Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

o kadar sevindim ki şimdi...bebeğim yaaa dün yatarken de dua ediyodum kızların mensi 9 aycık geciksin diye :) şaşmazdı di mi günü? gecikme erken gelme olmuyodu yani

canım benim kürtajdan sonra bir ay tabi kafasına göre oldu sonraki 4 ay tam günü ve saatinde olmuştu.. hayra yoralım hayrolsun inşallah

canım ne akşamı biz yarın bile yapmasak mı diyoruz neredeyse çok korkak çıktı 8 ekimciler

cnm bence siz korkak çıkmadınız, keyfini sürüyosunuz mensin gecikmesinin :) o da ayrı bi heyecan, ee bi de umut...yapmayın bebişim bence de :) ben de batta yapmıcam, 2 gün sonra yapacam demiştim dayanamadım 1 gün sonra yaptım :)

ben önceki hamileliğimde doğumdan birgün önce bile ilişki yaşamıştım. önemli olan tohumun tutması canım tutarsa sorun yok gürültüye devam

hah şöyle yoksa yazık günah adamlara ya 9 ay insan işi degil.. ayy bu arada dogumdan önceki gün çok güzelmiş yaa

Amin canim hayirlisi.. gidin doktora yaa insanin kafasi daha rahat oluyo.. gercekten..
adet bitsin o zaman calsimalar baslasin kuzum..

Canim bu haftasonu adet tarihim yaa onu bekliyoruz.. gelmese kan vercem sonra tekrar doktora..

ayyy hadi inşallah bebeğin seninle olur canım benimmmmmmmm...

bende bugün işe gelirken yavaş yürüdüm.. sürekli elim karnımda sanki varmış gibi düşünmek bilem harika.. bu rüyayı bozmak istemiyorummm :26::26:

Çok duygulanıyorum ya
Onun ihtimali bile mutlu ediyor beni, seni çok iyi anlıyorum geçen aylarda bende o hissi yaşamıştım. Gerçekten güzel bence bekle bu hissi yaşamakta güzel çünküüü ama inşallah hislerin doğru çıkarda bu hissin binlerce katını yürekten yaşarsın canım.

Kızlar dun yazmıştım hatırlarsanız eşimin spoşlar az çıkmıştı benim dün 29. günümdü dun yada bu sabah adetimi bekliyorum 3 4 aydır 29 30 gün dedin mi oluyorum hep sabah gelirdi umutlarım dun gitmişti acaba mucize olup bebişim gelir mi ki belirti yok yada üşüttüm ondan gecikebilir diye düşünüyorum

sagol canım benim.. gel tabi akıl ver bize sıkıştık kaldık test konusunda.. :18:

canım benim akıntımın kesilmesi lazımdı adete yakın ama kesilmedi hala devam ediyoo..rengide çok açık sarı ile beyaz arası bişey..

ahhhh oylemi... bu cok guzel..
denizasker sende guzel haber gelicek gibi yaa... hadi bakalim hayirlisi..

kuzum yaaaa bi anda düştü motivasyonummm... Selamimi bi kisi aldi sadece....muhabbetede dahil olamadim bi turlu amann öyle üstte canım başıma sen bana

kuşummm nasılsın? kıyamam sana ya:)

canım benim kürtajdan sonra bir ay tabi kafasına göre oldu sonraki 4 ay tam günü ve saatinde olmuştu.. hayra yoralım hayrolsun inşallah

ayy hadi inşallahhh güzel haberler verirsiniz de musmutlu oluruz :)

canım mens sancısı ne demek :44::44::44:

dilketinim bende şimdi onu yazdım.. Bende bi belirti filan bişi yok.. Sadece kasığımda taş taşıomuşum gibi ne bileyim arada böle sancıma var.. :18::18:

inşallah hamilesindir canım benim. heyecanını çok iyi anlıyorum. ama dediğim gibi i,lla belirti olacak diye bişey yok. yarın mı yapacaksın sen testini?

bizde aynı sebeplerden dolayı test yapmayıp bekleyenlerdeyiz canım inşallah mucize olmuştur ve bebişler yerleşmiştir..

Ayyy benm kociste cuma gitcek teste ins sorunsuz çıkarlar bitanem yaa

kuzum yaaaa bi anda düştü motivasyonummm... Selamimi bi kisi aldi sadece....muhabbetede dahil olamadim bi turlu amann öyle üstte canım başıma sen bana

dahil olamamak ne demek canım ya olur mu hiç konu aynı konu işte korkak battaşlar olarak bekleşiyoruz..sen neler yaptın

cnm nasılsın? ayy çok şükür yaaa, kızlar valla ben diyorum hep size bu topikteki kızlar seçilmiş, bu ay önümüzdeki ay büyük çoğunluğumuz hamiş olacaz...

iyiyim canım. ben de adetimin bitmesini bekliyorum. inşallah bu ay ben de hamile çıkıcam. 30 ekim bat bırakmıyorum ekimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…