- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
esra inanmazsın yazını okurken korktum biran durakladım.. Benden bişey geldi dedin ya durdum bi.. çok şükür degilmiş ..
canımmmmmçok sağol desteğin için.. Ay iyiki varsınız yaa .. Sizleri çoookk seviyorum
Eğer gelmesse yarın sabah idrar testimi yapıcam... Peki sence negatif çıkarsada gitsemmi acaba hemen dr a :26: Yoksa beklesemmi :44:
9ay kiralamayi düşünüyorum aşağı ki mahalleyi 16 aydır kiralık yazgısı camda bi gormedi bebisler yaziyi.... Gelip yerlesseler bebisler asagiki mahalleye
stres bu ay bu topik sayesinde hiç olmadı :)30 gün nasıl geçti anlamadım ya üşüttüm yada inşallah bebiş mucizem olur..çok konuşamadık canım akşam kaynanam bizdeydi kayınbabam yok benimhatırlıyorum canım. stresten de olabilir bebek de olabilir. Allahın mucizeleri o kadar çokki.. siz ne yaptınız akşam konuşabildiniz mi eşinle ve de doktoruna sordun mu canım?
canım biliyo musun test falan konuşmazsak ben hamile gibi hissediyorum kesin var gibi.. ama işin içine test girince diyorum kesin negatif :100: hiç pozitif görmedigim için düşünemiyorum pozitif olacagını :100:
evet çift çizgi gördüm
bu sposlarda akil yok yumoslarda cekim yok alt mahallede kanama cok kac aydir bebis yok
9ay kiralamayi düşünüyorum aşağı ki mahalleyi 16 aydır kiralık yazgısı camda bi gormedi bebisler yaziyi.... Gelip yerlesseler bebisler asagiki mahalleye
aminnnnn hg topragimmmmmmm
kiss kaç aydır hep pozitif enerji gönderiyorum bisey yok yanlis yere mi (asagiki mahalleye) gonderiyorum ki pozitif enerjiyi
ben simdi 44kg yim 70e kadar yolu var bende:60+
47 miya ben kendimi çok kilolu hissettim ama sen öyle deyince.. :78: halbuki 57 kiloyum ama zayıfsın derler bana genelde
Yok kızlar bu böyle olmucak.
Yarın sabah izin alıcam dr a gitmek için.. Ama ben idrar testine göre gideyim yada gitmeyim diyorum.. :26: Malum bide bayram giricek araya :26:
Ben şuandan itibaren su içmiyorum. Ve saat 2 ye doğru bu testi yaparak açılışı yapıyorum... :18::18:
çıkıp çıkmadığını bileyim ona göre yarın gideyim yada bekleyim paşa paşa adetimi..
Ama çıkar dimi kızlar adet geçeli tam 1 gün oldu sonuçta :18::18:
Ay sıyırcam ben şimdi.. Az kaldıııı
Iki koyu cizgi ise yani ikinci cizgi ilki kadar koyu ise hamis olabilirsin
Ama ikinci cizgi silik veya ikinci kadar koyu degilse bisey ifadw etmiyo cnm
tamam su andan itibaren bebisim gelmis yerlesmis gibi davraniyorum
tamam su andan itibaren bebisim gelmis yerlesmis gibi davraniyorum
Bebişler doğuncaa çokkkkkkkkk arasınız bu boş zamanlarınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?