Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok tatlsın ya. senin gibi kıza nasıl kıyıyorlar anlamadım ben. kafayı yemiş sizinkiler valla

sende çok tatlısın canımmmmm. Valla yemiş bunlar kafayı ama yakındır bende yerimmm yersemde bişi olmaz yaa işten kurtulurum malülen emekli olurum vayyyy beee valla neyse ben kafayı yemeden bi anne olayımda ondan sonra yerim herhaldee çoçuk olcak doğcak gece uyumucak diş çıkarcak okula başlıcak ders yapmıcakkk neyse düşünmeyelim bunları

Merhaba arkadaslar eylulde korunmayi biraktik ilk ay bebis olmadi adetim bitti ve bn dun doktora gittim muayene olmak icin rahim temiz dedi yumurtaliklarin biride iyi digerinde bi tane kist var dedii ama adetle atilabilir onu kontrol edicm adetin 5.gunu gel dedi bnde korktum ya gitmezse diye ve sogan kurumu yapsam diye dusunmeye basladim esim kiziyo yapma oyle seyler diyeama yapsam sanki ilacsiz dogal olarak gidickmis gibi geliyor yapan varmi sogan kurunuu sizlerden

inşallah canımm,hiç ümit vermemişlerdi bu ablalara da yıllardır. tüp bebek de denediler kaç kere. ama demekki zamanı varmış inşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlı evlatlarlaa

amin canım Rabbim ya önce ona sonra bana ya da ikimize de aynı zamanlarda versin inşallah. benim ablam da 2 kez tüp bebek denedi canım ama olmadı işte :85:

amin canım Rabbim ya önce ona sonra bana ya da ikimize de aynı zamanlarda versin inşallah. benim ablam da 2 kez tüp bebek denedi canım ama olmadı işte :85:

inşallah hayırlı zamanda olur canım, bu ablanın da eşi ameliyat oldu bi kaç kez, şimdi ameliyattan sonra yine tüp bebekle olmuş hatta belki ikiz ihtimali varmış. inşallah sağlıkla dünyaya getirebilir dua edin.

Insallah cnm yaa cok olmus onlarinda
Bi problem varmi peki.tup bebek denedilermi

denediler canım hem de 2 kez. eniştemin herşeyi normalmiş. ablama da her defasında bişey dediler. yok yumurtalıklarında bişey var dediler, sonr o geçti guatr, sonra antikor dedi biri. şimdi ise hiçbirşeyin yok diyorlar ama olmuyor işte

tövbe tövbe :) sen kesin bu aksam yapacak mısın testi?

Umudunu yitirme diom bu arada benim adım serap... Ben kalmayayim mi yani (

ahhh bebişimmmm olurmu öle şeyyy

Seninde iyi haberlerini bekliozzz tabii

Ben hemen benim ardımdan testi o yapacak diye ondan öle sölemiştim :26::26:

valla eniştemin sperm sayısı falan iyi demişti doktorlar zamanında. birkaç kez verdi galiba test. ablamın devletten bir tüp bebek hakkı daha var ama korkuyor galiba.. yapmayı düşünmüyorum diyor

Telas yapma cnm.doktor kontrolune devam et
Sogan kuru yapan arkadaslar var ben denemedim
Kist hamile kalmana engel degil.zaten adetle atarsin dedigine gore kucuk biseydir

hayırlısı olsun tatlışkom demek ki kısmet böleymiş Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder....:26::26:
Aynen canım zaten hicde üzülmedim önümüzdeki maçlara bakacax artık:)
toprağımmm ben çok erken evlendım yaa sorma üniversite bitmeden evlendim 19 yaşında 21 yaşındayım şimdi 2 yıllık evliyim valla bileydimmmmmmm le le le evlenirmiydim le le le way beni beni beniiii
Acelen ne idi kiz erkenden neyse artik basa gelen çekilir daha gencsin dogururuz 2 dene
hadi hayırlısı gamsecim önümüzdeki günlerde çalışmaya devam..
Aynen kuzum sahalar bekle beni
napalım toprağım gelsin yaaa beraber doğurcaz çatır çatır bekle bizi kasımmmm ama benim daha var olsun genede beklesinnn
Aynen öyle kuzu çatır çatır dogurcam
Sen zaten bekliyodun canim.kasima insallah dedigin gibi
Fazla bekletmemesi de iyi.biran once baslasin bitsin.sonra mik mik
Aynen gelmesi iyi tabi bi ay daha yaklastim minigime
haydi o zaman yeni mik mikler için hazırlıga ammaannn en azından başlama zamanın belli oldu bakalım bize start ne zaman verecek aşşa mahalle
Ins hamişsindir vermrz start hamiş degilsende ümit ettirmeden daha cok gelsin ins
Aynen canım walla Kirmizilarin gelecegi carsambadan bello olurmus kocisede söyledim dükkana bakcak birini bul cuma doktora marsmars dedim busefer kaçışı yok gitcek doktora :)

valla eniştemin sperm sayısı falan iyi demişti doktorlar zamanında. birkaç kez verdi galiba test. ablamın devletten bir tüp bebek hakkı daha var ama korkuyor galiba.. yapmayı düşünmüyorum diyor

ister istemez korkuyodr canım, inşallah hiç beklemediği bi anda hamile kalıverir tüp bebeğe gerek kalmadan.

Aynen canım walla Kirmizilarin gelecegi carsambadan bello olurmus kocisede söyledim dükkana bakcak birini bul cuma doktora marsmars dedim busefer kaçışı yok gitcek doktora :)

ben de benimkine randevu aldın mı diye sordum. orası için randevuya gerek yokmuş. ama işyerine söylemişmiş. bakalım yarın büyük gün!!!!!!

Ben yapiorum cnm faydasni gruorm akintlrm cogaldi iltihap ne var ne yok sokuo atio dene . Zarari degl faydasi olur

doğurcazzz evet daha genciz evt cnmmmmmmmmmmm.

Insallah Allah en kisa surede nasip eder cnm yaa
Valla bizden uzun sure bekleyende var biz yerimizde duramiyoruz gec kaldik diye
Hep kisa surede hamile kalanlari ornek verip bunaliyoruz bizim bilmemkac ay oldu diye
Rabbim daha fazla bekletmesin kimseyi bununla sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…