Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canlar telefondan giriyorum netimde bir sorun var sanırım sayfaları açmıyor maaşallah sizinde çeneniz :))) kırmızılar gelmesin ama test yapın ki güzel haberleri alalım artık ya iki gündür haber alamdık...

yarın kesin mi şimdi herkes yapıyo mu??? sabah mı yapmak gerekir ki..ne yapsak

bende gidip bakıyorum hiç birşey yok bekliyoruz ya. ve gördüğüm o ki hep kötü düşünüyoruz. iyiyi düşünen yok. benimde kasıklarım ağrıyor. ( ki benim hiç umudum yok )

bencede yarın ki yataktan kalkar kalkmaz wc ye gidip testi yapalım. sabah ilk yapalım ki sabaha kadar bekleyen idrarda yüksek çıkma olasılığı daha fazla diye düşünüyorum.

bence de en mantıklısı bu canım. kendini hırpalamamaya çalış elinden geldiğince biliyorum zor ama. insan bir an acayip ümitleniyor evet hamileyim diyor, 2 dk sonra bir bakmış yine umutsuzluk içinde... bu yaşadıların çok normal canım. hatta bebiş haberini aldığında bile hemen inanamayacaksın bence inşallah olumlu sonuç alırsın Esrammmm... canım benim....

inşallah öyle olur canım.. Zaten yarın testi yapayım çıksada çıkmasada direk kana gidicem Inanmam evdeki teste artık.. Ama ordaki çizgiyi görmeyi çok istiyorum yaa.. O duyguyu yaşamak istiyorum
canım biz 9 aylıkken görecez galiba o çift çizgiyi

bende test almayı unutmazsam ve bugün içinde bir şey olmazsa yarın bende yapıyorum inşallah..
ozaman anlaşıyoruz kızlar tamammı ? Yarın sabahtan testler yapılıyor. Ve yarın burda hepberaber sonuçları açıklıoruz

kızlar ovu testi yaptım bu ay yumurtlama tarihim bitti bugün yaptım pozitif çıktı neden öyle çıkıyor kafam karıştı adetime 5 gün kaldı 24 günde 1 oluyorum

canım ovülasyon testinde eğer hamile isen çift çizgi görüomuşsun .. Ben öle biliorum :26:
Inşallah bebişin sneinledir

kızlar ovu testi yaptım bu ay yumurtlama tarihim bitti bugün yaptım pozitif çıktı neden öyle çıkıyor kafam karıştı adetime 5 gün kaldı 24 günde 1 oluyorum

canım adetine 5 gün kala neden ovu yapıyorsun ki? adetine yakın ovu testinde pozitif çıkarsa ya hamilesin ya da adet olacaksın demek canım.. sen ovuyu bırak istersen gününü bekle

47 mi ya ben kendimi çok kilolu hissettim ama sen öyle deyince.. :78: halbuki 57 kiloyum ama zayıfsın derler bana genelde

alemsin sen ya öldüm gülmekten

bende koptum ya varya tam patronun dibindeyim noluyor diyecekler :) bide hamile olduğumu öğrenirse vay halime. adam 1 haftalık izni bile vermek istemio şimdi hastaneye git gel bide üstüne doğum izni ohhh mis valla :) aşağıdaki mahalledeki evi inşallah kiralarsın bacım :))

canımmmmm çok sağol desteğin için.. Ay iyiki varsınız yaa .. Sizleri çoookk seviyorum

Eğer gelmesse yarın sabah idrar testimi yapıcam... Peki sence negatif çıkarsada gitsemmi acaba hemen dr a :26: Yoksa beklesemmi :44:

esra inanmazsın yazını okurken korktum biran durakladım.. benden bişey geldi dedin ya durdum bi.. çok şükür degilmiş ..

inşallah en yakın zamanda hamilelere de bebeklere de şükürle bakıcaz canımın içiiiii

canım biliyo musun test falan konuşmazsak ben hamile gibi hissediyorum kesin var gibi.. ama işin içine test girince diyorum kesin negatif :100: hiç pozitif görmedigim için düşünemiyorum pozitif olacagını :100:

yarım saat sonra yemeğe çıkacağım
testimi alacağım
yarın sabah yapmak üzere çantama koyacağım...
tabi bu zaman zarfı içinde kırmızılar gelmezse. tansiyonum düştü benim :18: bulan olursa hükümsüzdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…