Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Harbi cok beceriksiz ciktim yaa:)))
Esim diyoki sen nasil bi kalecisin bi kerede gol yeseneeee:)))
Hep tutuyomusum toplarii:)))

canım üzme kendini. belki Rabbim daha güzel bir iş nasip eder sana ya da şuan çalışmaman senin için daha hayırlıdır. bize şer görünenlerde hayır vardır mutlaka unutma...

Öğünleride gorcez tabiki nekaldi surda az kalmıştır heralde"))

o zaman hepimiz öyleyiz :))))
şaka bir yana eşin şaka yapmış. bak kendinde hata bulursan ve eşine de bu şekilde söylemeye devanm edersen bu şakadan çıkabilir ve istemese de seni üzecek bişey söyleyebilir. öyle olsa doktor herşeyiniz normal der miydi?? bu arada eşin de iyi bir golcü olsaydı çoktaaaan top ağlardı bulmuştu sen de ona böyle de!!!

Insallah en kisa surede bulursun cnm
Herseyde mutlak bir hayir var

Valla iyice zivanadan ciktik biz.
Sakalarimizda boyle baksana:))

DUA konulu mesajları sormuşsunuz tek tek toparlamaya çalıştım,katılacaklar bende varım derse bildirsin ALLAH kabul etsin canlarıııım

not:dua meselesini tekrar soran olursa bu mesajı kopyalarsınız

Çok güzel bi fikir kaçırmışım ben de bu msjları ben de katılırım arkadaşlar şu an çalışmıyorum elimden geldiğince okurum ALLAHIM kabul eder inşallah bugün başlıyorum ozaman Yasin-i Şerif'e Ayetel Kürsi'yi her gün okuyorum zaten

Hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahim hepimizin duaları kabul olur inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

AMIIIN canim insallaah

Hamile kisiyi isten cikaramazlarki suc bu neden kabul ettin şikayet edebilirsin

gerçi bana sormadın ama cevap vermek istedim ben
1. algıda seçicilik
2. sen de bu şekilde deneniyor olabilirsin

Sanirim oyle canim
Ama artik aglayip zirlamiyorum.bi ara her hamile haberinde gozlerim dolar eve zor atardim kendimi
Her adet donemi aglardim.ama artik bisey hissetmiyorum sanki
Yine olmadi deyip geciyorummm
Nasip ve yine nasipppp diyorum

Ahaha aynen ya golcü kötü çıkmış kaleci golyemedigine ggöre bence iyi bi kaleci burda söyle değişiklik yapılması lazim kalecikkötü golcu iyi olmasi lazim :)))

Sanirim oyle canim
Ama artik aglayip zirlamiyorum.bi ara her hamile haberinde gozlerim dolar eve zor atardim kendimi
Her adet donemi aglardim.ama artik bisey hissetmiyorum sanki
Yine olmadi deyip geciyorummm
Nasip ve yine nasipppp diyorum

aynen öyle nasip işi. tamam artık üzülmemen güzel bir şey ama sakın ümitsizliğe de kapılayım deme. hem daha yaşım kaçki?? olmadı en kötü ihtimal tüp bebek denersin. ama ona da daha vakit var yani... bak ben akşamları meryem suresini okumaya başladım. bugünden itibaren seni de katıcam inşallah. Rabbim kabul eder inşallah

Bizde allahtan cok kiZ calismiyor 5 kisiyiz 2si malum anlattım birisi evli 2cocugu var anla zaten digeri bekar

Nefesal ve dilketin size cok gülüyorum yaa Allah da sizi guldursun :)) deli dicekler kendikendine güldügum icin hos cokda akıllıssayılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…