Ben yaptım kızlarrrrr
gene olmadııı
canım 1112 vardı benim bildigim.. bide listemiz niye kalktı ya kim ne yapmış ordan görüyoduk
kıyamam ya kim bilir ne yaşadında öyle davranıyosun.. eminim hak ediyodur..
burdayım canım hala gelen giden yok eşimde yapma test bekleyelim bi kaç gün daha belki geçikmiştir üzüyosun kendini dedi almadım bende ama tık yok belirti falanda yok akıntım dewam ediyo bilemedim anlıcağın :18::18::18:
Canım benim
Ben 16.10'a randevu aldım yaa bugün için.
Kalbim pır pır ediyor, korku, heyecan, şüphe...........
Hislerim birbirine girmiş durumda, testim negatif çıktı diye sevinçle gidemiyorum dr.uma.
Evde yapılan testleri görmek istemiyorum artık
Isin zor cnm ya kalmazsiniz ins.Walla ben bir iki saat zor oturuyorum dikenler batiyo
valla hak ediyor ben o kdr iyi bir insanımdır beni bile delirtti ya arıyor sürekli onun bunun benım hakkımda söylediklerini yansıtıyor her aradığında gelen giden var mı die soruyor allahım yaaa gebertcem valla
Ben yaptım kızlarrrrr
gene olmadııı
Hayirlisi cnm.uzulmeStresten adetlerde gecikip bizi yaniltiyor boyleOnumuzdeki ay siki calisiriz yine burda gir gir yaparizElbet tutacakBen yaptım kızlarrrrrgene olmadııı
Allah sabrını versin canım benim annemde kayınvalidedir ama annem olarak canım cigerim gel bide geline sor..
haklsıın ablacım benimde az önceki halimden eser kalmadı
testi yaptım kocamannn bş tek çizgi gördüm
hayırlısı bölemiş.. bari bebiş yoksa kırmızılar gelsede kurtulsam
dr a filan da gitmicem yok işte bu kadar basit.. ben o duyguyu yaşayamıcam belli oldu ...
Ben yaptım kızlarrrrr
gene olmadııı
Eger yumurtlama doneminde iki kopkoyu cizgi yakaladiysan ve sonrasinda adete yakin yine iki kopkoyu cizgi gorduysen ovulasyon testinde hamis olabiliyomusun cnm
Ama cizginin koyulugu onemli yani kopkoyu olmasi lazim zaten ovl.testinde ikinci cizgi hep cikar.adete yakinda baya bi belirginlesir
Ben cok denedinm hatta neyin nesi diye arastirmistim ama normalmis
kesinlikle onlarıda öyle kabul etcez ama telefonları acmamakta ısrarlıyımm
hadi hayırlısı esra belki geç döllenme olmuştur ondan çıkmamış olabilir. Kalbimizi ferah tutalım...
112 de dün olması lazım yani bizden :)
bizden başka kimse batını yazmıyor
valla hak ediyor ben o kdr iyi bir insanımdır beni bile delirtti ya arıyor sürekli onun bunun benım hakkımda söylediklerini yansıtıyor her aradığında gelen giden var mı die soruyor allahım yaaa gebertcem valla
Bnde seviyorum walla bizimki gibi ayni misafirler olurr mesala herkeain icinde bunlari götür makinaya yerleştir der ben duymamazliktan geliyorum artkk aradn zamna gevince kaldiriyorum :)) kndi annem hic bisiye dokundurmz wallaCok sekersiniz valla
Ben bu kv muhabbetini seviyom
Bizde haftada bir yemege gideriz is cikisi .sofrayi toplariz.
Bulasik makinasi da hep dolu olur.ya temiz vardir bosaltilcak yada tika basa kirli doludur
Uyuz oluyorum yaa butun gun evde .yaaa kirliyse calistir zaten doldurmusun yada bosalt temizlerini
Hep boyle olunca artik bilerek yapiyo diyorum yaa
Moralin bozulcaksa acma valla benide arar söylenir eşime soylememem icin tembih eder bende tamam derim kapatır kapaaz telefonu kocami arar söylerim annen böyle böyle dedi diyekaç gündür ne arıyorum ne arasa açmıyorum gitmiyorumda eşime şikayet ediyormuş gelin beni takımıyo diebiz gittik mi bayramı bitirirz orda ya hiç sevmiyorum yaa valla allah bana yardım etsin benim dururumumdakılerı kurtarsın hamile olsam çok kalamayız wc sorunu olur soğuk olur ohh ne güzel hemen döneriz yaa
Walla bende zor oturuyorum cima kocamjn hali saha maci var ondan hep cumaya denk getiriyorum gidisimizi az oturuyoruz ozaman :))Isin zor cnm ya kalmazsiniz ins.Walla ben bir iki saat zor oturuyorum dikenler batiyo
Ben yaptım kızlarrrrr
gene olmadııı
hayırlısı canım ne diyebilirimki
Ama dr a neyim gitmicemmmYok işte kendimi kandırmanın anlamı yok
Aynenn canimmmmyani adet olman yakınsa o çicgi kopkoyu olmuyor hamişsen kopkoyu oluyor öyle mi????
aç canım ayıptır ama resmi ol mesafe koy.. yerini bilsin
inşallah gelmez canım şimdiye kadar gelmemesine sevindim bende eve gidince yapıcam testimi.. negatifi görsem bile kana giderim öbürgün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?