Bende resim yok :)) evet kilo aldırıyor ama bende atın ölümü arpadab olsunn diyip devam ediyorum :)) ayrica ben kocamin yerinede içiyorum sigarayı ohhh sefamiz olsun
Üzülme canim nasip hersey Allah'tan elbet zamank vardir ne kadardır deniyorsunuz
yaniiiiii..... ki ben okadar terbiye kuralları sıkı olan bi evde büyüdüm hani değil büyüğe laf söylemek ammmaaa bunlar insanı insanlıktan çıkarır heee öylemi dedim en son 3 günlük ömrümü kimse için heba edemem ohhhhh missss Allaha yakın bana uzak olsun
canım ya psiko testini yine yapmış bariz çift çizgi diyo.. ve daga regline 2 gün var.. ben 2 gün kala yapmıştım yoktu hiçbişey.. ben bu düşünceyle gece hortlarım uyku uyuyamam biliyorum sabah ederim.. en iyisi esrarengiz gibi gideyim alayım ögle arası bi test bi iki saate yapayım.. zaten çıkmasa bile iş çıkışı kana giderim çıkarsa ki inşallah yine giderim :)
Aynı bnm kafadansin bende öyleyim kimse kusura bakmasin benden önemli degil simdi esim icin sabrederim yarin esimde alamaz elimden herkes yerini bilsib dimi amayaniiiiii..... ki ben okadar terbiye kuralları sıkı olan bi evde büyüdüm hani değil büyüğe laf söylemek ammmaaa bunlar insanı insanlıktan çıkarır heee öylemi dedim en son 3 günlük ömrümü kimse için heba edemem ohhhhh missss Allaha yakın bana uzak olsun
Ohaaa diyorum topragim ben ne kendi annemlerde ne onun annesinde kalırım birak kalxaz demeyi teklif bile edemez kalmak isteyen kalit baska yerde ben evimden baska yerde kalamamköy durdur salda da kız düşün o halde haftada 2 defa mutlaka kalıyoruz kayın validede yaaaaevet köyde bende maf oluyorummm suları çok soğukkk tuvaletleride dışarda yaa herkes geçiyo önünden tedirgin oluyorummm
Kiz bu kv elino uzatsan kolunu kaptirirsin walla bnm arka mahallemde haftada 1 giderim bazen o bile yokevt bebeğimmmm sefamız olsunnnnnnnnnn bende kocamın yerınede içiyorummkoça karılar ya
iki yıl önce peş peşe içtim 3 kutuyuda baktım olmucak bıraktım olduktan sonra içerim dedim depolamıştır vücut artık yaaa
hayırlısı canım bende eczane önünden geçtim kararsız kaldım. kısmet bakalım eğer bende tutabilirsem kendimi yarın sabah yapacağım. tutamazsam eğer yazarım aksama kadar. eczane yakın 2 dk alır gelirim yaparım. bikaç saat daha tutayım kendimi wc ye gıtmeyeyim su içmeyeyim.
iki yıl önceyse onlar çoktan vucüttan gitmiştir... sigara içiyorsan sigarayıda bırak yumurta için çok öenmliymiş o da bende hamile kalınca bırakmıştım bebeğim düştükten sonrada başlamadım çok şükür... bi de domates de ve yeşil mercimekte çok folik asit varmış kızlar... yiyin bol bol...
Aynı bnm kafadansin bende öyleyim kimse kusura bakmasin benden önemli degil simdi esim icin sabrederim yarin esimde alamaz elimden herkes yerini bilsib dimi ama
Ohaaa diyorum topragim ben ne kendi annemlerde ne onun annesinde kalırım birak kalxaz demeyi teklif bile edemez kalmak isteyen kalit baska yerde ben evimden baska yerde kalamam
Kiz bu kv elino uzatsan kolunu kaptirirsin walla bnm arka mahallemde haftada 1 giderim bazen o bile yok
Aynı bnm kafadansin bende öyleyim kimse kusura bakmasin benden önemli degil simdi esim icin sabrederim yarin esimde alamaz elimden herkes yerini bilsib dimi ama
Ohaaa diyorum topragim ben ne kendi annemlerde ne onun annesinde kalırım birak kalxaz demeyi teklif bile edemez kalmak isteyen kalit baska yerde ben evimden baska yerde kalamam
Kiz bu kv elino uzatsan kolunu kaptirirsin walla bnm arka mahallemde haftada 1 giderim bazen o bile yok
iki yıl önceyse onlar çoktan vucüttan gitmiştir... sigara içiyorsan sigarayıda bırak yumurta için çok öenmliymiş o da bende hamile kalınca bırakmıştım bebeğim düştükten sonrada başlamadım çok şükür... bi de domates de ve yeşil mercimekte çok folik asit varmış kızlar... yiyin bol bol...
bende bırakmıştım canımm 6 ay fln içmedim sonra bunların çenesinden sigaraya da başladım sakinleştiriciye de sırf kendime zarar veriyorum aslında şunları piknik tüpüyle halletsem sorunum kalmıcakkkk
kaç gündür ne arıyorum ne arasa açmıyorum gitmiyorumda eşime şikayet ediyormuş gelin beni takımıyo diebiz gittik mi bayramı bitirirz orda ya hiç sevmiyorum yaa valla allah bana yardım etsin benim dururumumdakılerı kurtarsın hamile olsam çok kalamayız wc sorunu olur soğuk olur ohh ne güzel hemen döneriz yaa
Isin zor cnm ya kalmazsiniz ins.Walla ben bir iki saat zor oturuyorum dikenler batiyokaç gündür ne arıyorum ne arasa açmıyorum gitmiyorumda eşime şikayet ediyormuş gelin beni takımıyo diebiz gittik mi bayramı bitirirz orda ya hiç sevmiyorum yaa valla allah bana yardım etsin benim dururumumdakılerı kurtarsın hamile olsam çok kalamayız wc sorunu olur soğuk olur ohh ne güzel hemen döneriz yaa
ben bu gün yapıcam canım.. yarına kadar da gelmesse de kan testi yaptıracam.. bayrama ona göre gireyim
amann olsunda ben razıyım bu günleri aramaya ablam ya... buarada sen naptın ?
bugün batı olan kimdi arkadaşlar onlardan da hiç ses çıkmadı. hadi biz bekliyoruz da bizden sonra kimse hemen test yapamayacak galiba:18::18:
bugün batı olan kimdi arkadaşlar onlardan da hiç ses çıkmadı. hadi biz bekliyoruz da bizden sonra kimse hemen test yapamayacak galiba:18::18:
canım esrarengize eşlik edeyim diye aldım ben..şimdi geldim okula tekrar 2 buçuk 3 gibi yapalım diyoruz.. bu arada 1112 vardı onunda batı dündü nerde hiç gördün mü?
Ben yaptım kızlarrrrr
gene olmadııı
senin piknik tüpüne hastayım her derde devaymış gibi görünüo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?