Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kırmızılar gelmediği sürece doktora gitmelisin bence canım. arada bayram tatili olmasa bekle derdim ama ohhoo 1 hafta kim bekleyecek yahu

hatırlıyorum canım. stresten de olabilir bebek de olabilir. Allahın mucizeleri o kadar çokki.. siz ne yaptınız akşam konuşabildiniz mi eşinle ve de doktoruna sordun mu canım?
stres bu ay bu topik sayesinde hiç olmadı :)30 gün nasıl geçti anlamadım ya üşüttüm yada inşallah bebiş mucizem olur..çok konuşamadık canım akşam kaynanam bizdeydi kayınbabam yok benim kaynanamda nadir arada bize yatılı olarak gelir dun akşam o vardı konuşamadık sabahta kahvaltıyı da beraber yaptık işte biraz yatınca konuştuk canı çok sıkılmış sonuca ama ben neşelendirdim :):)cilve yaptım unutturdum :)ne olursa olsun o lazım bana bi ömür çok seviyorum eşimi elimden gelenin fazlasını yspcam üzülmesine izin vermiycem

canım biliyo musun test falan konuşmazsak ben hamile gibi hissediyorum kesin var gibi.. ama işin içine test girince diyorum kesin negatif :100: hiç pozitif görmedigim için düşünemiyorum pozitif olacagını :100:

konuşmayalım test filan o zmn bana uyar ama kimse karamsarlık yapmasın. çünkü biri yapınca diğeri de üzülüyor. ve ben bu sefer daha da üzülüyorum.. panik yaptıkça hepimiz panikliyoruz..

Yok kızlar bu böyle olmucak.

Yarın sabah izin alıcam dr a gitmek için.. Ama ben idrar testine göre gideyim yada gitmeyim diyorum.. :26: Malum bide bayram giricek araya :26:

Ben şuandan itibaren su içmiyorum. Ve saat 2 ye doğru bu testi yaparak açılışı yapıyorum... :18::18:

çıkıp çıkmadığını bileyim ona göre yarın gideyim yada bekleyim paşa paşa adetimi..

Ama çıkar dimi kızlar adet geçeli tam 1 gün oldu sonuçta :18::18:

Ay sıyırcam ben şimdi.. Az kaldıııı

kiss kaç aydır hep pozitif enerji gönderiyorum bisey yok yanlis yere mi (asagiki mahalleye) gonderiyorum ki pozitif enerjiyi

ben simdi 44kg yim 70e kadar yolu var bende :60+

ya deli kız yanlış yere mi yolluyorum enerjiyi diyo :) çok içten iste bi de ya olmazsa diye içinden bile geçirme, hep olacak de, doğru yere ulaşır mesajın :) 70 çok çok fazla cnm ya, maksimum 60 olman lazım...

47 mi ya ben kendimi çok kilolu hissettim ama sen öyle deyince.. :78: halbuki 57 kiloyum ama zayıfsın derler bana genelde

ama boyun uzundur, ben minyon tipliyim 1,60 boyum. yapı olarak da incesindir.

9ay kiralamayi düşünüyorum aşağı ki mahalleyi 16 aydır kiralık yazgısı camda bi gormedi bebisler yaziyi.... Gelip yerlesseler bebisler asagiki mahalleye

:)))))))))))))

bende az önce senin düşündüklerini düşündüm. alayım yapayım dedim sonra ya çıkmazsa dedim öle kaldım galiba bu gidişle yapılacak ama bakalım ne kadar sabredeceğiz :)

ateş ölçme yöntemi yapanlar bilirler bende bu ay yumyum olmadı gözüküyor gerçi nesdem arkadaş yükselme olmuş yumyum olmuş olabilir dedi ammaa.... dünkü TSH yüksekliğinide öğrendim tamamen kestim ümidi bu ay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…