Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ciddi üzüntü yaşamadım açıkcası.. ama dedim ya emin olamadım ondan mı yok alıştım zaten aylardır ondan mı bilemiyorum.. kana gitmem lazım çünkü beni ancak o tatmin eder.. var demiyorum bak ama kesinleştirmek temizlik yapabilmek ilaç içebilmek bunlar için bana net sonuç lazım.. bu kadar

canlar 10 dk oldu yaklaşık yok bişey çıkmıyo.. Silik falan degil ..kan vercem ne yapayım adette gelmedi.. Oyhhh oyhhh

inanmak istemediğimdenmidir nedir şimdi çöpe attığım testi aldım bidaha baktım.. Ama çoookkk nett biii tek çizgi tabi

bayramdan sonra doktora gidicem ya ondan korkuyorum ben. hem muayeneden korkuyorum hem de sonuç iyi çıkmayacakmış gibi geliyor nedense

Oyle dusunme cnm
Bende korka korka gitmistim bisey cikicak diye.cikmadi
En son rahim filmine giderkende kesin tuplerim kapali diypdum .ondada bisi cikmadi
Iyi dusun lutfen.

kızlar samimiyetinize güvendigim için bişey dicem... şuan baktım gölgesi vurmuş gibi bişey var.. sakın yanlış anlamayın nolur yorum almak için yazdım sadece.. pozitif demiyorum ayrıca adet geçmesine ragmen böyle olması zaten saçma..keşke makinam yanımda olsaydı gösterirdim size..

Oyle dusunme cnm
Bende korka korka gitmistim bisey cikicak diye.cikmadi
En son rahim filmine giderkende kesin tuplerim kapali diypdum .ondada bisi cikmadi
Iyi dusun lutfen.

doğru söylüyorsun canım. ama her kadın korkuyor galiba gitmeden önce. tmam kötü düşünmeyeceğim ama korkmayacağım demek için söz veremiyorum

keşke canım ya. sen şuan cepten çek resmini. akşama o resmi yükle buraya

bayramdan sonra doktora gidicem ya ondan korkuyorum ben. hem muayeneden korkuyorum hem de sonuç iyi çıkmayacakmış gibi geliyor nedense
Yok canım bisicik cikmaz ins negatif eneeji gönderme evrene bak
Tamam öyleyse icin rahat etsin git kanino ver canım ama hemen topla negatif cikarsa kendini

Yok canım bisicik cikmaz ins negatif eneeji gönderme evrene bak

Tamam öyleyse icin rahat etsin git kanino ver canım ama hemen topla negatif cikarsa kendini

tamam canım akşama testi eklicem burda sanırım o hayalet dediginiz çizgiden var.. yazarken bile bidaha baktım evet var yani ..akşama girersin bi akıl verirsin bana ona göre yarın teste giderim

aksama banada fotoyu canim merak ettim telefonunda flas warsa teldende cekebilrsin

arkadaslar kırmızıları gordum adetı gelmeyen arkadaslar ınsallah hamılesınızdır..moralınızı bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…