- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Canım bnm cok heyecanlı yaa ayyy hadi bayrama güzel haberle gir yuppy bugünün en güzel olayi hayalet cizgi bnm testlerim saatlerce beklesedr hic hayaleti bilem görmedim onhn icin senden cok umitliiyim
bat dündü canım.. biliyorum normalde bat günü bile bariz çıkar ama.. ne bileyim çıkmadı işte.. :90:
Kuzum hayirlisi insallah bebegin seninledir...
ama eger insallah bebegin varsa monbebe diye sevecen sen onu kuserim bak..
kızz ekranı yakınlaştırınca ben çok net bi şekilde ip ince kıl gibi bi çizgi gördüm.. e inceliği önemli değil çıkması önemli olduğuna göreee
Atws olcme yaniltabiliyo cnm.
O kadar gec yumurtlamis olamazsin adet dongun 28 ise.
Benim dongum 29-30 .yumurtlamamda 15.16.gunler
Testlerde dogruluyo bunu.
Neyse bat yaklasti gorecegiz
Insallah guzel haberler verirsin
evet canım varla yok arası.. kanı hemen alabilirim 2 saat içinde..ama yarını bekleyip kırmızıları görmezsem öylemi yapsam ki
olsunda bi teyzesi ne isterseniz onu deriz
kararsız kalma sabahı bekle testini yap bence. sonra olmazsa kana gidersin. hoş önce kanda sonra idrarda çıkıo.. panikleme durumuna geçme relax ol. iyi şeyler düşün. biliyorum sabah olmayacak ama bende aynı durumdayım en azından önceki adet tarihim yarın tam 1 ay olmuş olacak bekleyip göreceğim yarın sabah..
evet canım varla yok arası.. kanı hemen alabilirim 2 saat içinde..ama yarını bekleyip kırmızıları görmezsem öylemi yapsam ki
Insallah guzelim insallah...olsunda bi teyzesi ne isterseniz onu deriz
olsunda bi teyzesi ne isterseniz onu deriz
2 saat içinde alabiliyosan git kan testini hemen yaptır canım ya benide ümitlendirdin ya bende mi yapsam test acaba oyyy yaa çok heycanlandım
ben esrarengizin yüzünden yaptım sende benim yüzümden yap.. yarında sonucu bildir bakalım
hayır canım bat günü bazen bariz çıkmaz daha geçen ay arkadaşımın adeti 2 gün gecikince yaptı hiç bir şey çıkmadı.adetin geciktiğini düşündük..sonra bir kaç gün daha bekledi o zaman çıktı canım.çok zor ama bekle biraz daha
yarın inşallah iyi haberi birlikte veririz canım.. dua edicem sanada hepinize sizde dua edin bana
hayalet çizgi dediginiz bu mu?
denizasker beni hiç görmüyosun yazıyorum yazıyorumda ya küsecem ama küsemiyorum annecik olursun umarım canım benim çok heycanlıyım bana ümit weriyosun şuan
hayır canım bat günü bazen bariz çıkmaz daha geçen ay arkadaşımın adeti 2 gün gecikince yaptı hiç bir şey çıkmadı.adetin geciktiğini düşündük..sonra bir kaç gün daha bekledi o zaman çıktı canım.çok zor ama bekle biraz daha
deniz testin de ikinci çizgi var yawrum benimde ikinci testim böyleydi ayyyyy heyecan yaptım güzelimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?