Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah bebek vardır canım. negatif düşünmeyelim pozitif bigün olur inşallah...

bugün sabah baktım gelen giden yok.. eke eke sütümü içtim yumurta haşladım yedim kendimi mutlu ettim işte bebek varmış gibi

bende bugün işe gelirken yavaş yürüdüm.. sürekli elim karnımda sanki varmış gibi düşünmek bilem harika.. bu rüyayı bozmak istemiyorummm :26::26:

Sabah ezan okunurken kalktim normalde kalkamazdim.
Baktim esimde kalkmis.bu bi isaretmi dedi.namaz kildik.Allah kabul etsin insallah

çıkmaz inşallah canım ya geçen monbebede senin gibi korktu ama bişicik yoktu :) iyi haberlerle gel inşallah

cnm inan cesaret edemiyorum.. ya sitrestense :26: ya hava değişimindense :26:
böyle en azından biraz umutla beklemiş oluyorum.. umudunu yaşamak bile güzel

Haklısın ama canım bilmek daha çok rahatlatıyor insanı ben günüme 5 gün kala evde yaptım testi pozitifi gördüm varsa idrarda da çıkar idrarda çıkarsa yaptır kan testini , kan testi sonucu negatif olunca insan daha çok yıkılıyor bence ilk kendin evde öğren derim ben dualarım sizinle hamişsinizdir inşallah :)

evet herseyın hayırlısı umarım herkesı dıledıgı gerceklesır..tesekkur ederım cvb verdıgın ıcın

Bende adetim gecikpte yapmadim hic
Hep oncesinde sirf is olsun diye yapiyorum
Amaaan napalim .ben saldim cayira moduna coktan girdim

ben iş olsun diye yapmaya bile cesaret edemiyorum valla
günaaaaaaayyyyyyyyyydııııııııııııııııııınnnnnnnn

Canlarımm
Nasılsınız bugün ?

**...Gunaydin kizlar... **
nasilsiniz bugun ? guzel haberler varmi ??

Seda Sayan günaydınıymış bu:))))))

Günaydın canlar :) güzel haberler var mı heyecanla ve dua ile bekliyorum :)

günaydın kızlaaarrr... bence test yapmak için 1 gün daha bekleyin. Allah korusun ya kimyasal gebelikse?? önce mutlu olup sonra üzülmenizi istemem canlarımmmm

Umut çok güzel bir duygu insanın günü geçince içi kıpır kıpır oluyor.

Test yapıp bu rüyayı bozmanın alemi yok; ya direk doktora, ya da salın gitsin.

Kırmızı gelene kadar mutlu mesut gezmeye devam

Sabah ezan okunurken kalktim normalde kalkamazdim.
Baktim esimde kalkmis.bu bi isaretmi dedi.namaz kildik.Allah kabul etsin insallah

Ben de bu ay namaza başladım. Her namazdan sonra dua ediyorum. Kaç yıldır sürekli topicleri okuyorum.İlk defa bu ay bu topiğe yazmaya başladım.Ama benim her zaman geç gelen bat bu ay ilk defa erken geldi. Zaten çok düzensiz.Çok karışık. Siyah siyah , bi de herzamanki gibi çok değil azar azar geliyor bu sefer.Bu ay da olmadı.Hayırlısı bakalım.İnşallah sizin bat lar gelmez ve sağlıklı hamiş olursunuz.

Gunaydiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarim benim tasecik hamislerim , guzel anne adaylarim hepinizi sevgiyle kucakliyorummmm

Gamzemmm inşallah hamilesindir test yaptın mı canım güzel haberlerini bekliyorum canım :) ama olmazsada mikmiki çok sık yapın canım son gaz devam :)

Bebeğim malesef güzel haber veremicem bu ay ama önümüzdeki ay bombo gibi geliyorum :))) ben mikmiki hep sıkı yapıyorum da hemde hep hobi icin yapıyorum bu bebek icon yapcam )

canım öyle diyosundasizleri duyup 2 gün önce test yaptım negatifti.. bazı kadında oluyomuş işte idrarda binlere çıkınca anca beliriyomuş.. benimde reglim günü saati aynıdır şaşmazdı .. ee şimdi yok negatifti diye bırakamıyorum ki umutlanıyorum işte yinede.. :85:

cnm test aldım ama ne bileyim inan cesaretim yok ben bi önceki hamileliğimde adetime 5 gün önce ağrı kesici içip içmiceğime karar vermek için test yapmıştım negatifti çıkmadı.. ama meğer hamilemişim:26: ondan korkuyorum :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…