inan bana ben umutsuzdum.. poliplerim var hemde 3 tane 2 si rahim ağzında diğer biraz daha yukarıda... doktorum 6 ay olmadan hiç bir müdahale yapmam 6 aydan sonra eşine bakacağız ondan sonra bir tedavi uygulayacağız bunları söylediler bende eşimi nasıl gönderirimin derdindeydim... Allahıma binlerce şükür gerek kalmadı... diyorlardı inanmıyordum ama gerçekten de hiç beklenmeyen bir anda geliyor...
Ya zaten ole biseyki szler bole hamis kalanlr bze bole umt verdkce bizm dhada moralimz yuksk oluyor. Hakkinz odenmez. Insallah bnde bu ay sogan kuru uyguluorm ayni zaman da sey mik miklere dvm ediorz insallah bu ay olr ya insallahhhhhh
Amannnn yegenimee bakin.. kucuk mercimek.. oyy yesinler seni...
inşallah canım dualarımız sizinle hiç merak etmeyinn...
Saolasinz canim... bisey sorcm sna. Bn smdi sogan kurunu uyglrkn clismalara dvm ediorm bi sorn olmaz dmi. Dollenmeyi engellemz yani dmi
bizim mikmiklerrr bitmiş bulunmakta Bize düşen kısmını yaptık bundan sonrası KISMET ŞANS HER ŞEYDEN ÖNCE ÖTE RABBİMİN OL demesi .
Rabbim yüzümüzü güldürsün canlarım dert ortaklarım sırdaşlarım dualarınızı esirgemeyin emi sizleri seviyorum.2 HAFTA SONRA güzel haberi vermek dileğimle
olsun canım önemli değil de sen niye bukadar üzüyorsun kendini cnm benim her ay yeni bir umut ve yeni bir başlangıç
rahatlaaaa kapa gözlerini kuş seslerini dinleee kenardan dere akıyor bak yok yok nehir yerde bi taş var al o taşı atabildiğin kadar nehrin en dibine at bak o senin dertlerindi şimdi hepsini attın gitttiiiiiiişte sanal olarak terapimizi izlediniz bir dahaki seansta görüşmek üzereeeee
daha iyimisin cnm
Ahh canım yaa vallahi çok iyi heldi okurken yazdıklarını yaşadım yani)
O zaman önümüZdeki aya görüşmek üZere :)))) öpüyorum...
Hamile olan arkadaşlarada ; allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı olsun :)
Arkadaşlar bugün eczaneden gebelik testi alacağım,halen adet olmadım.. heyecanlıyımevliliğimin 2.ayındayım. hayrlısı bakalım:18:
Arkadaşlar bugün eczaneden gebelik testi alacağım,halen adet olmadım.. heyecanlıyımevliliğimin 2.ayındayım. hayrlısı bakalım:18:
günaydın hepimize...
günaydın canım naptın test yapcaktın sen
kızlar bugün gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama çok silik değil hamilemiyim yoksa adetime 4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?