Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iş yerinde gerizekalı biri yüzünden sinirlerim bozuk moraller sıfır....

açayım demi sonuçta kocamın annesidir onu dünyaya getirmiş ararsa açarım ama ben aramam bakalım inşallah iyiyleşir

yani en azından onu yap.. ileriyi düşün oglun olacak evlenecek geline ters düştün diyelim.. napcan oglunlada aranı açabilcen mi..elbette hayır.. sende yapma boşver

ahhhhhhhh bebeğim çok üzüldüm yaaa allah yeniden anne yapsın seni inşallah. Allah o kavın valedelierı de bildiği gibi yapsın ama allah büyük görmüştür sana yaptıklarını verir ceaasını inşallah. Benimkide torunla kafayı bozmuş var torunu gömümcem doğurdu halbükü bir kaç tanede kendı gıbı arkadsı var hepsı bır benle oturup benle kalkıyorlar ya

yok canım 4 aydır klomen kullanıyodum olmadı.. bu ay hiçbirşey yapmadım incir falan dediler.. toplasan 10 tane anca yemişimdir..başkada bişey yok..

inciri bende duydum ama tedaviye bu ay başlıcam diye hiç yapmadım inciride tedaviyle yaparım dedim bu ay hiç ama hiç beklemiyodum baktım adet yok halada yok sende belirti falan war mı canım ya adet olacağına dair

canım benim tamam negatif ama sen yinede sinirlenip ev işine falan vurma kendini olur mu.. ya kırmızılar gelene kadar dikkat et işte lütfen..

yani en azından onu yap.. ileriyi düşün oglun olacak evlenecek geline ters düştün diyelim.. napcan oglunlada aranı açabilcen mi..elbette hayır.. sende yapma boşver

allah bana o günleri göstersinde yapmam ben gelinime ya valla. ararsa açarım ama morelimi bozcak gibi olursa kapatı veririm suratına valla

benim adam mal anacım yaaaa seninki dinliyodur seni gene

allah bana o günleri göstersinde yapmam ben gelinime ya valla. ararsa açarım ama morelimi bozcak gibi olursa kapatı veririm suratına valla

ayy canım çok güldürdün beni walla kapatı weririm suratına demene hiç kmse için kendini üzmeye değmez ohh be dertler bizden gitsin stres gitsin beişler gelsin

işimle ilgili deil kişisel mevzu ya Allah dan evliyim diorum...
Iyiki evlisin bencedee canım anladım konuyu öyle insanlarda cok malesef

Amin cankm ins topragim sen kac yasindasin ve kaç yıllık evlisin

Kızlar benim kırmızılar geliyo daha tam sökülemedi ama agirdan gelmeye basladilar hayallerimin önümüzdeki aya sizi teyze yapcam bekle beni kasımmmm heyoheyo

ayy canım çok güldürdün beni walla kapatı weririm suratına demene hiç kmse için kendini üzmeye değmez ohh be dertler bizden gitsin stres gitsin beişler gelsin

aynen bebğim vallaa kapatırım çattttttt die görür o zmn bebek alcam bennn sizi fln çekemem strese giremem aaaa sinirlendim bak

canım ciddi derece üzüntü yaşadım dilerim etkilenmem durdu durdu bugüne denk geldi inş. etkilenmemiş olurum...hala atamadım üzerimden...:26::26::26:

Kızlar benim kırmızılar geliyo daha tam sökülemedi ama agirdan gelmeye basladilar hayallerimin önümüzdeki aya sizi teyze yapcam bekle beni kasımmmm heyoheyo

hayırlısı olsun tatlışkom demek ki kısmet böleymiş Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder....:26::26:

toprağımmm ben çok erken evlendım yaa sorma üniversite bitmeden evlendim 19 yaşında 21 yaşındayım şimdi 2 yıllık evliyim valla bileydimmmmmmm le le le evlenirmiydim le le le way beni beni beniiii

aynen bebğim vallaa kapatırım çattttttt die görür o zmn bebek alcam bennn sizi fln çekemem strese giremem aaaa sinirlendim bak

heheheeee aynen hayatım sinirlenme canım benim bebişi düşün sen

hadi hayırlısı gamsecim önümüzdeki günlerde çalışmaya devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…