Ins hersey tertemiz cikar ve en kis zamanda gelir bebisleeimiz bize niye korkuyosun Allahin izniyle temiz cikcak hersey
Canim bnm herseyin hayırlısı üzülme bak ben ader oldum ve hix üzülmedim hersey Allah'tan çünkü sende simdi topla kendini lütfen
Ijs hersey tertemiz cikar ve en kis zamanda gelir bebisleeimiz bize niye korkuyosun Allahin izniyle temiz cikcak hersey
Ya böyle yazdikca acabami dicek ve adet olsada inanmayacak bu sefer üstüne mi gördüm diyecek denizim canım bekle bikac gun daha hemen kana gitme bosu bosuna kan verme bikac gun daha gelmezse ozaman kan verirsin ve üzme daha cok kendini
canlar 10 dk oldu yaklaşık yok bişey çıkmıyo.. Silik falan degil ..kan vercem ne yapayım adette gelmedi.. Oyhhh oyhhh
test negatif
bebiş üzülmek yokBende beklicem ama dr a gitmeyi düşünmüyorum :26:
hayırlısı olur inş. canım üzülmek yok kan da var mı bişiler verdin mi kan._??
bebiş üzülmek yokBende beklicem ama dr a gitmeyi düşünmüyorum :26:
bayramdan sonra doktora gidicem ya ondan korkuyorum ben. hem muayeneden korkuyorum hem de sonuç iyi çıkmayacakmış gibi geliyor nedense
anladım canım ya kararsızım aslında.. böyle kalırsa emin olamıcam.. uff ne yapsam ki
Oyle dusunme cnm
Bende korka korka gitmistim bisey cikicak diye.cikmadi
En son rahim filmine giderkende kesin tuplerim kapali diypdum .ondada bisi cikmadi
Iyi dusun lutfen.
kızlar samimiyetinize güvendigim için bişey dicem... şuan baktım gölgesi vurmuş gibi bişey var.. sakın yanlış anlamayın nolur yorum almak için yazdım sadece.. pozitif demiyorum ayrıca adet geçmesine ragmen böyle olması zaten saçma..keşke makinam yanımda olsaydı gösterirdim size..
keşke canım ya. sen şuan cepten çek resmini. akşama o resmi yükle buraya
Yok canım bisicik cikmaz ins negatif eneeji gönderme evrene bakbayramdan sonra doktora gidicem ya ondan korkuyorum ben. hem muayeneden korkuyorum hem de sonuç iyi çıkmayacakmış gibi geliyor nedense
Tamam öyleyse icin rahat etsin git kanino ver canım ama hemen topla negatif cikarsa kendinicanım ciddi üzüntü yaşamadım açıkcası.. ama dedim ya emin olamadım ondan mı yok alıştım zaten aylardır ondan mı bilemiyorum.. kana gitmem lazım çünkü beni ancak o tatmin eder.. var demiyorum bak ama kesinleştirmek temizlik yapabilmek ilaç içebilmek bunlar için bana net sonuç lazım.. bu kadar
cep benim berbat çekiyo bak ben çıkışta evde foto çekeyim akşam ekleyim size.. yorumlarınıza göre yarın kana gideyim ..
iş çıkışı vereyim diyorum canım..kararsızım biraz
Yok canım bisicik cikmaz ins negatif eneeji gönderme evrene bak
Tamam öyleyse icin rahat etsin git kanino ver canım ama hemen topla negatif cikarsa kendini
kızlar samimiyetinize güvendigim için bişey dicem... şuan baktım gölgesi vurmuş gibi bişey var.. sakın yanlış anlamayın nolur yorum almak için yazdım sadece.. pozitif demiyorum ayrıca adet geçmesine ragmen böyle olması zaten saçma..keşke makinam yanımda olsaydı gösterirdim size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?