- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
haklısın canım ben dayanırımda gece uyku uyuyamam en iyisi bende yapayım çıkmazsa kana giderim zorla çıkarıcam idrarda yada kanda bişekilde çıkacak... O bebek buraya gelecek :95:
canım yapalım bi olmadı kana baktırırız ne dersin..
çaktımıyosa sorun yokkk benim kayın valıdenın yaptığı yemek yenmiyo yaa oda kötü oda hep bana kalıyor yaa
çaktımıyosa sorun yokkk benim kayın valıdenın yaptığı yemek yenmiyo yaa oda kötü oda hep bana kalıyor yaa
valla bende öle canım kadın pimpirikli yapayım ben edeyim derim el sürdürmez sinir bozucu zaten ben de o yüzden yapmıyorum...hafta da en az 3 defa iş çıkışı onda yiyoz hemen kalkıp eve gelyoz oh miisss...
neyseki yemegi iyi kurtarıyorum.. iş konusunda da yanaşmam baktım kv temizlige başladı bide annemleri göreyim derim kaçarımzaten toplasan ne kadr kalıyorum yanında yılda..
denizim varmı sende test :26: ikimizde yapalım tamammı 1 saat sonra
o kötüymüş canım ya....offf....Allah kolaylık versin.....:26::26:
doğru canım ama benim adam olcak illa orda kalcaz die tutturuyo bütün bayram orda kalıyoruz mecbur yemekler temizlik bende valla hamiş olsam rahatlıcam yaaa
canım ben şimdi alıcam ama 14.30 da ancayapabilirim.. şimdi yemek yedim su içtim çay içtim.. varsada çıkmaz yanibeni beklersen birlikte yapalım
ben bi gideyim test alıp geleyim.. aaa eczaneler öglen arasını ne zaman bitiriyo????
sende onlara çekrirsin o zamanohh olsun şuram agrıyo buram agrıyo midem bulanıyo
tşkler canımmm dünyanın en zor mesleği gelin olmak valllaaa
ohhh szileri okuyunca bi kez daha kutladım kendimi ohhh kurtardım kendimi mecburi hizmettende yalancı sevgi gösterilerindende
ahh o testleruyuz oluyorum negatif çıkan testlere
canım ben şimdi alıcam ama 14.30 da ancayapabilirim.. şimdi yemek yedim su içtim çay içtim.. Varsada çıkmaz yaniBeni beklersen birlikte yapalım
AAhahabuna cok güldüm yaa benim eşimin sülalesi nde sigra icen yok bi ben varim eşimde icmiyo ehuehuinşallah vardır canım yarın veya ondan sonra kği gün test yap hem kafan rahat olsun ona göre sigaryı da bırakırsın belkiben çocugu bıde sıgaryı bırakmak ıcın cok ıstıyorum yaaa kv de ölsede bırakırım fark etmez
Ayyy walla harika olur ins bu bayram yatar uzanirsinBayramda hamişşş olsam şöyleeeeeeeeeee
Uzatsam ayaklarımı yatsammmmm
kayın valide çalışsaaaaaaaaaaaaaa
ben hiç birşey yapmasammmmmmm
ohhhhhhhhhhhhhh
missssssssssssss
daha ne isterimmmmmmmmmmmmm
Zeycanımmmm neyin var neden bozuk moralinbence başka şelere odaklan be bat ı bekle....ben öle yapıyorum bi de şu sıra moralim bozuk umarım engel olmaz hamileliğe tabi hayırlısı...ben test işini bıraktım Rabbim dilerse verir...sağlık olarak da önümüzdeki ay eşimi göndermek istiyorum hamile kalmazsam tabi....
doğru canım ama benim adam olcak illa orda kalcaz die tutturuyo bütün bayram orda kalıyoruz mecbur yemekler temizlik bende valla hamiş olsam rahatlıcam yaaa
bebemmm ben tamam dedim ama ozaman bende yemek yemiş olacam.. Saat 1,30 da filan yemek saatimiz bizim.. Ozaman ben ilk yapayım eğer pozitif çıkarsa ayağımı sürürüm, eğer çıkmazsada senin sevincinle benim üzüntümü bastırmış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?