Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çaktımıyosa sorun yokkk benim kayın valıdenın yaptığı yemek yenmiyo yaa oda kötü oda hep bana kalıyor yaa

neyseki yemegi iyi kurtarıyorum.. iş konusunda da yanaşmam baktım kv temizlige başladı bide annemleri göreyim derim kaçarım zaten toplasan ne kadr kalıyorum yanında yılda..

valla bende öle canım kadın pimpirikli yapayım ben edeyim derim el sürdürmez sinir bozucu zaten ben de o yüzden yapmıyorum...hafta da en az 3 defa iş çıkışı onda yiyoz hemen kalkıp eve gelyoz oh miisss...

ooo o da güzelmiş ben zaten bayramda seyranda anca gidiyorum uzaktayım.. ondada kahvaltı yemek temizlik ondan olsun o kadar.. ama evime gelsin bende elini sıcak sudan soguk suya degdirmem bende ona hizmet ederim

neyseki yemegi iyi kurtarıyorum.. iş konusunda da yanaşmam baktım kv temizlige başladı bide annemleri göreyim derim kaçarım zaten toplasan ne kadr kalıyorum yanında yılda..

doğru canım ama benim adam olcak illa orda kalcaz die tutturuyo bütün bayram orda kalıyoruz mecbur yemekler temizlik bende valla hamiş olsam rahatlıcam yaaa

sende onlara çekrirsin o zaman ohh olsun şuram agrıyo buram agrıyo midem bulanıyo

kızzz bunların sülalesi de çok lafcı bir görsenn gelin şöyle gelin böyle milletin derdi günü gelinlerde köy yeri olunca geri kafalılık var bakalım bu bayram hasta taklidi yapmayı planlıyorum dediğin aklımdan geçmişti

canım ben şimdi alıcam ama 14.30 da ancayapabilirim.. şimdi yemek yedim su içtim çay içtim.. Varsada çıkmaz yani Beni beklersen birlikte yapalım

bebemmm ben tamam dedim ama ozaman bende yemek yemiş olacam.. Saat 1,30 da filan yemek saatimiz bizim.. Ozaman ben ilk yapayım eğer pozitif çıkarsa ayağımı sürürüm, eğer çıkmazsada senin sevincinle benim üzüntümü bastırmış oluruz

ben 2 yıl önce folit asit içmiştim şimdi içmesem o faydasını gösteriri mi yaaaa 3 kutu bitirdim ha olur ha olcak derkenn

AAhahabuna cok güldüm yaa benim eşimin sülalesi nde sigra icen yok bi ben varim eşimde icmiyo ehuehu
Bayramda hamişşş olsam şöyleeeeeeeeeee
Uzatsam ayaklarımı yatsammmmm
kayın valide çalışsaaaaaaaaaaaaaa
ben hiç birşey yapmasammmmmmm
ohhhhhhhhhhhhhh
missssssssssssss
daha ne isterimmmmmmmmmmmmm
Ayyy walla harika olur ins bu bayram yatar uzanirsin
Zeycanımmmm neyin var neden bozuk moralin
doğru canım ama benim adam olcak illa orda kalcaz die tutturuyo bütün bayram orda kalıyoruz mecbur yemekler temizlik bende valla hamiş olsam rahatlıcam yaaa

Kv nerde canım denizlijin neresindeee kaliyonuz anlamadım yaw

ayy gerçekten heyecanlı allah ikinizinde yüzünü bugün güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…