ben 2 yıl önce folit asit içmiştim şimdi içmesem o faydasını gösteriri mi yaaaa3 kutu bitirdim ha olur ha olcak derkenn
ne güzel nasıl başardın onu yaaa anlat bizede
AAhahabuna cok güldüm yaa benim eşimin sülalesi nde sigra icen yok bi ben varim eşimde icmiyo ehuehu
Ayyy walla harika olur ins bu bayram yatar uzanirsin
Zeycanımmmm neyin var neden bozuk moralin
Kv nerde canım denizlijin neresindeee kaliyonuz anlamadım yaw
ayy gerçekten heyecanlı allah ikinizinde yüzünü bugün güldürsün inşallah
ben 2 yıl önce folit asit içmiştim şimdi içmesem o faydasını gösteriri mi yaaaa3 kutu bitirdim ha olur ha olcak derkenn
Bırakma kiz folik asit i tabiki olmaz atmissindir vücudundan onlari
Ben yaptım.
Ne bir silik çizgi ne bir iz. Hiçbiri yok .
2 gün gecikmişti oysa ki .
Neyse artık ne yapalım . Bir sonraki ay tedavi başlasın bakalım
Ben yaptım.
canımmm denizli akkonakta ben kalıyorum saraylar mah. sinde kv kalıyo ama bayramda köye gidiyoruz bizim köydede sigara içen kadına kötü gözle bakılıyor yaaaben içiyorum eşim içmiyor benımde ohhh sefam olsunn
eee 3 senede tüm hakaretlerini affet,görmezden gel,unutmuş gibi yap alttan all.... en sonunda öyle bi dellendim öyle bi dellendimkiii hayatımda konuşmadığım kadar konuştum tüm zehrimi kusrum anlayacağın ama artık sayesinde boşanmasın bi önceki günündeki gibiydik durum baya ümitsizdi ne zamanki HULK ' a dönüştüm bilmem neyi çektim rahat ettik arkadaş eşimle ben mükemmeliz şuanda çooooook şükür Allahıma
Ben yaptım.
Kiz dipdibesiniz yaa neyine kaliyonuz Allahim yaa köy neresi bende eşimin köyüne gidiyorum sabah gidiyoruz aksam dönüyoruz o haldeyken bile kepaze oluyorum yemek yiyemiyorum tuvalete gidemiyorum( off kalsam mictim bağırsaklar iflas eder walla
Bende resim yok :)) evet kilo aldırıyor ama bende atın ölümü arpadab olsunn diyip devam ediyorum :)) ayrica ben kocamin yerinede içiyorum sigarayı ohhh sefamiz olsunkilo aldırıyo balımmm onlar banaya hamile kaldıktan sonra içerim artıkkutusunu görmek istemiyorum ordaki bebeiş çok dadlıı
Ben yaptım.
şimdimi 3 kutu bitirdin yoksa iki sene öncemi?
iki sene önce bitirdiysen iç bence ama daha yeni üç kutu bitirdiysen dinlendirmek gerek karaciğeri :)
allaha şükür kardeşimmm valla iyi yapmışsınn ben daha o seviyeye gelemedim allahta getirmesin tersim pistir elimden alanda olmaz valla
Kiz dipdibesiniz yaa neyine kaliyonuz Allahim yaa köy neresi bende eşimin köyüne gidiyorum sabah gidiyoruz aksam dönüyoruz o haldeyken bile kepaze oluyorum yemek yiyemiyorum tuvalete gidemiyorum( off kalsam mictim bağırsaklar iflas eder walla
ayyy bende başka yerde tuvalet yapamayan bi benim sanırdım aynennn karnıma sancılar giriyo benimde
aminnnnn hg topragimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?