Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ya sen niye gebelik takvimi yapmadın.. ben çok özeniyorum ona

canım mens sancısı ne demek :44::44::44:

adet, regl halk dilindeki ismi, menstruasyon tıp dilinde adet döngüsü. doktorlar, saglıkçılar genelde mens diyo...benim ailenin çoğu sağlıkçı malum onlardan takıldı bana da :) amaaannnn adet işte...kusura bakma dilim alışmış ya...

kuzum yaaaa bi anda düştü motivasyonummm... Selamimi bi kisi aldi sadece....muhabbetede dahil olamadim bi turlu amann öyle üstte canım başıma sen bana

bana da oluyor bazen öyle benim de resmimi görmemişti doğru dürüst kimse üzülmüştüm senin gibi... ama geçiyor bir de şuan çoğunluk çok tedirgin malum batlar gelmedi çok şükür

canım benim ya hepimiz için geçerli stres üşütme falan belki hepimizin ki ondan gecikiyo ama belkide bebiştendir işte.. ne güzel ya o kadar sevindim ki dilerim tedaviye hiç gerek kalmaz

Herkese olumlu şeyler yazmak istiyorum.
İnşallah gelir bebişin, annesini bekletmeden...
Bu mutluluktan Allah'ım kimseyi mahrum bırakmasın.

iyi iste tatlim yaaa sen.nasilsin minik kusum nasil uzmuyo dimi seni

Gunum var bugun gune gidicemmm

ooooo Hicran hanım gezmelerde...benim yerime bol bol ye hamur işi bana yasak malum, içimde fil var sanki acayip yeme isteğim var, eşim önümden almaya başladı eskiden bişiler yiyim diye neler neler yapmazdı :) eee biraz ağrım var o da olacak artık :)

canım ya sen niye gebelik takvimi yapmadın.. ben çok özeniyorum ona

cnm ben hala o kadar şaşkınım ki, adapte olamadım hamileliğe...hamile günlüğümü aldım elim varmıyor yazmaya...yarın doktora gidecem bi emin olayım sonra her şeyi yapacam :)

hatırlıyorum canım. stresten de olabilir bebek de olabilir. Allahın mucizeleri o kadar çokki.. siz ne yaptınız akşam konuşabildiniz mi eşinle ve de doktoruna sordun mu canım?

ahhhh oylemi... bu cok guzel..
denizasker sende guzel haber gelicek gibi yaa... hadi bakalim hayirlisi..

canım benim ya Allah duysun sesini.. benim tek aklımı karıştıran bata 2 gün kala negatif çıkması,o da olmasaydı şuan çok daha fazla umutlanırdım :97: ama yinede umudum var bekliyorum dört gözle bebişimi

canım ne akşamı biz yarın bile yapmasak mı diyoruz neredeyse çok korkak çıktı 8 ekimciler
aynen korkak çıktık walla
canım haziran 17de boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.. hiç korunmadan devam ediyoz işte.. 5 ay bitiyo
hımm.. Rabbim bidaha yaşatmasın canım.. bende mayısda kimyasal gebelik yaşamıştım

aminnnnn canım... sadece ben değil bu topikdeki tüm kızçelerimin aynı duyguyu yaşamasını diliyorum Rabbimden

inşallah hamilesindir canım benim. heyecanını çok iyi anlıyorum. ama dediğim gibi i,lla belirti olacak diye bişey yok. yarın mı yapacaksın sen testini?
ah canım bi yanım yap diyo eğer çıkarsa yarın hemen dr a koşayım kan testi yaptırayım.. cuma öğlen sonuçları alırım.. malum pztesi işyerinden çıkamam arife ya.. biyanımda bişi yapma bekle dio ama bayram tatili girerse dr a adetimin üstünden tam 14 gün geçmiş olarak gitmiş olacam. hani belkim bi ilaç neyim verir.:26: geç kalmış olmayım :26:
bilemiorum dilketinim ay yardımcı olun bana yaa :18::18:

adımız korkak battaşlar kalacak bu gidişle
bencede walla

canım, benim idrar testine çok güvenim yok bendede negatif çıkmıştı ama gel görki ahmişmiişim bilemedim

canım bayrama ne olduğunu bilerek gir. zaman geçmez valla. bayramdan da bişey anlamazsın. sen cuma günü kesin sonucu al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…