Gunaydin kuzum... nasilsin ?? kiz yapsinlar.. gunleri gectiyse ama... bizde guzel haber alalim..
benim öyle bir şansım yok canım çünkü zamanını telefona anımsatıcı olarak yazmış. bebiş geliyor mu diyeşimdi test ne zaman yapacaksın diye soruyor yarın sabah belki öbür sabah dedim bu sefer biraz geç yapacağım ne olur ne olmaz dedim bugün yap dedi artık bu saatten sonra olmaz sabah ilk idrarla yapmak gerek dedim testim de yok falan filan uzattım
canım benim döngüm 29.. 29 biter 30.gün sabah başlar..ama hesaplayınca tabi yumoş zamanının üstünden bayagı geçti.. ama ben ayda birden fazla yumurtlayan bi hatun oldugum için ümidim var işte bakalımhayırlısı
yaniii bence de hiç gerek yok aslında. Benim amcamın kızı adet dönemleri düzensizdi. 5 aylık olunca öğrendi :)
Bebeğim malesef güzel haber veremicem bu ay ama önümüzdeki ay bombo gibi geliyorum :))) ben mikmiki hep sıkı yapıyorum da hemde hep hobi icin yapıyorum bu bebek icon yapcam)
yaniii bence de hiç gerek yok aslında. benim amcamın kızı adet dönemleri düzensizdi. 5 aylık olunca öğrendi :)
ben adet bittikten 3 gün sonra yaptım ondan sonra tık yokBenim ümidim yok ama kırmızılar da yok
yaniii bence de hiç gerek yok aslında. benim amcamın kızı adet dönemleri düzensizdi. 5 aylık olunca öğrendi :)
yok artıkkk
ya bende ondan korkuyorum iştee:18::18:
ben adet bittikten 3 gün sonra yaptım ondan sonra tık yokbenim ümidim yok ama kırmızılar da yok
Tabi canim kendileri bilir...ben de çok istiyorum onlardan mutlu haberi almak ama Allah korusun ya kimyasal gebelikse??? hem kendilerinin hem de eşlerinin önce mutluluktan havalara uçmasını sonra da yere çakılmasını istemiyorumtabi karar onların...
Tamam canim...ismihan abla canım doktora gidecekte tedirgin biraz kist falan varmı diye..
ben de çok istiyorum onlardan mutlu haberi almak ama allah korusun ya kimyasal gebelikse??? Hem kendilerinin hem de eşlerinin önce mutluluktan havalara uçmasını sonra da yere çakılmasını istemiyorumTabi karar onların...
tek taşla ohooo bebiş
ah canım berbat bi duygu o dediğin.. Ben ilkinde yaşamıştım
Rabbim bidaha yaşatmasın
Tabi canim kendileri bilir...
ama insallah bebisleri onlarladir..
bende tek gecelik çocuğum :) babamla annem hep öyle derkızımda spoş çocugu değil zevk çocuğu :26: bende bi tuhaflık var sanırsam
ah canım berbat bi duygu o dediğin.. Ben ilkinde yaşamıştım
Rabbim bidaha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?