Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Umarim oyledir cnm cunku gitmezse dogum kontrol hapi vermem gerekecek dedii bakalim kismet artik
Telas yapma cnm.doktor kontrolune devam et
Sogan kuru yapan arkadaslar var ben denemedim
Kist hamile kalmana engel degil.zaten adetle atarsin dedigine gore kucuk biseydir

amin canım. doğru diyorsun da işte yine de insan tam teselli bulamıyor. Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla önce karınlarımızı sonra kucağımızı doldursun.

ben de benimkine randevu aldın mı diye sordum. orası için randevuya gerek yokmuş. ama işyerine söylemişmiş. bakalım yarın büyük gün!!!!!!

Direk labaratuara gidiyorlar heralde nnm doktorum bi not verdi üstünde kasesi var o yeterli sanırım bilmiyorum gidincr görecez zaten ertesi gun çıkıyor mus sonuçlar ins temiz çıkar yaa dua edelim birbirimize

Direk labaratuara gidiyorlar heralde nnm doktorum bi not verdi üstünde kasesi var o yeterli sanırım bilmiyorum gidincr görecez zaten ertesi gun çıkıyor mus sonuçlar ins temiz çıkar yaa dua edelim birbirimize

evet canım direkt laboratuvara gidiyor. benim içime sizin sonuçlar temiz çkacak diye doğuyor canım. bizimkisi de. asıl ben kendimkinden korkuyorum :18::18:

kızlar benim aklım almıyo bu işi.. :95: evet üzüldüm tabide tahmin ettigim kadar sarsmadı beni.. sanırım ben bu teste inanmıyorum ondan böyle rahatım.. :100: iş çıkışı gideyim kan vereyim.. çıksın 0 lı bi deger buz gibi olup oturayım.. o zaman yalnız kalır pc mi açar bi güzel aglarım biter gider.. :85:

dediğin gibi sen git doktoruna canım

DENİZiİİİİİİİMMMMMMM

NAPTIN TEST YAPTINMI
:26::26::26::26:

üzülmek yok kırmızılar gelmediği sürece doktora gidicem dedin canım. unutma

ne zaman yaptın testi? silik çizgi falan da mı gözükmüyor? ama hala olmadın di mi?

canlar 10 dk oldu yaklaşık yok bişey çıkmıyo.. silik falan degil ..kan vercem ne yapayım adette gelmedi.. oyhhh oyhhh

canlar 10 dk oldu yaklaşık yok bişey çıkmıyo.. silik falan degil ..kan vercem ne yapayım adette gelmedi.. oyhhh oyhhh

en iyisi cnm sen bi kan testi yaptır. için de rahat olur. ya bazen gebelik testinde belirsiz de olsa minik bi çizgi çıkıyo zamanla netleşiyor diye dedim belki fark etmemişsindir.

Canim bnm herseyin hayırlısı üzülme bak ben ader oldum ve hix üzülmedim hersey Allah'tan çünkü sende simdi topla kendini lütfen
evet canım direkt laboratuvara gidiyor. benim içime sizin sonuçlar temiz çkacak diye doğuyor canım. bizimkisi de. asıl ben kendimkinden korkuyorum :18::18:
Ijs hersey tertemiz cikar ve en kis zamanda gelir bebisleeimiz bize niye korkuyosun Allahin izniyle temiz cikcak hersey
alla alla sabah sabah yapsaydın keşke.. durumlar ne tuhaf ya.. geç döllenme olabilir ya da idrarda birikim az bence yarın sabah tekrar dene..

Ya böyle yazdikca acabami dicek ve adet olsada inanmayacak bu sefer üstüne mi gördüm diyecek denizim canım bekle bikac gun daha hemen kana gitme bosu bosuna kan verme bikac gun daha gelmezse ozaman kan verirsin ve üzme daha cok kendini

en iyisi cnm sen bi kan testi yaptır. için de rahat olur. ya bazen gebelik testinde belirsiz de olsa minik bi çizgi çıkıyo zamanla netleşiyor diye dedim belki fark etmemişsindir.

canım eve geçersem fotografını çeker atarım .. ama ben bişe göremedim ya.. hani yerini anlar gibiyim ama t nin altı diye psikolij olarak bana öyle geliyodur eminim.. yoksa renk falan yok..

bebiş üzülmek yok Bende beklicem ama dr a gitmeyi düşünmüyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…