Evet canım ilk olcak Allah nasip ederse cok kucukmus yaa bebeğin daha
aynen öyle nasip işi. tamam artık üzülmemen güzel bir şey ama sakın ümitsizliğe de kapılayım deme. hem daha yaşım kaçki?? olmadı en kötü ihtimal tüp bebek denersin. ama ona da daha vakit var yani... bak ben akşamları meryem suresini okumaya başladım. bugünden itibaren seni de katıcam inşallah. Rabbim kabul eder inşallah
Nefesal ve dilketin size cok gülüyorum yaa Allah da sizi guldursun :)) deli dicekler kendikendine güldügum icin hos cokda akıllıssayılmam
Canım bebek küçük de ben büyüğüm :) 35 yaşıma giriyorum yakında,yani çok ertelemek gibi bir lüksüm yok maalesef,şimdi kalsam
doğana kadar 2 yaşını geçmiş olacak yine.Geç evlenip geç anne olmanın dezavantajları işte
Cnm Merhaba incir kürü nasil oluyor.sogan yapamiyorum bari incir yapayim yaaa :-(
ne güzel iki çocuk annesisin,Allah bağışlasın.Ben de maddi durum elverdiği sürece 3 çocuktan yanayım.Benim kuzen tek çocuktu,kendisi
4 tane doğurdu :)
Hg canım yasitiz sanırım 86lisin dimi
Benide kat yaw kuserim
Canim 2, 5 su bardağı suyu kaynatiyosun kaynadiktan sonra içine 6, 7 tane kuru inciri bıçakla ikiye bölüp atiyosun ve 15 dk kısık ateşte ağzı kapalı şekilde kaynatiyosun. Ben ikiye bölüp gece yatarken birde sabah ac karinla içiyorum. İnşallah şifa olur hepimize :))
canım ya sen de çok tatlısınben de gülüyorum ama Allahtan yalnızım burda
aynen öyle nasip işi. tamam artık üzülmemen güzel bir şey ama sakın ümitsizliğe de kapılayım deme. hem daha yaşım kaçki?? olmadı en kötü ihtimal tüp bebek denersin. ama ona da daha vakit var yani... bak ben akşamları meryem suresini okumaya başladım. bugünden itibaren seni de katıcam inşallah. Rabbim kabul eder inşallah
sırf bunu demen için demedim... ya kötü müyüm neyim benelbette balım seni katmadan olur mu hiç
:))) hiii gamze hariç dersin qari oldu olcak
yok canım yanlış anladın. seni katmadan olur mu hiç dedim... aşkolsun
benimde 2. ayım denemelerde, bende başladım incir kürüne yumurtalıkları çatlatmak için adet döngüsünün 7. gününden itibaren havuçta ekledim , çatlamayı kolaylaştırıyomuş burdan biyerden okumuştum onu da
o da evlense doğuracak hemen diyorsun yaniya seda sayana mı gitsek kızlar ne yapsak yahuu
Bak bu nasil aklima gelmedi benim
O kadin bizi iki dkkaya hamile birakir ayni saniyelerdede dogurtur:)))
dimi yaaaa. diyodu ya hem de çatır çatır
Hamile kisiyi isten cikaramazlarki suc bu neden kabul ettin şikayet edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?