Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya zaten ole biseyki szler bole hamis kalanlr bze bole umt verdkce bizm dhada moralimz yuksk oluyor. Hakkinz odenmez. Insallah bnde bu ay sogan kuru uyguluorm ayni zaman da sey mik miklere dvm ediorz insallah bu ay olr ya insallahhhhhh

Ya zaten ole biseyki szler bole hamis kalanlr bze bole umt verdkce bizm dhada moralimz yuksk oluyor. Hakkinz odenmez. Insallah bnde bu ay sogan kuru uyguluorm ayni zaman da sey mik miklere dvm ediorz insallah bu ay olr ya insallahhhhhh

inşallah canım dualarımız sizinle hiç merak etmeyinn...

Saolasinz canim... bisey sorcm sna. Bn smdi sogan kurunu uyglrkn clismalara dvm ediorm bi sorn olmaz dmi. Dollenmeyi engellemz yani dmi

tatlım ben kullanmadın hiç bilmiyorum ki ama bildiğim kadarıyla soğan suyu söktürücü iltihabı söktürüyor ya tehlikeli olabilir... birde soğan kürü kullananların adetleri gecikiyormuş canım burda okudum bend

bizim mikmiklerrr bitmiş bulunmakta Bize düşen kısmını yaptık bundan sonrası KISMET ŞANS HER ŞEYDEN ÖNCE ÖTE RABBİMİN OL demesi .
Rabbim yüzümüzü güldürsün canlarım dert ortaklarım sırdaşlarım dualarınızı esirgemeyin emi sizleri seviyorum.2 HAFTA SONRA güzel haberi vermek dileğimle

inşallah canım yaaa... bekliyoruz bu dönemde dikkat et kendine tutunma falan oluyor ya...

Ahh canım yaa vallahi çok iyi heldi okurken yazdıklarını yaşadım yani)
O zaman önümüZdeki aya görüşmek üZere :)))) öpüyorum...
Hamile olan arkadaşlarada ; allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı olsun :)

saol canım teşekkür ederizzz. Allah size de en kısa sürede nasip etsin inşallah...

ELAAAAAMMMMM nerdesin napıyorsun canım yaaaa

Arkadaşlar bugün eczaneden gebelik testi alacağım,halen adet olmadım.. heyecanlıyım evliliğimin 2.ayındayım. hayrlısı bakalım:18:

Arkadaşlar bugün eczaneden gebelik testi alacağım,halen adet olmadım.. heyecanlıyım evliliğimin 2.ayındayım. hayrlısı bakalım:18:

hayırlısı canım... kaç gün geçti. bi de bikaç saat idrara çıkma ve bu zaman zarfında su içme öyle bak canım..

hakkında hayırlısı olsun canım ama çıkmazsa da üzülme çünkü evliliğin ilk aylarında adet gecikmesi olabiliyor bazı kadınlarda.

kızlar bugün gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama çok silik değil hamilemiyim yoksa adetime 4 gün var

günaydın canım naptın test yapcaktın sen

yaptım canım.. dünkü olanlardan sonra yazmak istemedim aslında..ama her şerde bir hayır vardır diyorum. bide negatifi ben öğrendim ya

sabah ezanından önce uyandım.ve tahlili yaptım. çizgiler çift namaz kıldım ve hepimiz için dua ettim.

sevinemedim bile. tuhaf bi duygu oldu bende ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…