Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet canım ilk olcak Allah nasip ederse cok kucukmus yaa bebeğin daha

Canım bebek küçük de ben büyüğüm :) 35 yaşıma giriyorum yakında,yani çok ertelemek gibi bir lüksüm yok maalesef,şimdi kalsam
doğana kadar 2 yaşını geçmiş olacak yine.Geç evlenip geç anne olmanın dezavantajları işte

Benide kat yaw kuserim

Ya kötü düşünme annem kardesimi 39 yasinda dogurdu bence coksa gec degil yani

Cnm Merhaba incir kürü nasil oluyor.sogan yapamiyorum bari incir yapayim yaaa :-(

Canim 2, 5 su bardağı suyu kaynatiyosun kaynadiktan sonra içine 6, 7 tane kuru inciri bıçakla ikiye bölüp atiyosun ve 15 dk kısık ateşte ağzı kapalı şekilde kaynatiyosun. Ben ikiye bölüp gece yatarken birde sabah ac karinla içiyorum. İnşallah şifa olur hepimize :))

benimde 2. ayım denemelerde, bende başladım incir kürüne yumurtalıkları çatlatmak için adet döngüsünün 7. gününden itibaren havuçta ekledim , çatlamayı kolaylaştırıyomuş burdan biyerden okumuştum onu da

29 olucam bikac gunee((((
Aynen cnm tup bebek icin erken olmazsa ona gwcicez bakalim
Meryem suresini arada bende okuyorum .hasraligim bitsin bende devam etmeyi dusunuyorum
Cok tesekkur ederim benide kattigin icin
Allah kabul etsin simdiden

Aynen canım bende aynısını yapıyorum. Çoğu kişide işe yaramis insallah bizede sifa olur

Aksam olsada evimize gitsek kocisima sarilsamm offf offf pazartesilri jic sevmiyorum hadi muhabbet edelim zaman cabuk gecsin kocalariniz ne is yapiyo anlatin bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…