canım adet olmaya yakın da o koyu çizgi çıkıyor diye biliyorum ben. emin misin sen???
kızlar su içmiyorum 2 saat kadar yani saat 1,30-2 ye doğru test yapmaya karar verdim :18::18:
teyzeleri ona kurbannnn... inşallah bebeğimmm..bebisim size opucukler yolluyo teysesiiii
Pozitif dusunuyorummm bu ay geldi benim bebisimm
bebisim size opucukler yolluyo teysesiiii
Pozitif dusunuyorummm bu ay geldi benim bebisimm
Bayramda hamişşş olsam şöyleeeeeeeeeee
Uzatsam ayaklarımı yatsammmmm
kayın valide çalışsaaaaaaaaaaaaaa
ben hiç birşey yapmasammmmmmm
ohhhhhhhhhhhhhh
missssssssssssss
daha ne isterimmmmmmmmmmmmm
teyzeleri ona kurbannnn... inşallah bebeğimmm..
yumurtlama tarihime göre adetim 11 'i ya ben akşam test yaptım bariz belirgin çizgi çıktı koyu renk test yapacaklar arkadaşlar geç döllenme yoksa çıkar bebişleriniz hadi sevinelim yaaaa yapın artık meraktan ölcezzzzzzzzzzz
bende durumlar öle eşim ve k.valide hazırlar ben ayak uzatırım hehehheyyyy
korkmakdan değil de hayal kırıklığı yaşamak insanı üzüyor bence ümitleri kırılmasın canlarımın....ama şüphelenen varsa his doğduysa bi an önce yapsınlar gecikenler....
korktuğumuz için yapamıyoruz zaten hayal kırıklığı ama inşallah hayırlısı ile hepimiz hamileyizdir..
canım internette ne yazıo bak
rdan dolayı kısacası yumurtlama zamanına yakın girilen bir ilişkiden sonra gebelik oluşursa bu gebeliğe bağlı salgılanan HCG hormonunun annenin idrarına geçmesi için ve yapılan idrar testinde pozitif çıkması için, neredeyse 15 gün kadar zaman geçmelidir. Bu da bir sonraki adet dönemine denk gelir, yani gebelik oluşmussa buna bağlı adetin gecikeceği zamana denk gelir. O yüzden gebelik oluşma şüphesi olan bir ilişkiye girilmişse idrarda gebelik testi adet gecikmesi olunca yapılmalıdır.
e şimdi biz nasıl yapalım 15 günmü bekelsek :26: kafam çookk karıştı walla :44::44:
Kızlar hamiş haberi varmı geçmişi okuyamıyorum malesef... benim karnım çok ağrıyor ama hala sökülemedim sadece renkli akıntı geliyor.... test yaptım ama bişi çıkmadı nasıl iş anlamadım
ne güzelllllllll benimmm kayın valide vır vır vır konusurşunu yap bunu getirr
kızlar su içmiyorum 2 saat kadar yani saat 1,30-2 ye doğru test yapmaya karar verdim :18::18:
benim ki hiç bişiye el sürdürmez misafir gibi gider misafir gibi gelirim zaten....
ne yapim.lorenacim yaaaa bu bebisin geleceği yok ben zorla getirdim iste
canım internette ne yazıo bak
rdan dolayı kısacası yumurtlama zamanına yakın girilen bir ilişkiden sonra gebelik oluşursa bu gebeliğe bağlı salgılanan HCG hormonunun annenin idrarına geçmesi için ve yapılan idrar testinde pozitif çıkması için, neredeyse 15 gün kadar zaman geçmelidir. Bu da bir sonraki adet dönemine denk gelir, yani gebelik oluşmussa buna bağlı adetin gecikeceği zamana denk gelir. O yüzden gebelik oluşma şüphesi olan bir ilişkiye girilmişse idrarda gebelik testi adet gecikmesi olunca yapılmalıdır.
e şimdi biz nasıl yapalım 15 günmü bekelsek :26: kafam çookk karıştı walla :44::44:
benim ki hiç bişiye el sürdürmez misafir gibi gider misafir gibi gelirim zaten....
bende öyleyim giyinir süslenir püslenir gezerim.. arada bide kv çok iyi yemek yapıyo onun yanında benim yemeklerimin yüzüne bakılmaz diye gaz veririmgıcık oluyodur ama olsun çaktırmıyo pek
bende öyleyim giyinir süslenir püslenir gezerim.. arada bide kv çok iyi yemek yapıyo onun yanında benim yemeklerimin yüzüne bakılmaz diye gaz veririmgıcık oluyodur ama olsun çaktırmıyo pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?