benimkinin verdiği akıllar super.5-10 damla damlat yarim saat bi saat bekle:) yine de çift cizgi cikaramadi tatlışim.bi kere de test yanlış mi demisti:) aglanacak halime guluyorum ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?