Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

konuşmayalım test filan o zmn bana uyar ama kimse karamsarlık yapmasın. çünkü biri yapınca diğeri de üzülüyor. ve ben bu sefer daha da üzülüyorum.. panik yaptıkça hepimiz panikliyoruz..

aynen canımm
ama deniziminde sölediği gibi, kesin var gibi hissediorum ama işin içine test girince 11 aydır okadar alışmışımki negatifi görmeye.. sanki gene negatif görücemmm diye üzülüorum

bende aynı fıkırdeyım mınık bebişim... bende yarın doktora gıdıcem.... emın olduktan sonra yazmayı dusunuyorum buraya gunlugumu... yarın ola hayrolaaa dıorummmm artıkkk....

kızlar ben geldim nasılsınız...hamile haberleri var mı geçmişi okuyamıyorum.... Rabbim herkesin dualarını kabul etsin herkesin gönlüne göre versin...darda olana, hasta olana ve borçlu olana Rabbim yardım eylesin....:26::26::26:

elbette Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. benim demek istediğim doktorla konuşmadan boşuna moralini bozmayın. belki kolay bir tedaviyle halledilebilir bir durumdur. tıp çok ilerledi çünkü

Amin canım.. korkak battaşlar olarak kimse henüz test yapmadı bakalım bekliyoruz.

bu sposlarda akil yok yumoslarda cekim yok alt mahallede kanama cok kac aydir bebis yok
Hahahaha enerji yi biraz daha uste gönder asagi mahallenin ozaman denk getirirsin:)))((

Hep destek tam destek kocalarimiz ve biz iyi olursak Bebisimiz olur zaten :))

inşallah vardır canım yarın veya ondan sonra kği gün test yap hem kafan rahat olsun ona göre sigaryı da bırakırsın belki ben çocugu bıde sıgaryı bırakmak ıcın cok ıstıyorum yaaa kv de ölsede bırakırım fark etmez

bende az önce senin düşündüklerini düşündüm. alayım yapayım dedim sonra ya çıkmazsa dedim öle kaldım galiba bu gidişle yapılacak ama bakalım ne kadar sabredeceğiz :)
ben bu gün yapıcam canım.. yarına kadar da gelmesse de kan testi yaptıracam.. bayrama ona göre gireyim

Bebişler doğuncaa çokkkkkkkkk arasınız bu boş zamanlarınızı.
amann olsunda ben razıyım bu günleri aramaya ablam ya... buarada sen naptın ?

Son düzenleme:
aynen canımm
ama deniziminde sölediği gibi, kesin var gibi hissediorum ama işin içine test girince 11 aydır okadar alışmışımki negatifi görmeye.. sanki gene negatif görücemmm diye üzülüorum

korktuğumuz için yapamıyoruz zaten hayal kırıklığı ama inşallah hayırlısı ile hepimiz hamileyizdir..

Kızlar hamiş haberi varmı geçmişi okuyamıyorum malesef... benim karnım çok ağrıyor ama hala sökülemedim sadece renkli akıntı geliyor.... test yaptım ama bişi çıkmadı nasıl iş anlamadım

Amin canım.. korkak battaşlar olarak kimse henüz test yapmadı bakalım bekliyoruz.

korkmakdan değil de hayal kırıklığı yaşamak insanı üzüyor bence ümitleri kırılmasın canlarımın....ama şüphelenen varsa his doğduysa bi an önce yapsınlar gecikenler....

kızlar su içmiyorum 2 saat kadar yani saat 1,30-2 ye doğru test yapmaya karar verdim :18::18:

kızlar nasılsınızzzzz kırmızı kırmızı yazıyorum dikkat çeksin die anca gelebildim aranıza aman ne iğrendim şu kırmızıda yaaa gelmesin kimsenin kırmızısı inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…