Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydınnnnn benim tatlı, benim güzel, benim bi tanecik anne adaylarımmm , çıtır hamişlerim

bu kız hala adet olmadı

test aldım yarın sabah yapıcam nasipse

ay biraz dahamı beklesem acaba :26: ya çıkmazsa
:18:

**...Gunaydin kizlar... **
nasilsiniz bugun ? guzel haberler varmi ??

Günaydın canım hoşgeldin.
Bugun niye yapmiyosun kiz nasi tutuyosun kendini :))

canım ya ben önceki gebeligimde diç evde yapmadım drek adet öncesi kan verdim çıkmıştı.. acaba diyorum yine kan mı versem iş çıkışı gideyim vereyim hatta sende git :100: evdeki testler antipati yaptı bende

bekliyoruz ismihan abla ya gelen giden yok ama test yapmaya korkuyorum en azından şuan gelmedikçe mutluyum :90:

ay kıs aynı durumdayız bendede gelen giden yok testide aldım bugün.. ama yapamıyorum.. böle umutla beklemek daha eğlenceli

bende yarın sabah yapmayı düşünüyorum canım.. herşeyin hayırlısı bekleyelim bakalım...

Canımmm inşallah hamilesindir çok merak ettim bugün yapsana :) bizi merakta bırakma

ay bilemedimki şimdi :26: ölemi yapsak acaba

Canımmm inşallah hamilesindir çok merak ettim bugün yapsana :) bizi merakta bırakma

cnm inan cesaret edemiyorum.. ya sitrestense :26: ya hava değişimindense :26:
böyle en azından biraz umutla beklemiş oluyorum.. umudunu yaşamak bile güzel

Günaydın canlar :) güzel haberler var mı heyecanla ve dua ile bekliyorum :)

hep beraber aynı şekilde bekliyoruz canım.. önce kim test yapıp güzel haberi verecek meraktayız.. kimsenin eli teste de gitmio :) kendimizden çok birbirimizi merakla bekliyoruz :18::18::18: birazda korku var tabi...

iyi olmaya çalışıyoruz canım.. bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

İnşallahh canımm

Rabbim hayırlısı neyse onu versin. az önce Müdürümden izin istedim 15,30 da çıkabilir miyim? diye ."Geçmiş Olsun ,tabi çıkabirisiniz " dedi

İçimde bir korku, bir heyecan bilemiyorum. Muhtemelen bebek yok; ama kist veya başka bir hastalık çıkmasın diye dua ediyorum.

cnm inan cesaret edemiyorum.. ya sitrestense :26: ya hava değişimindense :26:
böyle en azından biraz umutla beklemiş oluyorum.. umudunu yaşamak bile güzel

bende aynı şeyleri yaşıyorum.. hava değişimi stres bebek bakalım hangisi baskın gelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…