Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim canım. ben de adetimin bitmesini bekliyorum. inşallah bu ay ben de hamile çıkıcam. 30 ekim bat bırakmıyorum ekimi

bırakma zaten cnm, bu ekim ayında bi keramet var :))) ha şöyle yaaa iddialı olun biraz, ben inanıyorum yakında alacaz senin, monbebenin, hicranın da güzel haberlerini...

yasak koyma kendine canım az az ye hepsindennnn

Minyonlara cok yakisiyo hamilelik yaaaa

sorun da o cnm, az az yiyemiyorum işte saatte 1 acıkıyorum meyveyle falan geçiştiriyorum ama olmuyo yani... seni de görecem 18 ekimden sonra, o zaman anlarsın beni :)

iyi bakalım bebişin fotosunu verirler sana büyük ihtimalle ekle buraya bakalım minnoşa

canım bayrama ne olduğunu bilerek gir. zaman geçmez valla. bayramdan da bişey anlamazsın. sen cuma günü kesin sonucu al bence.

ozaman sabahtan yapıyorum idrar testimi.. :26: çıksada çıkmasada dr a gidiyorum kontrole :26:ve cuma günü sonuçlarımı alıyorum .. en azından net olarak bekliyorum.. e benim hayellerde yarın sabaha kadar sürüyor yani

ay çok umutsuzum yaa neden böleyim ben

canım, benim idrar testine çok güvenim yok bendede negatif çıkmıştı ama gel görki ahmişmiişim bilemedim

inşallah öyle olur canım.. zaten yarın testi yapayım çıksada çıkmasada direk kana gidicem inanmam evdeki teste artık.. ama ordaki çizgiyi görmeyi çok istiyorum yaa.. o duyguyu yaşamak istiyorum

bende test almayı unutmazsam ve bugün içinde bir şey olmazsa yarın bende yapıyorum inşallah..

kızlar ovu testi yaptım bu ay yumurtlama tarihim bitti bugün yaptım pozitif çıktı neden öyle çıkıyor kafam karıştı adetime 5 gün kaldı 24 günde 1 oluyorum

bence umutsuzluğun sebebi geçen ayda geç kalması ve aynı şeyleri yaşıyor olmandan kaynaklanıyor. ne olur aklına getirme bunları ve üzülme canım.. inşallah bebiş seninle...

yaa kuzummm ben hamis olayimda gerisi hiç umrumda değil fil gibi olmaya raziyim yanee

Zaten zayifim kilo almaya ihtiyacim vaar su bebis bi gelsede kilo alsam biraz p

normalde 9-12 kg alımı normal diyolar hatta 14 kg'a kadar çıkılabilirmiş ama zayıflara biraz daha izin var 16 kg hadi yine iyisin :) yok cnm ben de zayıfım ama kilo almak istemiyorum 47 kiloyla hamile kaldım hedefim 57 ile doğuma girmek. yarın doktora gidecem, bayramdan sonra da diyetisyene :)

kızlar ovu testi yaptım bu ay yumurtlama tarihim bitti bugün yaptım pozitif çıktı neden öyle çıkıyor kafam karıştı adetime 5 gün kaldı 24 günde 1 oluyorum

tekrar mı yumurtluyosun acaba? yoksa bebek mi:) bilemedim:26:
adetten kaç gün sonra yumurtlamıştın?

Ay kızlarrr benden bişi geldi.. Adet diye koştum baktım :18::18:

Ama sanırım akıntı :26:

Ya bide kasıklarım ağrıyo yaa :18::18:

Yok abi bu böle olmucak yarınsabah testi yapıcam ne olacaksa olsun :26:

canım başka bi yumurtandır nadir olur ama birden fazla yumurtlayabilirsin.. benim olmuştu doktor ultrasyonda gördü..

gozum hamislerin gobusune takiliyo yada elinde taze bebegi olanlara imrenerek bakıyorum

Dun hast kv de kan alirken yeni dogmus bi bebektente kan aliyorlardi ayyy onun öyle ağlamasi beni çok üzdü yüreğim dayanmadi hemen çıktım dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…