bence sen bebek istemeye başladığından ve henüz başarılı olamadığından etraftakiler daha çok dikkatini çekmeye yani sen dikkatini vermeye başladın. ben mesela evlenmeyi istediğim zamanlarda ne çok evlenen var bu sene diyordum. bebeği olmuş olmamış hiç umrunda değildi... ama şimdi öyle mi
Kızlar belki başlığımıza uymayan bir konu ama kusura bakmayın.
Bebişimizin haberini aldık, bi kaç gün sonra işyerimden aradılar. İşsiz kaldım. Rabbim rızkımızı verir elbet dedim bekliyorum. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. İstanbul anadolu yakasında iş arıyorum. Haberiniz olsun istedim.
ay inşallah burada bebeklerimizi anlattığımız, bu sefer bu konuda birbirimizden yardım ve destek aldığımız günleri görürüz :) ayrıca annelikte otoriter olmak lazım bence de. anneler çok merhametli olunca çocuklar da şımarıp söz dinleyemeyebiliyorlar. hatta bu durumu kullanan o kadar çok çocuk varki
Harbi cok beceriksiz ciktim yaa:)))
Esim diyoki sen nasil bi kalecisin bi kerede gol yeseneeee:)))
Hep tutuyomusum toplarii:)))
Öğünleride gorcez tabiki nekaldi surda az kalmıştır heralde"))
Bebişimizin haberini aldık, bi kaç gün sonra işyerimden aradılar. İşsiz kaldım. Rabbim rızkımızı verir elbet dedim bekliyorum. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. İstanbul anadolu yakasında iş arıyorum. Haberiniz olsun istedim.
o zaman hepimiz öyleyiz :))))
şaka bir yana eşin şaka yapmış. bak kendinde hata bulursan ve eşine de bu şekilde söylemeye devanm edersen bu şakadan çıkabilir ve istemese de seni üzecek bişey söyleyebilir. öyle olsa doktor herşeyiniz normal der miydi?? bu arada eşin de iyi bir golcü olsaydı çoktaaaan top ağlardı bulmuştusen de ona böyle de!!!
DUA konulu mesajları sormuşsunuz tek tek toparlamaya çalıştım,katılacaklar bende varım derse bildirsin ALLAH kabul etsin canlarıııım
not:dua meselesini tekrar soran olursa bu mesajı kopyalarsınız
Çok güzel bi fikir kaçırmışım ben de bu msjları ben de katılırım arkadaşlar şu an çalışmıyorum elimden geldiğince okurum ALLAHIM kabul eder inşallah bugün başlıyorum ozaman Yasin-i Şerif'e Ayetel Kürsi'yi her gün okuyorum zaten
Hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahim hepimizin duaları kabul olur inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz
gerçi bana sormadın ama cevap vermek istedim ben
1. algıda seçicilik
2. sen de bu şekilde deneniyor olabilirsin
şaka bir yana eşin şaka yapmış. bak kendinde hata bulursan ve eşine de bu şekilde söylemeye devanm edersen bu şakadan çıkabilir ve istemese de seni üzecek bişey söyleyebilir. öyle olsa doktor herşeyiniz normal der miydi?? bu arada eşin de iyi bir golcü olsaydı çoktaaaan top ağlardı bulmuştusen de ona böyle de!!!
Hamile kisiyi isten cikaramazlarki suc bu neden kabul ettin şikayet edebilirsin
Sanirim oyle canim
Ama artik aglayip zirlamiyorum.bi ara her hamile haberinde gozlerim dolar eve zor atardim kendimi
Her adet donemi aglardim.ama artik bisey hissetmiyorum sanki
Yine olmadi deyip geciyorummm
Nasip ve yine nasipppp diyorum
Bi tanesi ilk gece kaldi
Bi tanesi 2.denemesinde
Bi tanesi 4.denemesinde
Bi tanenesi kazayla:))))
Bi tanesi ilk ayinda
Bi tanesi 6.ayinda ikiz
Diye listem uzun canim.bunlarin hepsi tesadufmu yoksa algida secicilik mi
Bende 12. Ayy elde var kirmizi
Günaydın cnm ben 3.icin
merhabalar
bende ekimde hamile kalmak isteyenlerdeniimm
Hepimiz kalırız İnşallahh
Bizde allahtan cok kiZ calismiyor 5 kisiyiz 2si malum anlattım birisi evli 2cocugu var anla zaten digeri bekar
Harbi cok beceriksiz ciktim yaa:)))
Esim diyoki sen nasil bi kalecisin bi kerede gol yeseneeee:)))
Hep tutuyomusum toplarii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?