Gunaydiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanlarim benim tasecik hamislerim , guzel anne adaylarim hepinizi sevgiyle kucakliyorummmm
canım öyle diyosundasizleri duyup 2 gün önce test yaptım negatifti.. bazı kadında oluyomuş işte idrarda binlere çıkınca anca beliriyomuş.. benimde reglim günü saati aynıdır şaşmazdı .. ee şimdi yok negatifti diye bırakamıyorum ki umutlanıyorum işte yinede.. :85:
Umut çok güzel bir duygu insanın günü geçince içi kıpır kıpır oluyor.
Test yapıp bu rüyayı bozmanın alemi yok; ya direk doktora, ya da salın gitsin.
Kırmızı gelene kadar mutlu mesut gezmeye devam
haklısın bencede yarınıda atlatalım
o kadar iyi anlıyorum ki seni.. ama ben eşime hasta oldum dedim.. heveslenmesin diye
nasılsın şekerim
biz bu gidişle test filan yapmayacağız.. 9 ay sonra belli olur
Hadi hadi... beklemeyin herseyin hayirlisi guzelerim..canım biz dünkü kadro aynen bekliyoz gelen giden yok :90: test yapanda yok bakalım ilk kim cesaret edecek :)
Allah kabul etsin...ezan sesini ozledikSabah ezan okunurken kalktim normalde kalkamazdim.
Baktim esimde kalkmis.bu bi isaretmi dedi.namaz kildik.Allah kabul etsin insallah
CAnim noldu ?? yardimci olabilirsem..çıkmaz inşallah canım ya geçen monbebede senin gibi korktu ama bişicik yoktu :) iyi haberlerle gel inşallah
benimki hasta olmadığımı biliyo ama ben olumsuz konuşuyorum ve adet günümü hesaplamadığı için... daha günüm var sanıyo
ewet haklsıın beklesekmi acaba? yada yapsakmı bilemedim.. birde benim adet döngüm 25 günde 1 :26: çok yeni diye çıkmaz olabilirmiki :26:
günaydın kızlaaarrr... bence test yapmak için 1 gün daha bekleyin. Allah korusun ya kimyasal gebelikse?? önce mutlu olup sonra üzülmenizi istemem canlarımmmm
biz bu gidişle test filan yapmayacağız.. 9 ay sonra belli olur
iyi fikirr
benimki hasta olmadığımı biliyo ama ben olumsuz konuşuyorum ve adet günümü hesaplamadığı için... daha günüm var sanıyo
evet canım ne o öyle eskiden test mi varmış
Hadi hadi... beklemeyin herseyin hayirlisi guzelerim..
Allah kabul etsin...ezan sesini ozledik
CAnim noldu ?? yardimci olabilirsem..
gunaydiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCanlarim benim tasecik hamislerim , guzel anne adaylarim hepinizi sevgiyle kucakliyorummmm
yaniii bence de hiç gerek yok aslında. benim amcamın kızı adet dönemleri düzensizdi. 5 aylık olunca öğrendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?