Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin kuzum... nasilsin ?? kiz yapsinlar.. gunleri gectiyse ama... bizde guzel haber alalim..

ben de çok istiyorum onlardan mutlu haberi almak ama Allah korusun ya kimyasal gebelikse??? hem kendilerinin hem de eşlerinin önce mutluluktan havalara uçmasını sonra da yere çakılmasını istemiyorum tabi karar onların...

iyi sabrediyo benim kociş saat başı başladımı diye arıyodu ya çok sinir bozucu :95:

ben adet bittikten 3 gün sonra yaptım ondan sonra tık yok benim ümidim yok ama kırmızılar da yok

Bebeğim malesef güzel haber veremicem bu ay ama önümüzdeki ay bombo gibi geliyorum :))) ben mikmiki hep sıkı yapıyorum da hemde hep hobi icin yapıyorum bu bebek icon yapcam )

Tabi hobi için de yap ama bebek için uygun pozisyonlarda yap canım ve hemen kalkma yataktan tatlım :))) sonra gitmesin bebişler:)) çok değerli onlar unutma tatlım boşa harcama onları:))) tabi bebiş için herşeyyyy

Tabi canim kendileri bilir...
ama insallah bebisleri onlarladir..
ismihan abla canım doktora gidecekte tedirgin biraz kist falan varmı diye..
Tamam canim...
vallahi ismihan abla bende cok korkuyodum.. kotu bir sonuctan ama cok sukur hersey yolundaymis.. insallah sanada guzel haberler verir doktorun.. bana altan ultrasonla bakti.. hic korkuyum gibi degilmis..

ah canım berbat bi duygu o dediğin.. Ben ilkinde yaşamıştım

Rabbim bidaha yaşatmasın

bende tek gecelik çocuğum :) babamla annem hep öyle der kızımda spoş çocugu değil zevk çocuğu :26: bende bi tuhaflık var sanırsam

en güzeli canım ya.. ama biz riske atamadık bir kayıptan sonra insan rahat davranamıyor üzerine daha çok titriyo :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…