Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin ya inşallah sen napıyorsun canım. cuma mı gidecektin sen kontrole ben mi yanlış hatırlıyorum????

iyiyim canim sen ??
yooo canim ben dun gitim kontrole.. hersey yolunda dedi cok sukur.. altan ultrasonla bakti iste dedi bir koyuluk var bebek olabilir ama adet birikimi de olabilir.. biz bu hafta sonunu bekliyecez.. bakalim hayirlisi..
sonra kana gitcem gelmese.. bide folik asite baslati beni.. (hamile olsam bile bebegin gelisimi icin cok yardimici oluyormus)
gecen hafta kanamalarim olmustu adet disinda hatirlarsin onuda sordum dedi korkulacak bisey degil yumurtlama doneminde olabiliyor..

günaydın kızlar? nasılsınız? kızları çok merak ettim noldu gelmedi di mi kırmızılar?

en güzeli canım ya.. ama biz riske atamadık bir kayıptan sonra insan rahat davranamıyor üzerine daha çok titriyo :106:

ben geçen ay gün aşırı yapmıştım. ama yaparken sanki içimde vardı (ki varmış) ve ona ihanet ediyormuşum gibi geliyordu içimden yapmakta gelmiyordu. o yüzden bu sefer tek oldu. ihanet etmeyecektim ona. bakalım var mı

hastalık filan olmasında gerisi boş ya gelsin ya da 9 ay boyunca gelmesin
amin canımmm

hadi hayırlısı bebiş

iyiymiş benimki biliyo mik mik zamanı soruyo hemde ne zamana kadar vaktimiz var diye

başlarda benimkide çok soruyodu ve ben çok kasılıodum .. Bide üstüne kırmızıları görünce iyice psikolojim bozuluyodu baktı ben gün geçtikçe kötü oluyorum.. şimdi yanımda bebek bilem sevmiyo

kadının sadece karnı çıkmış hayalimdeki hamilelik inşallah sen de yaşar ve yaparsın canım benimmm
Amin insallah hepimizde yasayalim bu duyguyu...
yaa evet bende cok isterim sadece karnim ciksin.. cok az kilo.. hayirlisi..

günaydın kızlar? nasılsınız? kızları çok merak ettim noldu gelmedi di mi kırmızılar?

Benim bat 08.10 Ama daha gelemediler. Hiçbirşeyde hissetmiyorum . Ne sancı ne ağrı hiçbirşey. Sadece bir sigara içtim mide bulantısıda değil ama değişik birşey. Birde göğüslerime dokununca acıyor.

amanınnn sen hamile kalsan kardeş ülke olcan o zaman kocanla

biliyorum canım o konuyu. benim dediğim bu koyuluk için bir daha gidecektin ya oydu. o da haftasonuymuş. yani bu haftasonu o koyuluğun bebeiş mi ya da adet mi olduğu belli olacak mı? ben de iyiyim canım. adetimin bitmesini bekliyorum. bayramdan sonrası için de hastaneye gidicem inş. eşim de bu perşembe sperm testi vermeye gidecek bakalım hayırlısı inşallah hakkımızda

gelmedi canım .. Hepimiz beklemedeyiz... Test yapmayada kimsenin totosu yemiyo :90::90:

:)))) ayyy o heyecan bile bi başka yaa, geldi mi gelecek mi stresli ama o umut var yaa çok güzel...kuşum ben de battan 1 gün sonra akşama doğru yapmıştım. ayy ben de sizin kadar heyecanlıyım yaaa...azıcık abrdebilirsen akşam yaparsın testi cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…