İnşallahh canımm
Rabbim hayırlısı neyse onu versin. az önce Müdürümden izin istedim 15,30 da çıkabilir miyim? diye ."Geçmiş Olsun ,tabi çıkabirisiniz " dedi
İçimde bir korku, bir heyecan bilemiyorum. Muhtemelen bebek yok; ama kist veya başka bir hastalık çıkmasın diye dua ediyorum.
ay bilemedimki şimdi :26: ölemi yapsak acaba
Evet bnm hep böyle basliyo adetim biran once gelsij v bitsin mikmike başlayalım yine
bugün sabah baktım gelen giden yok.. eke eke sütümü içtim yumurta haşladım yedimkendimi mutlu ettim işte bebek varmış gibi
İnşallahh canımm
Rabbim hayırlısı neyse onu versin. az önce Müdürümden izin istedim 15,30 da çıkabilir miyim? diye ."Geçmiş Olsun ,tabi çıkabirisiniz " dedi
İçimde bir korku, bir heyecan bilemiyorum. Muhtemelen bebek yok; ama kist veya başka bir hastalık çıkmasın diye dua ediyorum.
bende bilemedim..ya uff yapmasak nolur sanki bekleylim ben böye gayet mutluyum
ay bilemedimki şimdi :26: ölemi yapsak acaba
cnm inan cesaret edemiyorum.. ya sitrestense :26: ya hava değişimindense :26:
böyle en azından biraz umutla beklemiş oluyorum.. umudunu yaşamak bile güzel
Sabah ezan okunurken kalktim normalde kalkamazdim.
Baktim esimde kalkmis.bu bi isaretmi dedi.namaz kildik.Allah kabul etsin insallah
canım benim, denizasker, gamse20, ve esrarengiz inde günleri dündü. bizde aynı belirtileri yaşıyoruz ve gelen giden birşey yok hepimiz beklemedeyiz. ben test yapmadım. diğer arkadaşlar yaptı onlarda negatif neler olacak bizde bekliyoruz. seninde hakkında hayırlısı canım..
bende bugün işe gelirken yavaş yürüdüm.. sürekli elim karnımdasanki varmış gibi düşünmek bilem harika.. bu rüyayı bozmak istemiyorummm :26::26:
Bende adetim gecikpte yapmadim hic
Hep oncesinde sirf is olsun diye yapiyorum
Amaaan napalim .ben saldim cayira moduna coktan girdim
günaaaaaaayyyyyyyyyydııııııııııııııııııınnnnnnnn
Canlarımm
Nasılsınız bugün ?
Günaydınnnnn benim tatlı, benim güzel, benim bi tanecik anne adaylarımmm , çıtır hamişlerim
bu kız hala adet olmadı
test aldım yarın sabah yapıcam nasipse
ay biraz dahamı beklesem acaba :26: ya çıkmazsa :18:
**...Gunaydin kizlar... **
nasilsiniz bugun ? guzel haberler varmi ??
Seda Sayan günaydınıymış bu:))))))
Günaydın canlar :) güzel haberler var mı heyecanla ve dua ile bekliyorum :)
Sabah ezan okunurken kalktim normalde kalkamazdim.
Baktim esimde kalkmis.bu bi isaretmi dedi.namaz kildik.Allah kabul etsin insallah
Gamzemmm inşallah hamilesindir test yaptın mı canım güzel haberlerini bekliyorum canım :) ama olmazsada mikmiki çok sık yapın canım son gaz devam :)
Haklısın ama canım bilmek daha çok rahatlatıyor insanı ben günüme 5 gün kala evde yaptım testi pozitifi gördüm varsa idrarda da çıkar idrarda çıkarsa yaptır kan testini , kan testi sonucu negatif olunca insan daha çok yıkılıyor bence ilk kendin evde öğren derim ben dualarım sizinle hamişsinizdir inşallah :)
Haklısın ama canım bilmek daha çok rahatlatıyor insanı ben günüme 5 gün kala evde yaptım testi pozitifi gördüm varsa idrarda da çıkar idrarda çıkarsa yaptır kan testini , kan testi sonucu negatif olunca insan daha çok yıkılıyor bence ilk kendin evde öğren derim ben dualarım sizinle hamişsinizdir inşallah :)
haklısın bencede yarınıda atlatalımben iş olsun diye yapmaya bile cesaret edemiyorum valla
günaydın kızlaaarrr... bence test yapmak için 1 gün daha bekleyin. Allah korusun ya kimyasal gebelikse?? önce mutlu olup sonra
üzülmenizi istemem canlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?