kiss kaç aydır hep pozitif enerji gönderiyorum bisey yok yanlis yere mi (asagiki mahalleye) gonderiyorum ki pozitif enerjiyi
Ay kızlarrr benden bişi geldi.. Adet diye koştum baktım :18::18:
Ama sanırım akıntı :26:
Ya bide kasıklarım ağrıyo yaa :18::18:
Yok abi bu böle olmucak yarınsabah testi yapıcam ne olacaksa olsun :26:
yarın kesin mi şimdi herkes yapıyo mu??? sabah mı yapmak gerekir ki..ne yapsak
kızlar ovu testi yaptım bu ay yumurtlama tarihim bitti bugün yaptım pozitif çıktı neden öyle çıkıyor kafam karıştı adetime 5 gün kaldı 24 günde 1 oluyorum
ozaman sabahtan yapıyorum idrar testimi.. :26: çıksada çıkmasada dr a gidiyorum kontrole :26:ve cuma günü sonuçlarımı alıyorum .. en azından net olarak bekliyorum.. e benim hayellerde yarın sabaha kadar sürüyor yani
ay çok umutsuzum yaaneden böleyim ben
canım biz 9 aylıkken görecez galiba o çift çizgiyiinşallah öyle olur canım.. Zaten yarın testi yapayım çıksada çıkmasada direk kana gidicemInanmam evdeki teste artık.. Ama ordaki çizgiyi görmeyi çok istiyorum yaa.. O duyguyu yaşamak istiyorum
ozaman anlaşıyoruz kızlar tamammı ? Yarın sabahtan testler yapılıyor. Ve yarın burda hepberaber sonuçları açıklıoruzbende test almayı unutmazsam ve bugün içinde bir şey olmazsa yarın bende yapıyorum inşallah..
kızlar ovu testi yaptım bu ay yumurtlama tarihim bitti bugün yaptım pozitif çıktı neden öyle çıkıyor kafam karıştı adetime 5 gün kaldı 24 günde 1 oluyorum
normalde 9-12 kg alımı normal diyolar hatta 14 kg'a kadar çıkılabilirmiş ama zayıflara biraz daha izin var 16 kg hadi yine iyisin :) yok cnm ben de zayıfım ama kilo almak istemiyorum 47 kiloyla hamile kaldım hedefim 57 ile doğuma girmek. yarın doktora gidecem, bayramdan sonra da diyetisyene :)
Iki tane koyu cizgi mi oldu cnm ona gore yorum yapicam
alemsin sen ya öldüm gülmekten
kiss kaç aydır hep pozitif enerji gönderiyorum bisey yok yanlis yere mi (asagiki mahalleye) gonderiyorum ki pozitif enerjiyi
bence de en mantıklısı bu canım. Kendini hırpalamamaya çalış elinden geldiğince biliyorum zor ama. Insan bir an acayip ümitleniyor evet hamileyim diyor, 2 dk sonra bir bakmış yine umutsuzluk içinde... Bu yaşadıların çok normal canım. Hatta bebiş haberini aldığında bile hemen inanamayacaksın benceInşallah olumlu sonuç alırsın esrammmm... Canım benim....
esra inanmazsın yazını okurken korktum biran durakladım.. benden bişey geldi dedin ya durdum bi.. çok şükür degilmiş ..Ay kızlarrr benden bişi geldi.. Adet diye koştum baktım :18::18:
Ama sanırım akıntı :26:
Ya bide kasıklarım ağrıyo yaa :18::18:
Yok abi bu böle olmucak yarınsabah testi yapıcam ne olacaksa olsun :26:
gozum hamislerin gobusune takiliyo yada elinde taze bebegi olanlara imrenerek bakıyorum
Dun hast kv de kan alirken yeni dogmus bi bebektente kan aliyorlardi ayyy onun öyle ağlamasi beni çok üzdü yüreğim dayanmadi hemen çıktım dışarı
bu sposlarda akil yok yumoslarda cekim yok alt mahallede kanama cok kac aydir bebis yok
47 miya ben kendimi çok kilolu hissettim ama sen öyle deyince.. :78: halbuki 57 kiloyum ama zayıfsın derler bana genelde
bende gidip bakıyorum hiç birşey yok bekliyoruz ya. ve gördüğüm o ki hep kötü düşünüyoruz. iyiyi düşünen yok. benimde kasıklarım ağrıyor. ( ki benim hiç umudum yok )
bencede yarın ki yataktan kalkar kalkmaz wc ye gidip testi yapalım. sabah ilk yapalım ki sabaha kadar bekleyen idrarda yüksek çıkma olasılığı daha fazla diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?