anammmm ben taaaa isvicreden.. bi seyler goruyom mu nee..?? ama yenile bu testi sen canim.. nolur nolmaz..
senden cok umitliyim..
Canim fotoyu açamıyorum cepten giriyorum da( ama kızlar görmüş hayalet cizgini ozamn bence artik kan vermelisin yuppy
Sattasimsin benm :)) bende yedkm kırmızı kart saglik olsun önümüzdeki maclara bakcaz artik
agzınıza saglık ama hala umutlanamadım ben.. en büyük umudum kızmızııılar yooookkkk
bende öyle dedim canım hani çizgi degilde sanki alttaki rengin yansıması gibi.. akıl almak istedim sizden..ya lütfen olumsuzda olsa cevap verin üzülürüm diye susmayın.. cidden gördügünüzü merak ediyorum
Test yapmiyomusun cnm ovulasyon testi.
Ben 14.gun pozitifi gordum.sanirim 15. Gun catladi.
O yuzden olsa cikardi silikte olsa
canım hemen kas testi veriyosun sen..bana kalırsa hamilesinsonuçta silikde olsa net görünüyo :26::26:
hayalet çizgi dediginiz bu mu?
canım ben de gördüm hayalet çizgini ffakat yakınlaşınca bilgisayarın pikseleni büyütünce kayboldu sanki ...adet günün kaç gün geçti ?inşallah geç döllenme filandır.seni yine de umutkandırmak istemem bir kaç gün sonra bir daha bak ya da kan testi yaptır tatlıımagzınıza saglık ama hala umutlanamadım ben.. en büyük umudum kızmızııılar yooookkkk
evet hayalet çizgi bu olabilir. sabah tekrar dene bence çünkü idrar beklediği için tam sonuç alabilirsin diye düşünüyorum. yarın sabah tekrar yap canım ilk idrarla.
Allahım ya inanmak istiyorum gerçekten ama inanamadım malesef.. bekleyim o zaman ben yarını :18: sagol canım
agzınıza saglık ama hala umutlanamadım ben.. en büyük umudum kızmızııılar yooookkkk
net mi??? Allah Allah kız ben bile net göremedim sen nasıl gördünsagol canımmmm
Canim sana tavsiyem aksam rahat uyumak istiyosan git kan ver ama sonucu hemen alamazsin sanirim
Yada sabah idrarinla bi test daha yap.daha belirgin cikarsa kan ver
Hayalet gizgi var ama hayalet gibi gercekten
tamam canım sabahta yapayım yarında kırmızılar gelmezse kana giderim inşallah..vardır
canım ben de gördüm hayalet çizgini ffakat yakınlaşınca bilgisayarın pikseleni büyütünce kayboldu sanki ...adet günün kaç gün geçti ?inşallah geç döllenme filandır.seni yine de umutkandırmak istemem bir kaç gün sonra bir daha bak ya da kan testi yaptır tatlıım
evet canım varla yok arası.. kanı hemen alabilirim 2 saat içinde..ama yarını bekleyip kırmızıları görmezsem öylemi yapsam ki
evet canım varla yok arası.. kanı hemen alabilirim 2 saat içinde..ama yarını bekleyip kırmızıları görmezsem öylemi yapsam ki
Canım bnm cok heyecanlı yaa ayyy hadi bayrama güzel haberle gir yuppy bugünün en güzel olayi hayalet cizgi bnm testlerim saatlerce beklesedr hic hayaleti bilem görmedim onhn icin senden cok umitliiyim
Yok guzelim yaa ben ovu testi kulanmadim.. ama ates olctum.. yaa 16.gun yada 22.gun yumurtladim..
cok zor gercekten bu isler.. kesin yumurtladim ben ama ne zaman.. pazar gunu yumurtladiysam sali gunude doktor koyu bir seyler gordu cok erken yaa.... o yuzden yok galiba bebisim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?