Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hadi ya uygulayan arkadaşlar var ama gerçi ben soğanı şimdi uygulamıyorum kan tahlilinden sonra iltihaplar geçmediyse yapıcam incire başladım bugün. Neden uygulanmıyomuş ki ne etkisi varmış:26:

Allah razi olsun canim cok tsk ederim benimde umrumda degil artik sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun bebek elbet bisekilde olur

Hadi ya uygulayan arkadaşlar var ama gerçi ben soğanı şimdi uygulamıyorum kan tahlilinden sonra iltihaplar geçmediyse yapıcam incire başladım bugün. Neden uygulanmıyomuş ki ne etkisi varmış:26:

bilmiyorum canım ama ibrahim saraçoğlunun sitesinde öyle yazıyordu. Belki birbirinin etkisini azaltıyorlardır, o yüzden olabilir :26:

:) tamam itirag ediyorum 27, 5yasindayim ben 28de sen 24te anne olalim ins

28 de bana gore en uygun yas diyordum anne olmak icin ama herkes baski yapinca kociste bende bebisleri gorunce dayanadik..
Olursun oluruz... allah'im oluver desin yeter..

28 de bana gore en uygun yas diyordum anne olmak icin ama herkes baski yapinca kociste bende bebisleri gorunce dayanadik..
Olursun oluruz... allah'im oluver desin yeter..

Bende 3 yıl bekleyeyim diyodum arkasalasrimiz kanimiza girdi meger benim koca dünden raziymista caktirmiyormus :))) uyanık

Gorusuruz kizlarr benim patron geldi istekleri bitmez simdii
Opuldunuzzz
Huhuuu gelsin bebeklerr gitsin kirmizilarrr

Canlar incir kuru prolaktin hormonunu yukseltiyor bu hormon da gebelige engel oluyor dikkatli yapin bence ..iyice arastirin oyle yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…