o kadar sevindim ki şimdi...bebeğim yaaa dün yatarken de dua ediyodum kızların mensi 9 aycık geciksin diye :) şaşmazdı di mi günü? gecikme erken gelme olmuyodu yani
canım ne akşamı biz yarın bile yapmasak mı diyoruz neredeyseçok korkak çıktı 8 ekimciler
ben önceki hamileliğimde doğumdan birgün önce bile ilişki yaşamıştım. önemli olan tohumun tutması canım tutarsa sorun yok gürültüye devam
yerleşme kanaması olmuyorsa akıntı oluyor dimi rengi nasıl akıntının şeffaf mı beyaz mı
Amin canim hayirlisi.. gidin doktora yaa insanin kafasi daha rahat oluyo.. gercekten..
adet bitsin o zaman calsimalar baslasin kuzum..
Canim bu haftasonu adet tarihim yaa onu bekliyoruz.. gelmese kan vercem sonra tekrar doktora..
canım geçen sene kasımda adet gördükten sonra bırakmıştım korunmayı
Işte hala bekliyorz kasımda 1 yıl olacak..
Sizin en akdar oldu canım ?
bende bugün işe gelirken yavaş yürüdüm.. sürekli elim karnımdasanki varmış gibi düşünmek bilem harika.. bu rüyayı bozmak istemiyorummm :26::26:
canım benim akıntımın kesilmesi lazımdı adete yakın ama kesilmedi hala devam ediyoo..rengide çok açık sarı ile beyaz arası bişey..
yaaa ama kızlaaar çok hızlı yazışıyosunuz yetişemiyorum hiçbişeye :2::2::2: ben işteyim bende sizlerle ortak olmak istiyorum dertlerinize yoldaş olmak istiyorummmm :2::2:
az yavaş yazışın yaaaabu arada bursadan kimler var topikte
canım benim akıntımın kesilmesi lazımdı adete yakın ama kesilmedi hala devam ediyoo..rengide çok açık sarı ile beyaz arası bişey..
kuzum yaaaa bi anda düştü motivasyonummm... Selamimi bi kisi aldi sadece....muhabbetede dahil olamadim bi turlu amann öyle üstte canım başıma sen bana
canım benim kürtajdan sonra bir ay tabi kafasına göre oldu sonraki 4 ay tam günü ve saatinde olmuştu.. hayra yoralım hayrolsun inşallah
oooo desene bugün yarın hamiş haberimiz bol olacak inşallah :) cnm bende hiç belirti yoktu mesela, hatta acayip mens sancım vardı ama beklenen günde gelmedi öyle öğrendim.
cnm nasılsın? ayy çok şükür yaaa, kızlar valla ben diyorum hep size bu topikteki kızlar seçilmiş, bu ay önümüzdeki ay büyük çoğunluğumuz hamiş olacaz...
bende de yoktu belirti falan. bi mens sancısı bi de akıntı. başka da belirti falan olmadı. bence belirti de aramayın zaten.
kac milyon cikti spos canim :26:
dilketinim bende şimdi onu yazdım.. Bende bi belirti filan bişi yok.. Sadece kasığımda taş taşıomuşum gibi ne bileyim arada böle sancıma var.. :18::18:
Kızlar dun yazmıştım hatırlarsanız eşimin spoşlar az çıkmıştı benim dün 29. günümdü dun yada bu sabah adetimi bekliyorum 3 4 aydır 29 30 gün dedin mi oluyorum hep sabah gelirdi umutlarım dun gitmişti acaba mucize olup bebişim gelir mi ki belirti yok yada üşüttüm ondan gecikebilir diye düşünüyorum
biliyorum canım o konuyu. benim dediğim bu koyuluk için bir daha gidecektin ya oydu. o da haftasonuymuş. yani bu haftasonu o koyuluğun bebeiş mi ya da adet mi olduğu belli olacak mı? ben de iyiyim canım. adetimin bitmesini bekliyorum. bayramdan sonrası için de hastaneye gidicem inş. eşim de bu perşembe sperm testi vermeye gidecek bakalım hayırlısı inşallah hakkımızda
kuzum yaaaa bi anda düştü motivasyonummm... Selamimi bi kisi aldi sadece....muhabbetede dahil olamadim bi turlu amann öyle üstte canım başıma sen bana
cnm nasılsın? ayy çok şükür yaaa, kızlar valla ben diyorum hep size bu topikteki kızlar seçilmiş, bu ay önümüzdeki ay büyük çoğunluğumuz hamiş olacaz...
dahil olamamak ne demek canım ya olur mu hiçkonu aynı konu işte korkak battaşlar olarak bekleşiyoruz..sen neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?