- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Canım seni etkilemek istemem ama ben gitmicem.. bikez daha öle olmuştu 1 hafta gecikmişti. kesin hamileyim die okadar inandımki... test negatif çıkınca bile inanmadım gittim kan testi yaptırdım ama sonuçanladım canım ya kararsızım aslında.. böyle kalırsa emin olamıcam.. uff ne yapsam ki
bence de kan testine gitme bekle bakalım bikaç gün daha o zmn belli olur. havadan mı stresten mi olduğu..
uff nerden eklicez bunları??
Kirmizilari gormek istemiyorum... o kadar.. gelmesinler arkadas.. istemiyorum..
uff nerden eklicez bunları??
Benimde 5 gun var cnmSabah test yaptim ben olesine.hayalet cizginin hayaleti bileyokKirmizilari gormek istemiyorum... o kadar.. gelmesinler arkadas.. istemiyorum..
kızlar samimiyetinize güvendigim için bişey dicem... şuan baktım gölgesi vurmuş gibi bişey var.. sakın yanlış anlamayın nolur yorum almak için yazdım sadece.. pozitif demiyorum ayrıca adet geçmesine ragmen böyle olması zaten saçma..keşke makinam yanımda olsaydı gösterirdim size..
ben onlari sevmiyorum.. gormek istemiyorum.. bu kadar istenilmeyen yere de gelinmezki canim..gelmesinleeerrrrbiz de onları istemiiyoruz
Benimde 5 gun var cnmSabah test yaptim ben olesine.hayalet cizginin hayaleti bileyok
hayalet çizgi dediginiz bu mu?
Ben gordum cnm
Hakkaten golge gibi bi cizgi var
ben onlari sevmiyorum.. gormek istemiyorum.. bu kadar istenilmeyen yere de gelinmezki canim..
Beraberiz canim yaa bilmiyordum ben bekliycem gec yumurtladim atesim oyle gosterio...
ohaaaaa yani benim vucut 22.gun yumurtlamis.. 28 gun dongum dusun.. yok yaa bence o koyu sey adetir o zaman yaa.. cunku 22.gun pazar gunu oluyo bende sali gunu gitim doktora hemen iki gun icinde bebek zor gelir..
Canim fotoyu açamıyorum cepten giriyorum datamam canım akşama testi eklicem burda sanırım o hayalet dediginiz çizgiden var.. yazarken bile bidaha baktım evet var yani ..akşama girersin bi akıl verirsin bana ona göre yarın teste giderim
arkadaslar kırmızıları gordum adetı gelmeyen arkadaslar ınsallah hamılesınızdır..moralınızı bozmayın
ewet canım hayalet çizgi buuuuu
kıss hadi hayırlısı bence kesin hamilesiiinnn
yarın bi daha yap bakalım ..
ona göre tam sevinelimmmm
bende öyle dedim canım hani çizgi degilde sanki alttaki rengin yansıması gibi.. akıl almak istedim sizden..ya lütfen olumsuzda olsa cevap verin üzülürüm diye susmayın.. cidden gördügünüzü merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?