ister istemez korkuyodr canım, inşallah hiç beklemediği bi anda hamile kalıverir tüp bebeğe gerek kalmadan.
Telas yapma cnm.doktor kontrolune devam et
Sogan kuru yapan arkadaslar var ben denemedim
Kist hamile kalmana engel degil.zaten adetle atarsin dedigine gore kucuk biseydir
yapıcam canım.. bugün 2.gün bitiyo işte adet gelmedi bakalım bi..
Insallah Allah en kisa surede nasip eder cnm yaa
Valla bizden uzun sure bekleyende var biz yerimizde duramiyoruz gec kaldik diye
Hep kisa surede hamile kalanlari ornek verip bunaliyoruz bizim bilmemkac ay oldu diye
Rabbim daha fazla bekletmesin kimseyi bununla sinamasin
ben de benimkine randevu aldın mı diye sordum. orası için randevuya gerek yokmuş. ama işyerine söylemişmiş. bakalım yarın büyük gün!!!!!!
Ben yapiorum cnm faydasni gruorm akintlrm cogaldi iltihap ne var ne yok sokuo atio dene . Zarari degl faydasi olur
canım bence sende bişiler var bence test yapıp merkaını gidermelisin hayırlısı olur inş.Raabim nasip eder bu ay...:26::26::26:
Direk labaratuara gidiyorlar heralde nnm doktorum bi not verdi üstünde kasesi var o yeterli sanırım bilmiyorum gidincr görecez zaten ertesi gun çıkıyor mus sonuçlar ins temiz çıkar yaa dua edelim birbirimize
test negatif
test negatif
kızlar benim aklım almıyo bu işi.. :95: evet üzüldüm tabide tahmin ettigim kadar sarsmadı beni.. sanırım ben bu teste inanmıyorum ondan böyle rahatım.. :100: iş çıkışı gideyim kan vereyim.. çıksın 0 lı bi deger buz gibi olup oturayım..o zaman yalnız kalır pc mi açar bi güzel aglarım biter gider.. :85:
Uff cnm yatest negatif
test negatif
DENİZiİİİİİİİMMMMMMM
NAPTIN TEST YAPTINMI :26::26::26::26:
üzülmek yok kırmızılar gelmediği sürece doktora gidicem dedin canım. unutma
ne zaman yaptın testi? silik çizgi falan da mı gözükmüyor? ama hala olmadın di mi?
canlar 10 dk oldu yaklaşık yok bişey çıkmıyo.. silik falan degil ..kan vercem ne yapayım adette gelmedi.. oyhhh oyhhh
Canim bnm herseyin hayırlısı üzülme bak ben ader oldum ve hix üzülmedim hersey Allah'tan çünkü sende simdi topla kendini lütfentest negatif
Ijs hersey tertemiz cikar ve en kis zamanda gelir bebisleeimiz bize niye korkuyosun Allahin izniyle temiz cikcak herseyevet canım direkt laboratuvara gidiyor. benim içime sizin sonuçlar temiz çkacak diye doğuyor canım. bizimkisi de. asıl ben kendimkinden korkuyorum :18::18:
alla alla sabah sabah yapsaydın keşke.. durumlar ne tuhaf ya.. geç döllenme olabilir ya da idrarda birikim az bence yarın sabah tekrar dene..
en iyisi cnm sen bi kan testi yaptır. için de rahat olur. ya bazen gebelik testinde belirsiz de olsa minik bi çizgi çıkıyo zamanla netleşiyor diye dedim belki fark etmemişsindir.
kızlar benim aklım almıyo bu işi.. :95: Evet üzüldüm tabide tahmin ettigim kadar sarsmadı beni.. Sanırım ben bu teste inanmıyorum ondan böyle rahatım.. :100: Iş çıkışı gideyim kan vereyim.. çıksın 0 lı bi deger buz gibi olup oturayım..O zaman yalnız kalır pc mi açar bi güzel aglarım biter gider.. :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?