Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

haklısınn artık inanamayız çift çizgilere herhalde.. kan testine gitcek misin ? ayy yine heycanlandım ben yaa, ben de tekrar görsem o çizgiyiiiiii artıkk inşallah hamilesindir inşallahhhhh

canım 6 gün geçti. çok sık idrara çıkıyorum ama wc ye gitmem. önceki mesajları okuyamadım ama sen hamile misin canım?

Allah izin verirse canım. bugün öğrendim çizgileri bugün gördüm. belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım.. belirti arama kendinde yoksa herşeyi kafaya takarsan olmuyo onu öğrendim..

haklısınn artık inanamayız çift çizgilere herhalde.. kan testine gitcek misin ? ayy yine heycanlandım ben yaa, ben de tekrar görsem o çizgiyiiiiii artıkk inşallah hamilesindir inşallahhhhh

canım gecen ay kımyasal gebelik yasadım ve tam gununde adet oldum. bu ay test filan yapmayacagım dedım ve gunum gectı. ki benım gunum hıc gecmez. test filan yaptırmayacagım 10-15 gun sonra dr giderim kese için ondan sonrası artık duruma göre devam edilir..

inşallah canım Allah kalbimize göre versin. ki ben bu aydan hiç ümitli değildim. kendinizi rahat bırakın normal devam edın dusundukce olmuyor çünkü..

o zaman gözün aydınnn gelişmeleri yine yazarsın buraya.:)

bende bi kürtaj yaşadım, ilk bebekti şimdi hemen olsun istiyorum işte, nasib....

o zaman gözün aydınnn gelişmeleri yine yazarsın buraya.:)

bende bi kürtaj yaşadım, ilk bebekti şimdi hemen olsun istiyorum işte, nasib....

bebek geleceği zamanı bekliyordur bence.. Allah ım onu en kısa sürede sana göndersin canım.. canını sıkma.. ilki oluyorsa ikincisi de olur üçüncüsü de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…