amin ya inşallahsen napıyorsun canım. cuma mı gidecektin sen kontrole ben mi yanlış hatırlıyorum????
en güzeli canım ya.. ama biz riske atamadık bir kayıptan sonra insan rahat davranamıyor üzerine daha çok titriyo :106:
Kizlar su resmi gordunuz mu ???
Eki Görüntüle 826749
Bende aynisini yapmak istiyorum yaa...
allah'im bizede nasip etsin insallah...
günaydın kızlar? nasılsınız? kızları çok merak ettim noldu gelmedi di mi kırmızılar?
amin canımmmhastalık filan olmasında gerisi boş ya gelsin ya da 9 ay boyunca gelmesin
hadi hayırlısı bebişcanım benim döngüm 29.. 29 biter 30.gün sabah başlar..ama hesaplayınca tabi yumoş zamanının üstünden bayagı geçti.. Ama ben ayda birden fazla yumurtlayan bi hatun oldugum için ümidim var işte bakalımHayırlısı
iyiymiş benimki biliyo mik mik zamanı soruyo hemde ne zamana kadar vaktimiz var diye
Amin insallah hepimizde yasayalim bu duyguyu...kadının sadece karnı çıkmış hayalimdeki hamilelikinşallah sen de yaşar ve yaparsın canım benimmm
kızlar aklıma bişey takıldı bu yerleşme kanaması her kadında oluyor mu ki
günaydın kızlar? nasılsınız? kızları çok merak ettim noldu gelmedi di mi kırmızılar?
günaydın kızlar? Nasılsınız? Kızları çok merak ettim noldu gelmedi di mi kırmızılar?
kızlar aklıma bişey takıldı bu yerleşme kanaması her kadında oluyor mu ki
gelmediler canım beklemedeyiz :18:
ben geçen ay gün aşırı yapmıştım. ama yaparken sanki içimde vardı (ki varmış) ve ona ihanet ediyormuşum gibi geliyordu içimden yapmakta gelmiyordu. o yüzden bu sefer tek oldu. ihanet etmeyecektim ona.bakalım var mı
iyiyim canim sen ??
yooo canim ben dun gitim kontrole.. hersey yolunda dedi cok sukur.. altan ultrasonla bakti iste dedi bir koyuluk var bebek olabilir ama adet birikimi de olabilir.. biz bu hafta sonunu bekliyecez.. bakalim hayirlisi..
sonra kana gitcem gelmese.. bide folik asite baslati beni.. (hamile olsam bile bebegin gelisimi icin cok yardimici oluyormus)
gecen hafta kanamalarim olmustu adet disinda hatirlarsin onuda sordum dedi korkulacak bisey degil yumurtlama doneminde olabiliyor..
gelmedi canım .. Hepimiz beklemedeyiz... Test yapmayada kimsenin totosu yemiyo :90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?