iyi iste tatlim yaaa sen.nasilsin minik kusum nasil uzmuyo dimi seni
cnm bence siz korkak çıkmadınız, keyfini sürüyosunuz mensin gecikmesinin :) o da ayrı bi heyecan, ee bi de umut...yapmayın bebişim bence de :) ben de batta yapmıcam, 2 gün sonra yapacam demiştim dayanamadım 1 gün sonra yaptım :)
canım mens sancısı ne demek :44::44::44:
kuzum yaaaa bi anda düştü motivasyonummm... Selamimi bi kisi aldi sadece....muhabbetede dahil olamadim bi turlu amann öyle üstte canım başıma sen bana
Kızlar dun yazmıştım hatırlarsanız eşimin spoşlar az çıkmıştı benim dün 29. günümdü dun yada bu sabah adetimi bekliyorum 3 4 aydır 29 30 gün dedin mi oluyorum hep sabah gelirdi umutlarım dun gitmişti acaba mucize olup bebişim gelir mi ki belirti yok yada üşüttüm ondan gecikebilir diye düşünüyorum
ins 9ay görmezler canım hepsi hamis olsa ne güzel olur bi mucize
Kızlar dun yazmıştım hatırlarsanız eşimin spoşlar az çıkmıştı benim dün 29. günümdü dun yada bu sabah adetimi bekliyorum 3 4 aydır 29 30 gün dedin mi oluyorum hep sabah gelirdi umutlarım dun gitmişti acaba mucize olup bebişim gelir mi ki belirti yok yada üşüttüm ondan gecikebilir diye düşünüyorum
iyi iste tatlim yaaa sen.nasilsin minik kusum nasil uzmuyo dimi seni
Gunum var bugun gune gidicemmm
canım ya sen niye gebelik takvimi yapmadın.. ben çok özeniyorum ona
benimde aynen öyle.. tuhaf bi sarımtırak bi renk :)
Ayyy benm kociste cuma gitcek teste ins sorunsuz çıkarlar bitanem yaa
ahhhh oylemi... bu cok guzel..
denizasker sende guzel haber gelicek gibi yaa... hadi bakalim hayirlisi..
ins 9ay görmezler canım hepsi hamis olsa ne güzel olur bi mucize
Ayyy benm kociste cuma gitcek teste ins sorunsuz çıkarlar bitanem yaa
aynen korkak çıktık wallacanım ne akşamı biz yarın bile yapmasak mı diyoruz neredeyseçok korkak çıktı 8 ekimciler
hımm.. Rabbim bidaha yaşatmasın canım.. bende mayısda kimyasal gebelik yaşamıştımcanım haziran 17de boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.. hiç korunmadan devam ediyoz işte.. 5 ay bitiyo
aminnnnn canım...Çok duygulanıyorum ya
Onun ihtimali bile mutlu ediyor beni, seni çok iyi anlıyorum geçen aylarda bende o hissi yaşamıştım. Gerçekten güzel bence bekle bu hissi yaşamakta güzel çünküüü ama inşallah hislerin doğru çıkarda bu hissin binlerce katını yürekten yaşarsın canım.
ah canım bi yanım yap diyo eğer çıkarsa yarın hemen dr a koşayım kan testi yaptırayım.. cuma öğlen sonuçları alırım.. malum pztesi işyerinden çıkamam arife ya..inşallah hamilesindir canım benim. heyecanını çok iyi anlıyorum. ama dediğim gibi i,lla belirti olacak diye bişey yok. yarın mı yapacaksın sen testini?
bencede wallaadımız korkak battaşlar kalacak bu gidişle
yasak koyma kendine canım az az ye hepsindennnn
adımız korkak battaşlar kalacak bu gidişle
canım benim ya Allah duysun sesini.. benim tek aklımı karıştıran bata 2 gün kala negatif çıkması,o da olmasaydı şuan çok daha fazla umutlanırdım :97: ama yinede umudum var bekliyorum dört gözle bebişimi
aynen korkak çıktık walla
hımm.. Rabbim bidaha yaşatmasın canım.. bende mayısda kimyasal gebelik yaşamıştım
aminnnnn canım...sadece ben değil bu topikdeki tüm kızçelerimin aynı duyguyu yaşamasını diliyorum Rabbimden
ah canım bi yanım yap diyo eğer çıkarsa yarın hemen dr a koşayım kan testi yaptırayım.. cuma öğlen sonuçları alırım.. malum pztesi işyerinden çıkamam arife ya..biyanımda bişi yapma bekle dio ama bayram tatili girerse dr a adetimin üstünden tam 14 gün geçmiş olarak gitmiş olacam. hani belkim bi ilaç neyim verir.:26: geç kalmış olmayım :26:
bilemiorum dilketinim ay yardımcı olun bana yaa :18::18:
bencede walla
ahhh canim ahhh sanki o gunleri hiç goremeyecekmis gibi hissediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?