Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gamze şu yaptığın testi yüklesene buraya. bir de biz bakalım

Hayırlısı canım yarına kadar nasıl sabretcez bilmiyorum :18: deli gönül diyo git ver kan testini bitsin :95:

ben bu ay sabırlıyım. çünkü geçen ay kan testi yaptırdım hamile çıktım. sonrasında mens olunca insan yıkılıyor maalesef

Gunaydin cancagizlarim
Bati gecmis olanlarin halen gelmis ne guzell
Bende fantazi olsun die sabah test yaptim ((hayalet cizgi bile yok
Daha 5 gun var gerci

idrar testleri her kişi de aynı olmayabiliyor. önce kan daha sonra idrarda çıkabiliyor. en büyük belirti mensin gecikmesi geçen ay sende kaç gün gecikmişti?
Orasi öyle de bende geçerli değil sanırım çünkü hafif pembemsi geldi az önce tuvalete gittim :))
dpo 15 bugün.... yani şimdiye kadar gelmesi gerekmez miydi? geçen ayki yumurtlama tarihini bilmiyorsun dimi?

Ya bende anlamadim evet bugün yumyumun üstünden 15 gün gecti gelmesu gerekiyor du anca geliyo benim adette nazli arkadas yaw :)) gecen aylar yumurtlama tarihimi bilmiyordum evet bebeğim neyseki agirdan geliyo bizimksi

benim de adetten 1 gn önce pembemsi akıntı gelmişti... (((( hayırlısı canım

Canim test evde zaten telefondan yuklenemiyor malesef

anladım canım

arkadaşım kahverengi lekelenme yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal kırmızıya dönmezse korkma..
inşallah dönmez cnm
günaydınn kızlarrrr psipsiko ne mutlu cnm bende çok merak ediyorum bitane gebelik tetsi yapıcm bnde
cnm panikleme, kanama olmadığı sürece hafif lekelenmeler falan normalmiş. deli gibi hamilelikle ilgili bütün siteleri okuyorum 1 haftadır.

aynen cnm bnde öyle kafayı bozmuş durumdayım (=

Hadi ya . Ben almiyom sonra dayanamam dıye. Benden once de kocam dayanamaz. Bi de bana akil verir nasil yapcagimi anlatir haha cok biliyomus gibi iyice sinir olurum:)

Bende internetten almistim ovulasyon testleri ile birlikte
Bi ise yaradiklari yok zaten pozitifi gosteremediler bi turlu
Bana da esim daha adetine var cikmaz diyo:) cok bilmiss:))

Bende internetten almistim ovulasyon testleri ile birlikte
Bi ise yaradiklari yok zaten pozitifi gosteremediler bi turlu
Bana da esim daha adetine var cikmaz diyo:) cok bilmiss:))

Nasi biliyo ama esin.
Benimkinin verdiği akıllar super.5-10 damla damlat yarim saat bi saat bekle:) yine de çift cizgi cikaramadi tatlışim.bi kere de test yanlış mi demisti:) aglanacak halime guluyorum ya:))

Nasi biliyo ama esin.
Benimkinin verdiği akıllar super.5-10 damla damlat yarim saat bi saat bekle:) yine de çift cizgi cikaramadi tatlışim.bi kere de test yanlış mi demisti:) aglanacak halime guluyorum ya:))

walla o duruma geldik artik:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…