- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
konuşmayalım test filan o zmn bana uyar ama kimse karamsarlık yapmasın. çünkü biri yapınca diğeri de üzülüyor. ve ben bu sefer daha da üzülüyorum.. panik yaptıkça hepimiz panikliyoruz..
ooooo Hicran hanım gezmelerde...benim yerime bol bol ye hamur işi bana yasak malum, içimde fil var sanki acayip yeme isteğim var, eşim önümden almaya başladı eskiden bişiler yiyim diye neler neler yapmazdı :) eee biraz ağrım var o da olacak artık :)
cnm ben hala o kadar şaşkınım ki, adapte olamadım hamileliğe...hamile günlüğümü aldım elim varmıyor yazmaya...yarın doktora gidecem bi emin olayım sonra her şeyi yapacam :)
stres bu ay bu topik sayesinde hiç olmadı :)30 gün nasıl geçti anlamadım ya üşüttüm yada inşallah bebiş mucizem olur..çok konuşamadık canım akşam kaynanam bizdeydi kayınbabam yok benimkaynanamda nadir arada bize yatılı olarak gelir dun akşam o vardı konuşamadık sabahta kahvaltıyı da beraber yaptık işte biraz yatınca konuştuk canı çok sıkılmış sonuca ama ben neşelendirdim :):)cilve yaptım unutturdum :)ne olursa olsun o lazım bana bi ömür çok seviyorum eşimi elimden gelenin fazlasını yspcam üzülmesine izin vermiycem
kızlar ben geldim nasılsınız...hamile haberleri var mı geçmişi okuyamıyorum.... Rabbim herkesin dualarını kabul etsin herkesin gönlüne göre versin...darda olana, hasta olana ve borçlu olana Rabbim yardım eylesin....:26::26::26:
tamam su andan itibaren bebisim gelmis yerlesmis gibi davraniyorum
Iki koyu cizgi ise yani ikinci cizgi ilki kadar koyu ise hamis olabilirsin
Ama ikinci cizgi silik veya ikinci kadar koyu degilse bisey ifadw etmiyo cnm
Hahahaha enerji yi biraz daha uste gönder asagi mahallenin ozaman denk getirirsin:)))((bu sposlarda akil yok yumoslarda cekim yok alt mahallede kanama cok kac aydir bebis yok
stres bu ay bu topik sayesinde hiç olmadı :)30 gün nasıl geçti anlamadım ya üşüttüm yada inşallah bebiş mucizem olur..çok konuşamadık canım akşam kaynanam bizdeydi kayınbabam yok benimkaynanamda nadir arada bize yatılı olarak gelir dun akşam o vardı konuşamadık sabahta kahvaltıyı da beraber yaptık işte biraz yatınca konuştuk canı çok sıkılmış sonuca ama ben neşelendirdim :):)cilve yaptım unutturdum :)ne olursa olsun o lazım bana bi ömür çok seviyorum eşimi elimden gelenin fazlasını yspcam üzülmesine izin vermiycem
Benim bat 08.10 Ama daha gelemediler.Hiçbirşeyde hissetmiyorum . Ne sancı ne ağrı hiçbirşey. Sadece bir sigara içtim mide bulantısıda değil ama değişik birşey. Birde göğüslerime dokununca acıyor.
ben bu gün yapıcam canım.. yarına kadar da gelmesse de kan testi yaptıracam.. bayrama ona göre gireyimbende az önce senin düşündüklerini düşündüm. alayım yapayım dedim sonra ya çıkmazsa dedim öle kaldım galiba bu gidişle yapılacak ama bakalım ne kadar sabredeceğiz :)
amann olsunda ben razıyım bu günleri aramaya ablam ya... buarada sen naptın ?Bebişler doğuncaa çokkkkkkkkk arasınız bu boş zamanlarınızı.
aynen canımm
ama deniziminde sölediği gibi, kesin var gibi hissediorum ama işin içine test girince 11 aydır okadar alışmışımki negatifi görmeye.. sanki gene negatif görücemmm diye üzülüorum
tamam su andan itibaren bebisim gelmis yerlesmis gibi davraniyorum
Amin canım.. korkak battaşlar olarak kimse henüz test yapmadı bakalım bekliyoruz.
bebisim size opucukler yolluyo teysesiiii
ne yapim.lorenacim yaaaa bu bebisin geleceği yok ben zorla getirdim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?