Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım ya kararsızım aslında.. böyle kalırsa emin olamıcam.. uff ne yapsam ki
Canım seni etkilemek istemem ama ben gitmicem.. bikez daha öle olmuştu 1 hafta gecikmişti. kesin hamileyim die okadar inandımki... test negatif çıkınca bile inanmadım gittim kan testi yaptırdım ama sonuç
birde üstüne 3 gün sonra gelmişti kırmızılar.. :26:
aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ondan gitmicem..

bence de kan testine gitme bekle bakalım bikaç gün daha o zmn belli olur. havadan mı stresten mi olduğu..

canım ben gecikmenin sitrestende olabileceğini düşünüorum. çünkü mahkememiz vardı biliosunuz.. ha oldu ha ne olcak derken farkında olmadan sitres yapmış olabilirim. birde malum havalar sürekli değişio.. :26: ondan beklicem bakalım ne olacak.. bayrama kadar gelmezse bi daha yaparım.. ona göre bakarım artık napacam ne edeceğime :26:

Kirmizilari gormek istemiyorum... o kadar.. gelmesinler arkadas.. istemiyorum..

hayalet çizgi dediginiz bu mu?

Eklentiler

• $Fotoğraf0121.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoğraf0123.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 23

canım olabilir tabi neden yanlış anlayalım.. umut umuttur

ayyy hadi inşallahh....
fotoyu çek koy hemen bakalım... :26:
geç döllenmeden dolayı silik çıkmıştır belkim :26::26:

gelmesinleeerrrr biz de onları istemiiyoruz
ben onlari sevmiyorum.. gormek istemiyorum.. bu kadar istenilmeyen yere de gelinmezki canim..
Benimde 5 gun var cnmSabah test yaptim ben olesine.hayalet cizginin hayaleti bileyok

Beraberiz canim yaa bilmiyordum ben bekliycem gec yumurtladim atesim oyle gosterio...
ohaaaaa yani benim vucut 22.gun yumurtlamis.. 28 gun dongum dusun.. yok yaa bence o koyu sey adetir o zaman yaa.. cunku 22.gun pazar gunu oluyo bende sali gunu gitim doktora hemen iki gun icinde bebek zor gelir..

Test yapmiyomusun cnm ovulasyon testi.
Ben 14.gun pozitifi gordum.sanirim 15. Gun catladi.
O yuzden olsa cikardi silikte olsa

tamam canım akşama testi eklicem burda sanırım o hayalet dediginiz çizgiden var.. yazarken bile bidaha baktım evet var yani ..akşama girersin bi akıl verirsin bana ona göre yarın teste giderim
Canim fotoyu açamıyorum cepten giriyorum da ( ama kızlar görmüş hayalet cizgini ozamn bence artik kan vermelisin yuppy
arkadaslar kırmızıları gordum adetı gelmeyen arkadaslar ınsallah hamılesınızdır..moralınızı bozmayın

Sattasimsin benm :)) bende yedkm kırmızı kart saglik olsun önümüzdeki maclara bakcaz artik

ewet canım hayalet çizgi buuuuu

kıss hadi hayırlısı bence kesin hamilesiiinnn

yarın bi daha yap bakalım ..

ona göre tam sevinelimmmm

ayy inşallah ya.. inan sevinemiyorum şuan olumsuza o kadar alışmışım ki.. bakalım artık neyse kötüde olsa fotoları ekledim yarınıda bekleyim o zaman kan için.. kırmızı gelmezse testi tekrar yapıp giderim..

canım hemen kas testi veriyosun sen..bana kalırsa hamilesin sonuçta silikde olsa net görünüyo :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…