- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
şükür geçti bitti ben akşama kadar sürer diye düşünmüştüm. Yine de erken bitti :d
ablamın da 15 senedir olmuyor. ahhh ondan da öyle bir alsak keşke
çok tatlsın ya. senin gibi kıza nasıl kıyıyorlar anlamadım ben. kafayı yemiş sizinkiler valla
inşallah canımm,hiç ümit vermemişlerdi bu ablalara da yıllardır. tüp bebek de denediler kaç kere. ama demekki zamanı varmış inşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlı evlatlarlaa
ablamın da 15 senedir olmuyor. ahhh ondan da öyle bir alsak keşke
Allahim ya ne buyuksun
15 sene dile kolay walla
Insallah saglikla kucagina alsin
amin canım Rabbim ya önce ona sonra bana ya da ikimize de aynı zamanlarda versin inşallah. benim ablam da 2 kez tüp bebek denedi canım ama olmadı işte :85:
Insallah cnm yaa cok olmus onlarinda
Bi problem varmi peki.tup bebek denedilermi
tövbe tövbe :) sen kesin bu aksam yapacak mısın testi?
Umudunu yitirme diom bu arada benim adım serap... Ben kalmayayim mi yani(
inşallah hayırlı zamanda olur canım, bu ablanın da eşi ameliyat oldu bi kaç kez, şimdi ameliyattan sonra yine tüp bebekle olmuş hatta belki ikiz ihtimali varmış. inşallah sağlıkla dünyaya getirebilir dua edin.
Merhaba arkadaslar eylulde korunmayi biraktik ilk ay bebis olmadi adetim bitti ve bn dun doktora gittim muayene olmak icin rahim temiz dedi yumurtaliklarin biride iyi digerinde bi tane kist var dedii ama adetle atilabilir onu kontrol edicm adetin 5.gunu gel dedi bnde korktum ya gitmezse diye ve sogan kurumu yapsam diye dusunmeye basladim esim kiziyo yapma oyle seyler diyeama yapsam sanki ilacsiz dogal olarak gidickmis gibi geliyor yapan varmi sogan kurunuu sizlerden
Aynen canım zaten hicde üzülmedim önümüzdeki maçlara bakacax artık:)hayırlısı olsun tatlışkom demek ki kısmet böleymiş Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder....:26::26:
Acelen ne idi kiz erkenden neyse artik basa gelen çekilir daha gencsin dogururuz 2 denetoprağımmm ben çok erken evlendım yaa sorma üniversite bitmeden evlendim 19 yaşında 21 yaşındayım şimdi 2 yıllık evliyim valla bileydimmmmmmm le le le evlenirmiydim le le le way beni beni beniiii
Aynen kuzum sahalar bekle benihadi hayırlısı gamsecim önümüzdeki günlerde çalışmaya devam..
Aynen öyle kuzu çatır çatır dogurcamnapalım toprağım gelsin yaaa beraber doğurcaz çatır çatır bekle bizi kasımmmm ama benim daha var olsun genede beklesinnn
Aynen gelmesi iyi tabi bi ay daha yaklastim minigimeSen zaten bekliyodun canim.kasima insallah dedigin gibi
Fazla bekletmemesi de iyi.biran once baslasin bitsin.sonra mik mik
Ins hamişsindir vermrz start hamiş degilsende ümit ettirmeden daha cok gelsin inshaydi o zaman yeni mik mikler için hazırlıgaammaannn en azından başlama zamanın belli oldu bakalım bize start ne zaman verecek aşşa mahalle
Aynen canım walla Kirmizilarin gelecegi carsambadan bello olurmus kocisede söyledim dükkana bakcak birini bul cuma doktora marsmars dedim busefer kaçışı yok gitcek doktora :)canım kırmızılar gelmeden pes etmek yok.. eğer kırmızılar gelmezse yarın doktora gidiyorsun ok
açma kız boşver. yiyip bitirecek seni. bence sen cep telefonundan kurtul. kullanamıyorum bu aleti de
diye diye getirttin kırmızılarıiyi hadi bakalım kasımda inşallah. seninkine cuma günü yollar göründü tamamen
tövbe tövbe :) sen kesin bu aksam yapacak mısın testi?
umudunu yitirme diom bu arada benim adım serap... ben kalmayayim mi yani(
valla eniştemin sperm sayısı falan iyi demişti doktorlar zamanında. birkaç kez verdi galiba test. ablamın devletten bir tüp bebek hakkı daha var ama korkuyor galiba.. yapmayı düşünmüyorum diyor
Aynen canım walla Kirmizilarin gelecegi carsambadan bello olurmus kocisede söyledim dükkana bakcak birini bul cuma doktora marsmars dedim busefer kaçışı yok gitcek doktora :)
Merhaba arkadaslar eylulde korunmayi biraktik ilk ay bebis olmadi adetim bitti ve bn dun doktora gittim muayene olmak icin rahim temiz dedi yumurtaliklarin biride iyi digerinde bi tane kist var dedii ama adetle atilabilir onu kontrol edicm adetin 5.gunu gel dedi bnde korktum ya gitmezse diye ve sogan kurumu yapsam diye dusunmeye basladim esim kiziyo yapma oyle seyler diyeama yapsam sanki ilacsiz dogal olarak gidickmis gibi geliyor yapan varmi sogan kurunuu sizlerden
Aynen canım zaten hicde üzülmedim önümüzdeki maçlara bakacax artık:)
Acelen ne idi kiz erkenden neyse artik basa gelen çekilir daha gencsin dogururuz 2 dene
Aynen kuzum sahalar bekle beni
Aynen öyle kuzu çatır çatır dogurcam
Aynen gelmesi iyi tabi bi ay daha yaklastim minigime
Ins hamişsindir vermrz start hamiş degilsende ümit ettirmeden daha cok gelsin ins
Aynen canım walla Kirmizilarin gelecegi carsambadan bello olurmus kocisede söyledim dükkana bakcak birini bul cuma doktora marsmars dedim busefer kaçışı yok gitcek doktora :)
denediler canım hem de 2 kez. eniştemin herşeyi normalmiş. ablama da her defasında bişey dediler. yok yumurtalıklarında bişey var dediler, sonr o geçti guatr, sonra antikor dedi biri. şimdi ise hiçbirşeyin yok diyorlar ama olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?