Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evt bebeğimmmm sefamız olsunnnnnnnnnn bende kocamın yerınede içiyorumm koça karılar ya

kesinlikleee bazen mesafe iyi geliyor insanalra yaa benim kuzenım küstü barıştı şimdi okdar iyiler maşşalah görsen küsmek iyi geliyo bazen

hayırlısı canım bende eczane önünden geçtim kararsız kaldım. kısmet bakalım eğer bende tutabilirsem kendimi yarın sabah yapacağım. tutamazsam eğer yazarım aksama kadar. eczane yakın 2 dk alır gelirim yaparım. bikaç saat daha tutayım kendimi wc ye gıtmeyeyim su içmeyeyim.

Aynı bnm kafadansin bende öyleyim kimse kusura bakmasin benden önemli degil simdi esim icin sabrederim yarin esimde alamaz elimden herkes yerini bilsib dimi ama
Ohaaa diyorum topragim ben ne kendi annemlerde ne onun annesinde kalırım birak kalxaz demeyi teklif bile edemez kalmak isteyen kalit baska yerde ben evimden baska yerde kalamam
evt bebeğimmmm sefamız olsunnnnnnnnnn bende kocamın yerınede içiyorumm koça karılar ya
Kiz bu kv elino uzatsan kolunu kaptirirsin walla bnm arka mahallemde haftada 1 giderim bazen o bile yok

iki yıl önce peş peşe içtim 3 kutuyuda baktım olmucak bıraktım olduktan sonra içerim dedim depolamıştır vücut artık yaaa

iki yıl önceyse onlar çoktan vucüttan gitmiştir... sigara içiyorsan sigarayıda bırak yumurta için çok öenmliymiş o da bende hamile kalınca bırakmıştım bebeğim düştükten sonrada başlamadım çok şükür... bi de domates de ve yeşil mercimekte çok folik asit varmış kızlar... yiyin bol bol...

canım esrarengize eşlik edeyim diye aldım ben..şimdi geldim okula tekrar 2 buçuk 3 gibi yapalım diyoruz.. bu arada 1112 vardı onunda batı dündü nerde hiç gördün mü?

Encok folik asit bulgurda varmis canlar Bilginize

Cok sekersiniz valla
Ben bu kv muhabbetini seviyom
Bizde haftada bir yemege gideriz is cikisi .sofrayi toplariz.
Bulasik makinasi da hep dolu olur.ya temiz vardir bosaltilcak yada tika basa kirli doludur
Uyuz oluyorum yaa butun gun evde .yaaa kirliyse calistir zaten doldurmusun yada bosalt temizlerini
Hep boyle olunca artik bilerek yapiyo diyorum yaa

kaç gündür ne arıyorum ne arasa açmıyorum gitmiyorumda eşime şikayet ediyormuş gelin beni takımıyo die biz gittik mi bayramı bitirirz orda ya hiç sevmiyorum yaa valla allah bana yardım etsin benim dururumumdakılerı kurtarsın hamile olsam çok kalamayız wc sorunu olur soğuk olur ohh ne güzel hemen döneriz yaa

bende bırakmıştım canımm 6 ay fln içmedim sonra bunların çenesinden sigaraya da başladım sakinleştiriciye de sırf kendime zarar veriyorum aslında şunları piknik tüpüyle halletsem sorunum kalmıcakkkk

senin piknik tüpüne hastayım her derde devaymış gibi görünüo

kıyamam ya kim bilir ne yaşadında öyle davranıyosun.. eminim hak ediyodur..

Isin zor cnm ya kalmazsiniz ins.Walla ben bir iki saat zor oturuyorum dikenler batiyo

bugün batı olan kimdi arkadaşlar onlardan da hiç ses çıkmadı. hadi biz bekliyoruz da bizden sonra kimse hemen test yapamayacak galiba:18::18:

ben bu gün yapıcam canım.. yarına kadar da gelmesse de kan testi yaptıracam.. bayrama ona göre gireyim

amann olsunda ben razıyım bu günleri aramaya ablam ya... buarada sen naptın ?

Canım benim

Ben 16.10'a randevu aldım yaa bugün için.

Kalbim pır pır ediyor, korku, heyecan, şüphe...........

Hislerim birbirine girmiş durumda, testim negatif çıktı diye sevinçle gidemiyorum dr.uma.

Evde yapılan testleri görmek istemiyorum artık

canım esrarengize eşlik edeyim diye aldım ben..şimdi geldim okula tekrar 2 buçuk 3 gibi yapalım diyoruz.. bu arada 1112 vardı onunda batı dündü nerde hiç gördün mü?

burdayım canım hala gelen giden yok eşimde yapma test bekleyelim bi kaç gün daha belki geçikmiştir üzüyosun kendini dedi almadım bende ama tık yok belirti falanda yok akıntım dewam ediyo bilemedim anlıcağın :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…