Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ne kadardır bekliyosunuz canım bebişi?

Amin canim hayirlisi.. gidin doktora yaa insanin kafasi daha rahat oluyo.. gercekten..
adet bitsin o zaman calsimalar baslasin kuzum..

Canim bu haftasonu adet tarihim yaa onu bekliyoruz.. gelmese kan vercem sonra tekrar doktora..

kızlar aklıma bişey takıldı bu yerleşme kanaması her kadında oluyor mu ki

her kadında olmazmış canım ben bu ay ilk kez yaşadım.. yani bilemem tabi yerleşmemi ama zamanlama olarak şekli süresi olarak yerleşme kanamasına benziyodu..bikere geldi bitti daha bi damla gelmedi

canım illa bişey hissetmen gerekmiyor. inşallah hamilesindir

Kızlar bende hiç bi belirti neyim yok Ya çatlıcam meraktan.. :18::18:

ee daha ne olsun ki bence hamilesin içime dogdu

her kadında olmazmış canım ben bu ay ilk kez yaşadım.. yani bilemem tabi yerleşmemi ama zamanlama olarak şekli süresi olarak yerleşme kanamasına benziyodu..bikere geldi bitti daha bi damla gelmedi

yerleşme kanaması olmuyorsa akıntı oluyor dimi rengi nasıl akıntının şeffaf mı beyaz mı

yaaa ama kızlaaar çok hızlı yazışıyosunuz yetişemiyorum hiçbişeye :2::2::2: ben işteyim bende sizlerle ortak olmak istiyorum dertlerinize yoldaş olmak istiyorummmm :2::2:
az yavaş yazışın yaaaa bu arada bursadan kimler var topikte

canım ne akşamı biz yarın bile yapmasak mı diyoruz neredeyse çok korkak çıktı 8 ekimciler

oooo desene bugün yarın hamiş haberimiz bol olacak inşallah :) cnm bende hiç belirti yoktu mesela, hatta acayip mens sancım vardı ama beklenen günde gelmedi öyle öğrendim.

günaydın bebişimmm...çok şükür henüz gelen giden yok

cnm nasılsın? ayy çok şükür yaaa, kızlar valla ben diyorum hep size bu topikteki kızlar seçilmiş, bu ay önümüzdeki ay büyük çoğunluğumuz hamiş olacaz...

Kızlar bende hiç bi belirti neyim yok Ya çatlıcam meraktan.. :18::18:

bende de yoktu belirti falan. bi mens sancısı bi de akıntı. başka da belirti falan olmadı. bence belirti de aramayın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…