Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ewet haklsıın beklesekmi acaba? yada yapsakmı bilemedim.. birde benim adet döngüm 25 günde 1 :26: çok yeni diye çıkmaz olabilirmiki :26:

evet evet bu fikir en iyisi test mest hiçbirşey duymak istemiyorum kırmızılarıda görmek istemiyorum

canım biz dünkü kadro aynen bekliyoz gelen giden yok :90: test yapanda yok bakalım ilk kim cesaret edecek :)
Hadi hadi... beklemeyin herseyin hayirlisi guzelerim..
Sabah ezan okunurken kalktim normalde kalkamazdim.
Baktim esimde kalkmis.bu bi isaretmi dedi.namaz kildik.Allah kabul etsin insallah
Allah kabul etsin...ezan sesini ozledik
çıkmaz inşallah canım ya geçen monbebede senin gibi korktu ama bişicik yoktu :) iyi haberlerle gel inşallah
CAnim noldu ?? yardimci olabilirsem..

benimki hasta olmadığımı biliyo ama ben olumsuz konuşuyorum ve adet günümü hesaplamadığı için... daha günüm var sanıyo

benim öyle bir şansım yok canım çünkü zamanını telefona anımsatıcı olarak yazmış. bebiş geliyor mu diye şimdi test ne zaman yapacaksın diye soruyor yarın sabah belki öbür sabah dedim bu sefer biraz geç yapacağım ne olur ne olmaz dedim bugün yap dedi artık bu saatten sonra olmaz sabah ilk idrarla yapmak gerek dedim testim de yok falan filan uzattım

ewet haklsıın beklesekmi acaba? yada yapsakmı bilemedim.. birde benim adet döngüm 25 günde 1 :26: çok yeni diye çıkmaz olabilirmiki :26:

canım benim döngüm 29.. 29 biter 30.gün sabah başlar..ama hesaplayınca tabi yumoş zamanının üstünden bayagı geçti.. ama ben ayda birden fazla yumurtlayan bi hatun oldugum için ümidim var işte bakalım hayırlısı

günaydın kızlaaarrr... bence test yapmak için 1 gün daha bekleyin. Allah korusun ya kimyasal gebelikse?? önce mutlu olup sonra üzülmenizi istemem canlarımmmm

Gunaydin kuzum... nasilsin ?? kiz yapsinlar.. gunleri gectiyse ama... bizde guzel haber alalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…