deniz testin de ikinci çizgi var yawrum benimde ikinci testim böyleydi ayyyyy heyecan yaptım güzelimmmmmmm
Canim insallah hayirlisi guzel haberlerle donmek isterim.. senin belirti demiyorum biseyler hisediyomusun ?.. benim kasik batmalarim bicak gibi onu hisediyorum ve akintilari..
psikopsikocum nasılsın nasıl gidiyor hamilelik??? tekar tebrik ederim ..değişik bir belirtin oldu mu bu ay canım
ben esrarengizin yüzünden yaptım sende benim yüzümden yap.. yarında sonucu bildir bakalım
acaba o dediğini öğrendiğim içinmi okadar çoooookkk üzülmedim :26::26:
acaba o dediğini öğrendiğim içinmi okadar çoooookkk üzülmedim :26::26:
canım benim sayfalar karışıdur ondan yazmaz mıyım sana bugün özellikle seni sordum sen yokkken.. ee hadi sende yarın yap hep beraber paylaşalım burda.. artık sonuç olumlu olumsuz ne olursa.. olumluysa seviniriz olumsuzsa birbirimizi teselli ederiz..
annemmmm sende mi test yaptın okumadan direk son sayfaya baktım denizin durumunu gördüm sonra testin fotosunu aradım sonra da ona yazdım... senin sonuç nasıl..ama esrarengiziniz böle oldu
Yok cnm bisey hissetmiyom walla hemde hicc
Bende adet belirtiside pek olmaz agri felan
Sivilcem cikar onlarda cikti
Hayirlisi olmadigi kesinde ben yine de laf olsun diye umidimi kaybetmiyorum
canım dikkatimi çeken bir midemin aşırı derece yanması ve ateşimin yüksek seyretmesi.. onun dışında değişik bişey hissetmedim birde çok üşüme ve uyku vardı testi yapmadan önce canım
canım nolur hemen hemen sonucu yaz çok merak ediyorum canımmmmmkızlar ben çıkıyorum.. yolda son aklım ne derse onu yapıcam artık.. direksyonu hastahaneye kırabilirim :90: Allaha emanet olun herşey için çok çok çok sagolun
Sende yap test denizim sende kana git bbence bugün çünkü seb zaten gidecekfdin bu sfeer bebekin icin gitmis olursjn2 saat içinde alabiliyosan git kan testini hemen yaptır canım ya benide ümitlendirdin ya bende mi yapsam test acaba oyyy yaa çok heycanlandım
ay sorma canımmm bende öyle2 gün sonra baktıklarım bile oldu
bi kimyasal gebelik yaşadığımda ertesi gün bidaha baktığımda denizinkinden bile silik bi gölge vardı bende kayle almadım okadar beklediği için.. ama varmış meğer
kızlar ben çıkıyorum.. yolda son aklım ne derse onu yapıcam artık.. direksyonu hastahaneye kırabilirim :90: Allaha emanet olun herşey için çok çok çok sagolun
İnşallahhh canım.... olacak dedim oldu derim bende
basammmmminşallah yaa... inşallahh senin heycanınıda yaşıcaz tez vakitte..
bukez sağlıklı sıhhatli.. annişini üzmeden gelecek bebişin
inşallah cnm.. ay az ewel hapşırdım :2: bi korktım sankim hapşırınca bilem kırmızıları görecem
kızlar ben çıkıyorum.. yolda son aklım ne derse onu yapıcam artık.. direksyonu hastahaneye kırabilirim :90: Allaha emanet olun herşey için çok çok çok sagolun
darısı bize inşallah canım benim bir görsem o çizgiyi de şurda halay çeksekkkkkk inşallah Allahım
evet aynen canım bekleyin bakalım bir kaç güne belli olur hatta yarın sabah erkenden bir daha bakın...bat tan 5 gün sonra filan çıktı arkadaşımın kimilerinin daha geç çıkıyor
insallah esrarengizim yaaa...hepimiz insallah en kisa zamanda hayirli, saglikli hamis oluruz
Denız sendemi iki cizgi cikti, hadi hayirlisi canim... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?