Herkese merhabalar, haftasonu girince araya sayfalar birikmiş. Geçmişin hepsini okuyamadım bile henüz
evet tatlım endişelenmek için daha koskoca 3 yılımız var
soğan kürü ile incir kürü aynı anda uygulanamaz canım, haberin olsun
Ultrasonda göründü mü peki canım? gerçi beta henüz o kadar yükselmemiştir. Yerleşme kanaması elbette daha az olur ama normal adet kanaması olurken fizyolojik olarak bebeğin rahime tutunması imkansız gibi (hormonal olarak ve rahimin yapısından dolayı, çünkü adet olurken rahim iç duvarı dökülüyor, dökülen duvara bebeğin tutunması çok zor ) Ama yine de neticeye bakmak lazım tabiki, neticede hamilesin ve bunu kutlamak lazımTebrik ederim Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Yalnız kanamalarının bu kadar uzun ve yoğun olması anemi sebebi, umarım kan tahlili yaptırıp kan ilacı kullanıyorsundur :26:
Biz de sabah onu konuşuyoduk dilketinle. Geçen ay çok umutlandım 2 kez beta hcg yaptırdım bu ay hiçbir şey yapmıcam. Hatta mens dönemim geçip beta hcg pozitif çıksa da inanmıcam :) en güzeli boşvermek takmamak...Bu arada eşinin işi hayırlı olsun yeni açtınız sanırım iş yerini...
Hadi ya uygulayan arkadaşlar var ama gerçi ben soğanı şimdi uygulamıyorum kan tahlilinden sonra iltihaplar geçmediyse yapıcam incire başladım bugün. Neden uygulanmıyomuş ki ne etkisi varmış:26:
Laf olsun diye millet ne konuscayini sasirdi..
Adam muhabbet olsun diye konusuyo kocam böyle seviyo desen kalcak ortada te Allahim yaw
yesinler... Gencsin canim... ahhh..
25te bulusalim kucagimizda 1 yasinda bebekle insallah..
Allah razi olsun canim cok tsk ederim benimde umrumda degil artik sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun bebek elbet bisekilde olur
:) tamam itirag ediyorum 27, 5yasindayim ben 28de sen 24te anne olalim ins
O zaman hayat bize güzel desene :)
28 de bana gore en uygun yas diyordum anne olmak icin ama herkes baski yapinca kociste bende bebisleri gorunce dayanadik..
Olursun oluruz... allah'im oluver desin yeter..
Gorusuruz kizlarr benim patron geldi istekleri bitmez simdii
Opuldunuzzz
Huhuuu gelsin bebeklerr gitsin kirmizilarrr
Allah razi olsun canim ne negatif ne pozitifim ortada kaldim:18:
Senden haber bekliyorum cnm, çok merak ediyorum...Haber verirsin di mi?
Bende 3 yıl bekleyeyim diyodum arkasalasrimiz kanimiza girdi meger benim koca dünden raziymista caktirmiyormus :))) uyanık
Selaaaaaaaaammmmmmmm
Selaaaaaaaaammmmmmmm
bilmiyorum canım ama ibrahim saraçoğlunun sitesinde öyle yazıyordu. Belki birbirinin etkisini azaltıyorlardır, o yüzden olabilir :26:
Halen gelen giden yok bebisiiimmmm yaklaşık bir yıldır düzenli reglim oncesinde duzensizdi pkodan dolayi...iki ay once uc gun gecikmeli regl olmustum...yine bi oyun yapiyor gibi bu kirmizilarAllah razi olsun canim ne negatif ne pozitifim ortada kaldim:18:
Senden haber bekliyorum cnm, çok merak ediyorum...Haber verirsin di mi?
ayyy tatlim yaa notr bekliyorum öyle bilemiyorum test yapmaya cesaretim yok...Insallah olur canim..
Naptin kusum...
selam cnm, mutlusun gelmedi di mi hala ayyy süperrr
ayyy tatlim yaa notr bekliyorum öyle bilemiyorum test yapmaya cesaretim yok...
Yuk gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?