- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
iyiyim canım. ben de adetimin bitmesini bekliyorum. inşallah bu ay ben de hamile çıkıcam. 30 ekim bat bırakmıyorum ekimi
yasak koyma kendine canım az az ye hepsindennnn
Minyonlara cok yakisiyo hamilelik yaaaa
ooooo Hicran hanım gezmelerde...benim yerime bol bol ye hamur işi bana yasak malum, içimde fil var sanki acayip yeme isteğim var, eşim önümden almaya başladı eskiden bişiler yiyim diye neler neler yapmazdı :) eee biraz ağrım var o da olacak artık :)
cnm ben hala o kadar şaşkınım ki, adapte olamadım hamileliğe...hamile günlüğümü aldım elim varmıyor yazmaya...yarın doktora gidecem bi emin olayım sonra her şeyi yapacam :)
canım bayrama ne olduğunu bilerek gir. zaman geçmez valla. bayramdan da bişey anlamazsın. sen cuma günü kesin sonucu al bence.
iyi bakalım bebişin fotosunu verirler sana büyük ihtimalle ekle buraya bakalım minnoşa
ahhh canim ahhh sanki o gunleri hiç goremeyecekmis gibi hissediyorum ben
canım, benim idrar testine çok güvenim yok bendede negatif çıkmıştı ama gel görki ahmişmiişim bilemedim
ozaman sabahtan yapıyorum idrar testimi.. :26: çıksada çıkmasada dr a gidiyorum kontrole :26:ve cuma günü sonuçlarımı alıyorum .. en azından net olarak bekliyorum.. e benim hayellerde yarın sabaha kadar sürüyor yani
ay çok umutsuzum yaaneden böleyim ben
yaa kuzummm ben hamis olayimda gerisi hiç umrumda değil fil gibi olmaya raziyim yanee
kiss kaç aydır hep pozitif enerji gönderiyorum bisey yok yanlis yere mi (asagiki mahalleye) gonderiyorum ki pozitif enerjiyi
ahhh canim ahhh sanki o gunleri hiç goremeyecekmis gibi hissediyorum ben
ozaman sabahtan yapıyorum idrar testimi.. :26: çıksada çıkmasada dr a gidiyorum kontrole :26:ve cuma günü sonuçlarımı alıyorum .. en azından net olarak bekliyorum.. e benim hayellerde yarın sabaha kadar sürüyor yani
ay çok umutsuzum yaaneden böleyim ben
ben bebişin fotosunu eklemeden siz çift çizgili testlerinizi eklersiniz inşallahhhhhhhhhhh :))))
yaa kuzummm ben hamis olayimda gerisi hiç umrumda değil fil gibi olmaya raziyim yanee
Zaten zayifim kilo almaya ihtiyacim vaarsu bebis bi gelsede kilo alsam biraz p
kızlar ovu testi yaptım bu ay yumurtlama tarihim bitti bugün yaptım pozitif çıktı neden öyle çıkıyor kafam karıştı adetime 5 gün kaldı 24 günde 1 oluyorum
bende test almayı unutmazsam ve bugün içinde bir şey olmazsa yarın bende yapıyorum inşallah..
Aminnn canim ins musmutlu gireriz hem kafamizda rahatlar ohhh süperinşallah canım... hayırlı sonucu alalım da bayrama musmutlu girelim
inşallah canım hiçbir sorun çıkmaz
kızlar ovu testi yaptım bu ay yumurtlama tarihim bitti bugün yaptım pozitif çıktı neden öyle çıkıyor kafam karıştı adetime 5 gün kaldı 24 günde 1 oluyorum
gozum hamislerin gobusune takiliyo yada elinde taze bebegi olanlara imrenerek bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?