Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allahım ya inanmak istiyorum gerçekten ama inanamadım malesef.. bekleyim o zaman ben yarını :18: sagol canım

Canim sana tavsiyem aksam rahat uyumak istiyosan git kan ver ama sonucu hemen alamazsin sanirim
Yada sabah idrarinla bi test daha yap.daha belirgin cikarsa kan ver
Hayalet gizgi var ama hayalet gibi gercekten

Test yapmiyomusun cnm ovulasyon testi.
Ben 14.gun pozitifi gordum.sanirim 15. Gun catladi.
O yuzden olsa cikardi silikte olsa

Yok guzelim yaa ben ovu testi kulanmadim.. ama ates olctum.. yaa 16.gun yada 22.gun yumurtladim..
cok zor gercekten bu isler.. kesin yumurtladim ben ama ne zaman.. pazar gunu yumurtladiysam sali gunude doktor koyu bir seyler gordu cok erken yaa.... o yuzden yok galiba bebisim..

agzınıza saglık ama hala umutlanamadım ben.. en büyük umudum kızmızııılar yooookkkk
canım ben de gördüm hayalet çizgini ffakat yakınlaşınca bilgisayarın pikseleni büyütünce kayboldu sanki ...adet günün kaç gün geçti ?inşallah geç döllenme filandır.seni yine de umutkandırmak istemem bir kaç gün sonra bir daha bak ya da kan testi yaptır tatlıım

evet hayalet çizgi bu olabilir. sabah tekrar dene bence çünkü idrar beklediği için tam sonuç alabilirsin diye düşünüyorum. yarın sabah tekrar yap canım ilk idrarla.

tamam canım sabahta yapayım yarında kırmızılar gelmezse kana giderim inşallah.. vardır

Allahım ya inanmak istiyorum gerçekten ama inanamadım malesef.. bekleyim o zaman ben yarını :18: sagol canım

Canım bnm cok heyecanlı yaa ayyy hadi bayrama güzel haberle gir yuppy bugünün en güzel olayi hayalet cizgi bnm testlerim saatlerce beklesedr hic hayaleti bilem görmedim onhn icin senden cok umitliiyim

net mi??? Allah Allah kız ben bile net göremedim sen nasıl gördün sagol canımmmm

kızz ekranı yakınlaştırınca ben çok net bi şekilde ip ince kıl gibi bi çizgi gördüm.. e inceliği önemli değil çıkması önemli olduğuna göreee

Canim sana tavsiyem aksam rahat uyumak istiyosan git kan ver ama sonucu hemen alamazsin sanirim
Yada sabah idrarinla bi test daha yap.daha belirgin cikarsa kan ver
Hayalet gizgi var ama hayalet gibi gercekten

evet canım varla yok arası.. kanı hemen alabilirim 2 saat içinde..ama yarını bekleyip kırmızıları görmezsem öylemi yapsam ki

bat dündü canım.. biliyorum normalde bat günü bile bariz çıkar ama.. ne bileyim çıkmadı işte.. :90:

kızlar bugün son çalışmamamız olacak sonra da bekliyicez.Şu Bacaklarısilkeletme olayını deneyen var mı deneyin valla sanki spoşlar yol alıyor...

evet canım varla yok arası.. kanı hemen alabilirim 2 saat içinde..ama yarını bekleyip kırmızıları görmezsem öylemi yapsam ki

kararsız kalma sabahı bekle testini yap bence. sonra olmazsa kana gidersin. hoş önce kanda sonra idrarda çıkıo.. panikleme durumuna geçme relax ol. iyi şeyler düşün. biliyorum sabah olmayacak ama bende aynı durumdayım en azından önceki adet tarihim yarın tam 1 ay olmuş olacak bekleyip göreceğim yarın sabah..

2 saat içinde alabiliyosan git kan testini hemen yaptır canım ya benide ümitlendirdin ya bende mi yapsam test acaba oyyy yaa çok heycanlandım

Canım bnm cok heyecanlı yaa ayyy hadi bayrama güzel haberle gir yuppy bugünün en güzel olayi hayalet cizgi bnm testlerim saatlerce beklesedr hic hayaleti bilem görmedim onhn icin senden cok umitliiyim

ne yalan söyleyim bende görmedim hayalet falan daha önce.. ama buda dedim ya negatif diye.. bana kalsa negatiftir deyip atmıştım.. sizden gaz alarak hayalet mayalet konuşuyoz işte.. Hayırlısı olsun inşallah hepimize

Atws olcme yaniltabiliyo cnm.
O kadar gec yumurtlamis olamazsin adet dongun 28 ise.
Benim dongum 29-30 .yumurtlamamda 15.16.gunler
Testlerde dogruluyo bunu.
Neyse bat yaklasti gorecegiz
Insallah guzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…