Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar benim kırmızılar geliyo daha tam sökülemedi ama agirdan gelmeye basladilar hayallerimin önümüzdeki aya sizi teyze yapcam bekle beni kasımmmm heyoheyo

napalım toprağım gelsin yaaa beraber doğurcaz çatır çatır bekle bizi kasımmmm ama benim daha var olsun genede beklesinnn

Kızlar benim kırmızılar geliyo daha tam sökülemedi ama agirdan gelmeye basladilar hayallerimin önümüzdeki aya sizi teyze yapcam bekle beni kasımmmm heyoheyo

Sen zaten bekliyodun canim.kasima insallah dedigin gibi
Fazla bekletmemesi de iyi.biran once baslasin bitsin.sonra mik mik

haydi o zaman yeni mik mikler için hazırlıga ammaannn en azından başlama zamanın belli oldu bakalım bize start ne zaman verecek aşşa mahalle

heheheeee aynen hayatım sinirlenme canım benim bebişi düşün sen

ben bebişi düşünüyorum da o eşşek sıpası hiç beni düşünmüyo gelirsin şöyleee bii mutlu edersin anneni demiiii hiiiç düşüncemesiz babasına baksa hergün annesinde sende örnek al babayı gel hemen demiii yok bu çocuk kime çekmiş yaaaa

heheheeee aynen hayatım sinirlenme canım benim bebişi düşün sen

ben bebişi düşünüyorum da o eşşek sıpası hiç beni düşünmüyo gelirsin şöyleee bii mutlu edersin anneni demiiii hiiiç düşüncemesiz babasına baksa hergün annesinde sende örnek al babayı gel hemen demiii yok bu çocuk kime çekmiş yaaaa

Ben yaptım kızlarrrrr

gene olmadııı

canım kırmızılar gelmeden pes etmek yok.. eğer kırmızılar gelmezse yarın doktora gidiyorsun ok
açayım demi sonuçta kocamın annesidir onu dünyaya getirmiş ararsa açarım ama ben aramam bakalım inşallah iyiyleşir

açma kız boşver. yiyip bitirecek seni. bence sen cep telefonundan kurtul. kullanamıyorum bu aleti de

diye diye getirttin kırmızıları iyi hadi bakalım kasımda inşallah. seninkine cuma günü yollar göründü tamamen

verede allah alanda allahtan umut kesilmez önümüzde ki ay nasipse olur inşaallah

Bebeğim üzülmek yok öönümüzdekiaya ins Allahim yeterki verdikden sonra acısını göstermesin diyelim pozitif çıktı ve kimyasal ozaman daha cok uzilmeyecekmisin simdi topla kendini hersey Allah'tan

canım kırmızılar gelmeden pes etmek yok.. eğer kırmızılar gelmezse yarın doktora gidiyorsun ok

CANLARIM ÇOK SAĞOLUN AMA BENİM ÜMİDİM BİTTİ..
BEN BİŞİ DÜŞÜNMEDEN GİRİCEM BAYRAMA..
BARİ BEBEK YOKSA HEMENCİK GELSE :26:
HEPİNİZ ÇOK SAĞOLUN.. YAAA BAKALIM BELKİMDE DENİZİME SEVİNİRİZ

kızlaaaarr 15 senedir çocuğu olmayan bi tanıdık vardı çok da hoş bi abla. veee az önce annem aradı, hamileymiş o abla.

Allahımmm, o kadar çok sevindim ki ağladım duyunca yaa. çooook şükür..

tellefonumdan kurtulmam lazımmmmmm gel hanımmmmm satılık telefonnn gel gel ama kendi annem arar kız yok kurtulmam

ben ne dedim biliyo musun bizim bebek haberi yatacak Allah bile razı degil dedim şaka bi yana tabi

tövbe tövbe :) sen kesin bu aksam yapacak mısın testi?

umudunu yitirme diom bu arada benim adım serap... ben kalmayayim mi yani (

kızlaaaarr 15 senedir çocuğu olmayan bi tanıdık vardı çok da hoş bi abla. veee az önce annem aradı, hamileymiş o abla.

Allahımmm, o kadar çok sevindim ki ağladım duyunca yaa. çooook şükür..

Allahim ya ne buyuksun
15 sene dile kolay walla
Insallah saglikla kucagina alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…