ne kadardır bekliyosunuz canım bebişi?amin canımmm
hadi hayırlısı bebiş
başlarda benimkide çok soruyodu ve ben çok kasılıodum .. Bide üstüne kırmızıları görünce iyice psikolojim bozuluyodu baktı ben gün geçtikçe kötü oluyorum.. şimdi yanımda bebek bilem sevmiyo
biliyorum canım o konuyu. benim dediğim bu koyuluk için bir daha gidecektin ya oydu. o da haftasonuymuş. yani bu haftasonu o koyuluğun bebeiş mi ya da adet mi olduğu belli olacak mı? ben de iyiyim canım. adetimin bitmesini bekliyorum. bayramdan sonrası için de hastaneye gidicem inş. eşim de bu perşembe sperm testi vermeye gidecek bakalım hayırlısı inşallah hakkımızda
gelmedi canımhiçbirimizin gelmedi
kızlar aklıma bişey takıldı bu yerleşme kanaması her kadında oluyor mu ki
Benim bat 08.10 Ama daha gelemediler.Hiçbirşeyde hissetmiyorum . Ne sancı ne ağrı hiçbirşey. Sadece bir sigara içtim mide bulantısıda değil ama değişik birşey. Birde göğüslerime dokununca acıyor.
amanınnn sen hamile kalsan kardeş ülke olcan o zaman kocanla
Benim bat 08.10 Ama daha gelemediler.Hiçbirşeyde hissetmiyorum . Ne sancı ne ağrı hiçbirşey. Sadece bir sigara içtim mide bulantısıda değil ama değişik birşey. Birde göğüslerime dokununca acıyor.
Kızlar bende hiç bi belirti neyim yokYa çatlıcam meraktan.. :18::18:
canım illa bişey hissetmen gerekmiyor. Inşallah hamilesindir
gelmedi canım .. Hepimiz beklemedeyiz... Test yapmayada kimsenin totosu yemiyo :90::90:
her kadında olmazmış canım ben bu ay ilk kez yaşadım.. yani bilemem tabi yerleşmemi ama zamanlama olarak şekli süresi olarak yerleşme kanamasına benziyodu..bikere geldi bitti daha bi damla gelmedi
ne kadardır bekliyosunuz canım bebişi?
gelmedi canım .. Hepimiz beklemedeyiz... Test yapmayada kimsenin totosu yemiyo :90::90:
:)))) ayyy o heyecan bile bi başka yaa, geldi mi gelecek mi stresli ama o umut var yaa çok güzel...kuşum ben de battan 1 gün sonra akşama doğru yapmıştım. ayy ben de sizin kadar heyecanlıyım yaaa...azıcık abrdebilirsen akşam yaparsın testi cnm...
günaydın bebişimmm...çok şükür henüz gelen giden yok
Kızlar bende hiç bi belirti neyim yokYa çatlıcam meraktan.. :18::18:
kuzum yaaaa bi anda düştü motivasyonummm... Selamimi bi kisi aldi sadece....muhabbetede dahil olamadim bi turlu amann öyle üstte canım başıma sen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?