dimi yaaaa. diyodu ya hem de çatır çatır
Aksam olsada evimize gitsek kocisima sarilsamm offf offf pazartesilri jic sevmiyorum hadi muhabbet edelim zaman cabuk gecsin kocalariniz ne is yapiyo anlatin bakem
Ya kötü düşünme annem kardesimi 39 yasinda dogurdu bence coksa gec degil yani
Bizim çalıştığımız kurumda işler biraz farklı yürüyor canım maalesef.
sende de ne koca aşkı varmış ya. bebek bahane mikmik şahane desene
ay çok terbiyesizim :78:
Ama annen erken yaşta yapmıştır önce bi tane,ondan sonra sıkıntı yok,ama ben ilk doğumu 33 te yaptım öyle olunca biraz
zorlşıyomuş iş.yengemle beraber doğurduk o 38 yaşındaydı ama 22 yaşında başlayarak 3 çocuk yapmıştı,bu dördüncü.Bir de yeniden çalışmaya başlamak için 2 çocuk da aradan çıksın istiyorum.Bakalım hayırlısı tabi, kul kurar,kader gülermiş....
Bu lafi seviyorummm catir catir ama bana uymadii
Millet catir catir hamile kaliyo kizlarrr uyanin:))
Ay ben kafayi yedimm hemde catir catir
Aksam olsada evimize gitsek kocisima sarilsamm offf offf pazartesilri jic sevmiyorum hadi muhabbet edelim zaman cabuk gecsin kocalariniz ne is yapiyo anlatin bakem
Aynen canım bende aynısını yapıyorum. Çoğu kişide işe yaramis insallah bizede sifa olur
sende de ne koca aşkı varmış ya. bebek bahane mikmik şahane desene
ay çok terbiyesizim :78:
Ama annen erken yaşta yapmıştır önce bi tane,ondan sonra sıkıntı yok,ama ben ilk doğumu 33 te yaptım öyle olunca biraz
zorlşıyomuş iş.yengemle beraber doğurduk o 38 yaşındaydı ama 22 yaşında başlayarak 3 çocuk yapmıştı,bu dördüncü.Bir de yeniden çalışmaya başlamak için 2 çocuk da aradan çıksın istiyorum.Bakalım hayırlısı tabi, kul kurar,kader gülermiş....
Amannn hic sormaa gecmiyor saatler banada konusun benimde zaman cabukl gecsin isten eve ucuyim kocise..
ben hastanede calisiyorum isvicrede ama fransada oturuyorum cok yakin zaten 1 saat git gel her gun..
kociste topcu.. ama gol atamadi..( yazik sucu yok kiyamam)
Sen ?
Yokya kardesimle aramda 7yas var ilk cocugu 6 aylik olmus karnında sonrasi 9aylik ölmüş karnında sonra ben olmusum 8aylik zaten 27 yaşında evlenmis falan filan iste ondan diyorum ya sağlıkla kucagimiza alalım simdi beklemek sorun degil Allah acısını göstermesin hic birimize
Ben sedaya gidemem kameralar sisman gösteriyor depresyona girmek istemem sonrası icin siz gidin kolkola girop
Seni mik mikci seniiiii
Ben kocama kusum.toplam 12 ay olduysa bunun cogu ayi yumurtlama donemi kusmusuzdur ne hikmetsee
Ahaha benim kociste eski topcu pek kacirmazdi ama daha siftah atamadi bana ben denizlideyim muhasebedeim bi sirkette sonracima kocamada dukkan actik 2 hafta once bufemiz var yani tingirdiyoruz
valla benim şişman göstermeye ihtiyacım var galiba. dün misafirim geldi çaya. adam diyorki ay ne olmuş sana böyle kupkurusun kocan iyi bakmıyor mudedim millet zayıf olmak için can atıyor. ama adam hiiiiççç hala konuşuyor ay bugün yine gelebilirler
Seni mik mikci seniiiii
Ben kocama kusum.toplam 12 ay olduysa bunun cogu ayi yumurtlama donemi kusmusuzdur ne hikmetsee
ohh masallah isler nasil gidiyo.. bereketli olsun..
hepimiz bir yerde.. hepimizin tek hedefi bebek..
Aticaklar kiz insallah..
bu forum olmasaydi napardik !!
Amannn hic sormaa gecmiyor saatler banada konusun benimde zaman cabukl gecsin isten eve ucuyim kocise..
ben hastanede calisiyorum isvicrede ama fransada oturuyorum cok yakin zaten 1 saat git gel her gun..
kociste topcu.. ama gol atamadi..( yazik sucu yok kiyamam)
Sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?