Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya kötü düşünme annem kardesimi 39 yasinda dogurdu bence coksa gec degil yani

Ama annen erken yaşta yapmıştır önce bi tane,ondan sonra sıkıntı yok,ama ben ilk doğumu 33 te yaptım öyle olunca biraz
zorlşıyomuş iş.yengemle beraber doğurduk o 38 yaşındaydı ama 22 yaşında başlayarak 3 çocuk yapmıştı,bu dördüncü.Bir de yeniden çalışmaya başlamak için 2 çocuk da aradan çıksın istiyorum.Bakalım hayırlısı tabi, kul kurar,kader gülermiş....

bence önemli olan açılışı yapmak. ilki geldi mi gerisi de Allahın izniyle gelir inşallah

Aksam olsada evimize gitsek kocisima sarilsamm offf offf pazartesilri jic sevmiyorum hadi muhabbet edelim zaman cabuk gecsin kocalariniz ne is yapiyo anlatin bakem

Amannn hic sormaa gecmiyor saatler banada konusun benimde zaman cabukl gecsin isten eve ucuyim kocise..
ben hastanede calisiyorum isvicrede ama fransada oturuyorum cok yakin zaten 1 saat git gel her gun..
kociste topcu.. ama gol atamadi.. ( yazik sucu yok kiyamam)

Sen ?

Yokya kardesimle aramda 7yas var ilk cocugu 6 aylik olmus karnında sonrasi 9aylik ölmüş karnında sonra ben olmusum 8aylik zaten 27 yaşında evlenmis falan filan iste ondan diyorum ya sağlıkla kucagimiza alalım simdi beklemek sorun degil Allah acısını göstermesin hic birimize

Ahaha benim kociste eski topcu pek kacirmazdi ama daha siftah atamadi bana ben denizlideyim muhasebedeim bi sirkette sonracima kocamada dukkan actik 2 hafta once bufemiz var yani tingirdiyoruz

Kizlar benimde annem 20 yil sonra bitane erkek kardes dogurdu.. (cok kizmistim basta ama sonra evledim ayrilmak cok zordu)
iki cocuk ben ve 20 yil sonra kardesim..

Ben sedaya gidemem kameralar sisman gösteriyor depresyona girmek istemem sonrası icin siz gidin kolkola girop

valla benim şişman göstermeye ihtiyacım var galiba. dün misafirim geldi çaya. adam diyorki ay ne olmuş sana böyle kupkurusun kocan iyi bakmıyor mu dedim millet zayıf olmak için can atıyor. ama adam hiiiiççç hala konuşuyor ay bugün yine gelebilirler

Ahaha benim kociste eski topcu pek kacirmazdi ama daha siftah atamadi bana ben denizlideyim muhasebedeim bi sirkette sonracima kocamada dukkan actik 2 hafta once bufemiz var yani tingirdiyoruz

ohh masallah isler nasil gidiyo.. bereketli olsun..
hepimiz bir yerde.. hepimizin tek hedefi bebek..
Aticaklar kiz insallah..
bu forum olmasaydi napardik !!

Laf olsun diye millet ne konuscayini sasirdi..

Seni mik mikci seniiiii
Ben kocama kusum.toplam 12 ay olduysa bunun cogu ayi yumurtlama donemi kusmusuzdur ne hikmetsee

sen var ya bir de burda ağlıyorsun beceriksizim diye. yahu sizi toplasan toplasan 3-4 aydır deniyorsunuz sayılırsınız şu hale bak ya küsecek başka zaman mı bulamadınız???

ohh masallah isler nasil gidiyo.. bereketli olsun..
hepimiz bir yerde.. hepimizin tek hedefi bebek..
Aticaklar kiz insallah..
bu forum olmasaydi napardik !!

Ben buraya girmeden hic oldumu olmadimi diye dusunmuyordum oram agriyo buram sisiyo diyede dusunmuyordum gecen ay buraya bi geldim eylül topigine kendimi hamile sandım 4gunde adretim gecikti kesin dedim teste falanda inanmadim sonra kırmızı karti yiyince aklim basima geldi

ay kıyamam. adam bunalıma girer vallahi ben nasıl topçuyum diye bu da mı gol değil bu da mı gol değil haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…