Zeycanim daha oncede boyle bisi demistin
Ayni olaymi tatlim
Kızlar benim kırmızılar geliyo daha tam sökülemedi ama agirdan gelmeye basladilar hayallerimin önümüzdeki aya sizi teyze yapcam bekle beni kasımmmm heyoheyo
Kızlar benim kırmızılar geliyo daha tam sökülemedi ama agirdan gelmeye basladilar hayallerimin önümüzdeki aya sizi teyze yapcam bekle beni kasımmmm heyoheyo
heheheeee aynen hayatım sinirlenme canım benim bebişi düşün sen
heheheeee aynen hayatım sinirlenme canım benim bebişi düşün sen
Ben yaptım kızlarrrrr
gene olmadııı
açayım demi sonuçta kocamın annesidir onu dünyaya getirmiş ararsa açarım ama ben aramambakalım inşallah iyiyleşir
kızlar noldu ya sinir oldum sayfa bakıma alındı ne demek yadersimde boştu sıkıntıdan patladım
şükür geçti bitti ben akşama kadar sürer diye düşünmüştüm. yine de erken bitti
canım üzülme falan demicem çünkü ben yapayım negatif çıksın aynı duruma bende düşücem biliyorum neşem kaçıcak ki seni duyunca kaçtı zaten.. :85: olsun nasıl sevincimizi yaşıyoruz birlikte üzüntüyüde birlikte yaşayalım dertleşelim..
verede allah alanda allahtan umut kesilmez önümüzde ki ay nasipse olur inşaallah
Bebeğim üzülmek yok öönümüzdekiaya ins Allahim yeterki verdikden sonra acısını göstermesin diyelim pozitif çıktı ve kimyasal ozaman daha cok uzilmeyecekmisin simdi topla kendini hersey Allah'tan
kendimizi kandırmıyoruz ki. hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesi. şuan bu var bizde. çıkmamış candan ümit kesilmezmiş. kırmızı görsek umudumuzu kaybedeceğiz. ki onda bile kalma şansı olabiliyor bazılarımızın. üstüne bile gören var o yüzden sen kalbini ferah tut ve dua edelim. sonuçta bizi ne bekliyor bilmiyoruz. belki var belki yok. bugün olan bir şey yarın olacak diye de bir şey yok.
canım kırmızılar gelmeden pes etmek yok.. eğer kırmızılar gelmezse yarın doktora gidiyorsun ok
kızlar noldu ya sinir oldum sayfa bakıma alındı ne demek yaDersimde boştu sıkıntıdan patladım
canım kırmızılar gelmeden pes etmek yok.. eğer kırmızılar gelmezse yarın doktora gidiyorsun ok
açma kız boşver. yiyip bitirecek seni. bence sen cep telefonundan kurtul. kullanamıyorum bu aleti de
diye diye getirttin kırmızılarıiyi hadi bakalım kasımda inşallah. seninkine cuma günü yollar göründü tamamen
kızlaaaarr 15 senedir çocuğu olmayan bi tanıdık vardı çok da hoş bi abla. veee az önce annem aradı, hamileymiş o abla.
Allahımmm, o kadar çok sevindim ki ağladım duyunca yaa. çooook şükür..
ben ne dedim biliyo musun bizim bebek haberi yatacak Allah bile razı degil dedimşaka bi yana tabi
CANLARIM ÇOK SAĞOLUN AMA BENİM ÜMİDİM BİTTİ..
BEN BİŞİ DÜŞÜNMEDEN GİRİCEM BAYRAMA..
BARİ BEBEK YOKSA HEMENCİK GELSE :26:
HEPİNİZ ÇOK SAĞOLUN.. YAAA BAKALIM BELKİMDE DENİZİME SEVİNİRİZ
tellefonumdan kurtulmam lazımmmmmm gel hanımmmmm satılık telefonnn gel gelama kendi annem arar kız yok kurtulmam
kızlaaaarr 15 senedir çocuğu olmayan bi tanıdık vardı çok da hoş bi abla. veee az önce annem aradı, hamileymiş o abla.
Allahımmm, o kadar çok sevindim ki ağladım duyunca yaa. çooook şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?