valla benim şişman göstermeye ihtiyacım var galiba. dün misafirim geldi çaya. adam diyorki ay ne olmuş sana böyle kupkurusun kocan iyi bakmıyor mudedim millet zayıf olmak için can atıyor. ama adam hiiiiççç hala konuşuyor ay bugün yine gelebilirler
Ben buraya girmeden hic oldumu olmadimi diye dusunmuyordum oram agriyo buram sisiyo diyede dusunmuyordum gecen ay buraya bi geldim eylül topigine kendimi hamile sandım 4gunde adretim gecikti kesin dedim teste falanda inanmadim sonra kırmızı karti yiyince aklim basima geldi
ay kıyamam. adam bunalıma girer vallahi ben nasıl topçuyum diyebu da mı gol değil bu da mı gol değil haaa
Aynen canin ben hele hic bebek dusunmuyordum.. halime bak.. olmadi adet oldum diye agladim.. bundan 2 ay oncede adetim gelmiyo diye kokuyodum aceba hamilemiyim diye..
Ahh ahh.. nelere duyduk neler hisetik neler ogrendik..
aman kiz demem vallahi.. o zaman beni her dakika mikmikler.. gol olana kadar..
Bende 6 aydir buseferde olmadi diyorum olcak yaa
evet tatlım endişelenmek için daha koskoca 3 yılımız varEndişelenmek için 3 yılımız daha var di mi DeryaW :) uzmanlar ilk çocuk 32'ye kadar olmalı diyo malum :)
soğan kürü ile incir kürü aynı anda uygulanamaz canım, haberin olsunKızlaaar nerdesiniz soğan kürü için yardıma ihtiyacım var
15 gün uygulamak gerekiyomuş sanırım bugün başlamam lazım çünkü 15. gün şehir dışında olucam yapamam ogün.
Şimdi 15 gün bi uyguluyosun sonra ikinci adetinden (ki inşallah olmam) 10 gün önce 5 gün daha uyguluyomuşsun. Doğru mu biliyorum Yumurtalıklarımda iltihap çıkmıştı onun için yapıcam. İncir kürünü de yapıyım diyorum aslında soğan kürüyle aynı anda yapsam olurmu acaba??
Ultrasonda göründü mü peki canım? gerçi beta henüz o kadar yükselmemiştir. Yerleşme kanaması elbette daha az olur ama normal adet kanaması olurken fizyolojik olarak bebeğin rahime tutunması imkansız gibi (hormonal olarak ve rahimin yapısından dolayı, çünkü adet olurken rahim iç duvarı dökülüyor, dökülen duvara bebeğin tutunması çok zor ) Ama yine de neticeye bakmak lazım tabiki, neticede hamilesin ve bunu kutlamak lazımBen her ay 13 gun adet gorurum bu ayda oyle oldu yatagim yorganim bu ayda batti yerlesme kanamasi daha az olmazmi ayrica doktor olabilir uzerine adet gormeyle cok karsilasiyoruz dedi
Bi tanesi ilk gece kaldi
Bi tanesi 2.denemesinde
Bi tanesi 4.denemesinde
Bi tanenesi kazayla:))))
Bi tanesi ilk ayinda
Bi tanesi 6.ayinda ikiz
Diye listem uzun canim.bunlarin hepsi tesadufmu yoksa algida secicilik mi
Bende 12. Ayy elde var kirmizi
sen var yabir de burda ağlıyorsun beceriksizim diye. yahu sizi toplasan toplasan 3-4 aydır deniyorsunuz sayılırsınız şu hale bak ya küsecek başka zaman mı bulamadınız???
Ben buraya girmeden hic oldumu olmadimi diye dusunmuyordum oram agriyo buram sisiyo diyede dusunmuyordum gecen ay buraya bi geldim eylül topigine kendimi hamile sandım 4gunde adretim gecikti kesin dedim teste falanda inanmadim sonra kırmızı karti yiyince aklim basima geldi
Insallah olucak.. allah'in izniyle.. insallah bize de yasatacak o duyguyu..
Gerçekten de listen kabarıkmış ama bi de bunu uzun yıllardır deneyenlere bak istersen...Yakında senin de bi tontişin olur inşallah...
Seni mik mikci seniiiii
Ben kocama kusum.toplam 12 ay olduysa bunun cogu ayi yumurtlama donemi kusmusuzdur ne hikmetsee
Sen de bendensin desene Gamze :) aynen ben de geçen ay öyle zannettim
Insallah canim yaaa.o minik gozleriyle bana baksin annesine:)))
Yerim ben onuuu
Allahim nolur bizlerede hayirlisiyla nasp et nolurr
23 ten 24 dogru yol aliyorum..
valla mikmikçi ben değilim Gamzeve ayrıcaa seni var ya seniiiiii kız küsecek başka gün bulamadınız mı? bir de diyorsunki ben 1 yıldır deniyorum olmuyor. sen bir yıl değil olsa olsa 3 aydır deniyorsundur. aaaaa
Evet çöküyor psikoloji ama dilketinle karar verdik hic bir şekilde hamilelik belirtisi ile ilgili yorum yapmicaz ve muhabbetin icinde yer almicaz insan cok kotu etkileniyo tam Hayır değilim dir diyorum adetim gecti diyorum birisi cikip hamile olabilirsin derken kendimi hamile sandim ve hasta olunca cok üzüldüm simdi hic kasmiyorum yani
27yim bende 26dan gun alıyorum:))
dilketin cnm bende buakşam meryem suresini başlıcam inşallah..bugece adetim bitiyo başlıcam hayırlısıyla..incir kürünede başladım kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?