Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım adet olmaya yakın da o koyu çizgi çıkıyor diye biliyorum ben. emin misin sen???

Eger yumurtlama doneminde iki kopkoyu cizgi yakaladiysan ve sonrasinda adete yakin yine iki kopkoyu cizgi gorduysen ovulasyon testinde hamis olabiliyomusun cnm
Ama cizginin koyulugu onemli yani kopkoyu olmasi lazim zaten ovl.testinde ikinci cizgi hep cikar.adete yakinda baya bi belirginlesir
Ben cok denedinm hatta neyin nesi diye arastirmistim ama normalmis

bebisim size opucukler yolluyo teysesiiii

Pozitif dusunuyorummm bu ay geldi benim bebisimm
teyzeleri ona kurbannnn... inşallah bebeğimmm..
yumurtlama tarihime göre adetim 11 'i ya ben akşam test yaptım bariz belirgin çizgi çıktı koyu renk test yapacaklar arkadaşlar geç döllenme yoksa çıkar bebişleriniz hadi sevinelim yaaaa yapın artık meraktan ölcezzzzzzzzzzz

Bayramda hamişşş olsam şöyleeeeeeeeeee
Uzatsam ayaklarımı yatsammmmm
kayın valide çalışsaaaaaaaaaaaaaa
ben hiç birşey yapmasammmmmmm
ohhhhhhhhhhhhhh
missssssssssssss
daha ne isterimmmmmmmmmmmmm

Bayramda hamişşş olsam şöyleeeeeeeeeee
Uzatsam ayaklarımı yatsammmmm
kayın valide çalışsaaaaaaaaaaaaaa
ben hiç birşey yapmasammmmmmm
ohhhhhhhhhhhhhh
missssssssssssss
daha ne isterimmmmmmmmmmmmm

bende durumlar öle eşim ve k.valide hazırlar ben ayak uzatırım hehehheyyyy

seninine göre düşünürsek ben hamile degilim zaten test yapmama gerek yok..2 gün kala bırak bariz çizgiyi hayelet çizgi bile yoktu..

korkmakdan değil de hayal kırıklığı yaşamak insanı üzüyor bence ümitleri kırılmasın canlarımın....ama şüphelenen varsa his doğduysa bi an önce yapsınlar gecikenler....

canım internette ne yazıo bak

rdan dolayı kısacası yumurtlama zamanına yakın girilen bir ilişkiden sonra gebelik oluşursa bu gebeliğe bağlı salgılanan HCG hormonunun annenin idrarına geçmesi için ve yapılan idrar testinde pozitif çıkması için, neredeyse 15 gün kadar zaman geçmelidir. Bu da bir sonraki adet dönemine denk gelir, yani gebelik oluşmussa buna bağlı adetin gecikeceği zamana denk gelir. O yüzden gebelik oluşma şüphesi olan bir ilişkiye girilmişse idrarda gebelik testi adet gecikmesi olunca yapılmalıdır.

e şimdi biz nasıl yapalım 15 günmü bekelsek :26: kafam çookk karıştı walla :44::44:

korktuğumuz için yapamıyoruz zaten hayal kırıklığı ama inşallah hayırlısı ile hepimiz hamileyizdir..

canım ya psiko testini yine yapmış bariz çift çizgi diyo.. ve daga regline 2 gün var.. ben 2 gün kala yapmıştım yoktu hiçbişey.. ben bu düşünceyle gece hortlarım uyku uyuyamam biliyorum sabah ederim.. en iyisi esrarengiz gibi gideyim alayım ögle arası bi test bi iki saate yapayım.. zaten çıkmasa bile iş çıkışı kana giderim çıkarsa ki inşallah yine giderim :)

bence başka şelere odaklan be bat ı bekle....ben öle yapıyorum bi de şu sıra moralim bozuk umarım engel olmaz hamileliğe tabi hayırlısı...ben test işini bıraktım Rabbim dilerse verir...sağlık olarak da önümüzdeki ay eşimi göndermek istiyorum hamile kalmazsam tabi....

kızlar su içmiyorum 2 saat kadar yani saat 1,30-2 ye doğru test yapmaya karar verdim :18::18:

haklısın canım ben dayanırımda gece uyku uyuyamam en iyisi bende yapayım çıkmazsa kana giderim zorla çıkarıcam idrarda yada kanda bişekilde çıkacak... O bebek buraya gelecek :95:

canım yapalım bi olmadı kana baktırırız ne dersin..

benim ki hiç bişiye el sürdürmez misafir gibi gider misafir gibi gelirim zaten....

bende öyleyim giyinir süslenir püslenir gezerim.. arada bide kv çok iyi yemek yapıyo onun yanında benim yemeklerimin yüzüne bakılmaz diye gaz veririm gıcık oluyodur ama olsun çaktırmıyo pek

bende öyleyim giyinir süslenir püslenir gezerim.. arada bide kv çok iyi yemek yapıyo onun yanında benim yemeklerimin yüzüne bakılmaz diye gaz veririm gıcık oluyodur ama olsun çaktırmıyo pek

çaktımıyosa sorun yokkk benim kayın valıdenın yaptığı yemek yenmiyo yaa oda kötü oda hep bana kalıyor yaa

valla bende öle canım kadın pimpirikli yapayım ben edeyim derim el sürdürmez sinir bozucu zaten ben de o yüzden yapmıyorum...hafta da en az 3 defa iş çıkışı onda yiyoz hemen kalkıp eve gelyoz oh miisss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…