Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıyamam ya kim bilir ne yaşadında öyle davranıyosun.. eminim hak ediyodur..

valla hak ediyor ben o kdr iyi bir insanımdır beni bile delirtti ya arıyor sürekli onun bunun benım hakkımda söylediklerini yansıtıyor her aradığında gelen giden var mı die soruyor allahım yaaa gebertcem valla

inşallah gelmez canım şimdiye kadar gelmemesine sevindim bende eve gidince yapıcam testimi.. negatifi görsem bile kana giderim öbürgün..

haklsıın ablacım benimde az önceki halimden eser kalmadı
testi yaptım kocamannn bş tek çizgi gördüm

hayırlısı bölemiş.. bari bebiş yoksa kırmızılar gelsede kurtulsam

dr a filan da gitmicem yok işte bu kadar basit.. ben o duyguyu yaşayamıcam belli oldu ...

Isin zor cnm ya kalmazsiniz ins.Walla ben bir iki saat zor oturuyorum dikenler batiyo

inşallah canım ama kaçışım yok kesin kesin kalırız biz yaaaaaaa kayın peder yok kayın valıdede ortadan kalsa sorun kalmıycak işimiz şakada eşim annesine çok düşkün elinden gelse onla yatcak sen yanlız yat dicek

Allah sabrını versin canım benim annemde kayınvalidedir ama annem olarak canım cigerim gel bide geline sor..

canım üzülme falan demicem çünkü ben yapayım negatif çıksın aynı duruma bende düşücem biliyorum neşem kaçıcak ki seni duyunca kaçtı zaten.. :85: olsun nasıl sevincimizi yaşıyoruz birlikte üzüntüyüde birlikte yaşayalım dertleşelim..

yani adet olman yakınsa o çicgi kopkoyu olmuyor hamişsen kopkoyu oluyor öyle mi????

hadi hayırlısı esra belki geç döllenme olmuştur ondan çıkmamış olabilir. Kalbimizi ferah tutalım...

112 de dün olması lazım yani bizden :)

bizden başka kimse batını yazmıyor

hayırlısı canım ne diyebilirimki

Ama dr a neyim gitmicemmm Yok işte kendimi kandırmanın anlamı yok

Ahh ah yazdıklarını okudumda neden kötü kv bize düşmüş. Oysaki ne iyilerini görüyorum. Ben evliliğimin ilk aylarında kv yüzünden düşük yaptım. Bizi ayırmaya çok kararlıydı sinir stresten beni evladımdan ayırdı. Birde bana gelip ne acelen varda hemen hamile kalıyorsun dedi. Ne yaşadığımı bir ben bilirim yani. Böylelerinin ve tümmmm kötü kv Allah bildiği gibi yapsın

Bnde seviyorum walla bizimki gibi ayni misafirler olurr mesala herkeain icinde bunlari götür makinaya yerleştir der ben duymamazliktan geliyorum artkk aradn zamna gevince kaldiriyorum :)) kndi annem hic bisiye dokundurmz walla
Moralin bozulcaksa acma valla benide arar söylenir eşime soylememem icin tembih eder bende tamam derim kapatır kapaaz telefonu kocami arar söylerim annen böyle böyle dedi diye
Isin zor cnm ya kalmazsiniz ins.Walla ben bir iki saat zor oturuyorum dikenler batiyo
Walla bende zor oturuyorum cima kocamjn hali saha maci var ondan hep cumaya denk getiriyorum gidisimizi az oturuyoruz ozaman :))
Ben yaptım kızlarrrrr

gene olmadııı

Bebeğim üzülmek yok öönümüzdekiaya ins Allahim yeterki verdikden sonra acısını göstermesin diyelim pozitif çıktı ve kimyasal ozaman daha cok uzilmeyecekmisin simdi topla kendini hersey Allah'tan

hayırlısı canım ne diyebilirimki

Ama dr a neyim gitmicemmm Yok işte kendimi kandırmanın anlamı yok

kendimizi kandırmıyoruz ki. hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesi. şuan bu var bizde. çıkmamış candan ümit kesilmezmiş. kırmızı görsek umudumuzu kaybedeceğiz. ki onda bile kalma şansı olabiliyor bazılarımızın. üstüne bile gören var o yüzden sen kalbini ferah tut ve dua edelim. sonuçta bizi ne bekliyor bilmiyoruz. belki var belki yok. bugün olan bir şey yarın olacak diye de bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…