hayırlısı canım... kaç gün geçti. bi de bikaç saat idrara çıkma ve bu zaman zarfında su içme öyle bak canım..
yaptım canım.. dünkü olanlardan sonra yazmak istemedim aslında..ama her şerde bir hayır vardır diyorum. bide negatifi ben öğrendim ya
sabah ezanından önce uyandım.ve tahlili yaptım. çizgiler çift namaz kıldım ve hepimiz için dua ettim.
sevinemedim bile. tuhaf bi duygu oldu bende ne bilim
canım 6 gün geçti. çok sık idrara çıkıyorum ama wc ye gitmem. önceki mesajları okuyamadım ama sen hamile misin canım?
haklısınnartık inanamayız çift çizgilere herhalde.. kan testine gitcek misin ? ayy yine heycanlandım ben yaa, ben de tekrar görsem o çizgiyiiiiii artıkk inşallah hamilesindir inşallahhhhh
canım gecen ay kımyasal gebelik yasadım ve tam gununde adet oldum. bu ay test filan yapmayacagım dedım ve gunum gectı. ki benım gunum hıc gecmez. test filan yaptırmayacagım 10-15 gun sonra dr giderim kese için ondan sonrası artık duruma göre devam edilir..
inşallah canım Allah kalbimize göre versin. ki ben bu aydan hiç ümitli değildim. kendinizi rahat bırakın normal devam edın dusundukce olmuyor çünkü..
inşallah öylesindir ama kana da git dün büyük yıkım yaşadık bu yüzden.. inşallah hamilesindir canım
o zaman gözün aydınnngelişmeleri yine yazarsın buraya.:)
bende bi kürtaj yaşadım, ilk bebekti şimdi hemen olsun istiyorum işte, nasib....
seninde mi öyle çıkmıştı kanda negatif mi çıktı yoksa
bebek geleceği zamanı bekliyordur bence.. Allah ım onu en kısa sürede sana göndersin canım.. canını sıkma.. ilki oluyorsa ikincisi de olur üçüncüsü de..
benim değil de dün burda bi arkadaşa öyle oldu canım maalesef
ben test yaptırmaya gidiyorum hemen çıkar mı ki
Günaydın canlarrrrr:26::26::26::26::26:
hb tatlim var mi gusel haber :26: sormaya korkuyorum..
İyiyim canım benim sen nasılsın
aaa öyle mi hadi ins güzel haberlerle donerler ins canim hayırlı haberler bekliyorum
aaa öyle mi hadi ins güzel haberlerle donerler ins canim hayırlı haberler bekliyorum
İyiyim canım benim sen nasılsın
canim ins kandada pozitifi gorursun canim benim dunki olaydan sonra sevinmeye korkuyorum ins degerin çok güzel çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?