Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar yeni hamiş haberi varmış ne güzel çok mutlu oldum maşallah
bende rüyamda testlerle uğraiıyordum idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor en iyisi bi tane daha yapayım diyorum bu sefer anında koyu çizgiyi görüyorum rüyamda nasıl şükrediyorum anlatamam sizlere... herkese söylemek istiyorum eşim söyleme nazar değer diyor... sonra sabah bi kalkıyorum adetim gelmiş zaten geleceğini biliyordum ama o rüyanın üstüne bu durumu yaşak kötü oldu :....(

Nassiniz? Yeni hamileler var sanirsam hadi hayirlisi bu arada gamze dun regl oldu diye biliyorum ama ?

bebek geleceği zamanı bekliyordur bence.. Allah ım onu en kısa sürede sana göndersin canım.. canını sıkma.. ilki oluyorsa ikincisi de olur üçüncüsü de..
Canım hayırlı olsun geçmişi okudum denize üzüldüm hayalet çizgileri görenler ben görmemiştim Deniz'de öyle bir çizgi eğer hamileysen çizgi bildiğin pembe çıkar açık renk te olsa yani ben bat 5 ekimdi ben 30 Eylül de yaptım çıktı Allah ne yazdıysa o olur her şeyin bir vakti zamanı var daha yeni evli deniz ben 3 yıllık evliyim ve 4 düşüğm var Allah'tan herşeyin hayırlısını istemek lazım hamile insanların duası kabul olur derler burda hamile kalmak isteyen herkeze dua ediyorum ... Canım senin bebiş te hayırlı olsun annecik:)

geçmiş olsun sana da canım, Allah tekrar yaşatmasın.. düşük derken kürtajın var mı? bende 2 ay önce oldum da merak ediyorum ne kadar sürede hamile kalabilirm acabaa

teşekkür ederim. bende öyle düşünüyorum herşeyin zamanı var ve bebek geldiğinde geliyor. ben bu sabah tahlilden sonra namaz kılıp herkese dua ettim. inşallah Allah hepimizin yüzüne güler. Denize bende çok üzüldüm. ama en kısa zamanda ondan da bebiş haberi duyup sevineceğimize eminim.

bence yaptir kan testi canim :26::26: ilk gebeligin mi birde kac aydır deniyodun özel bisey yaptın mi bu ay

benim 14 yaşında kızım var canım. biz yeni karar verdik 2.çocuğa geçen ay başladı çalışmalar ve kimyasal gebelik yaşadım. bu ay aslında hiç ümidim yoktu. çünkü geçen ay üzülünce tek gece ilişki yaşadım. ve bu ay gerçekten hiç umudum yoktu. Allah kalbimize göre versin canım.. özel bir şey yapmadım. sadece dua ettim.

yanlış olabiliyoms işte canım, dün testin biri yanılttı bizi

Yanlışlık olmaz canım kanda olmayan idrarda çıkmaz zaten.. Sizin gördüğünüz hayalet çizgi değildi o t bölgesinde ki işaretin iziydi ben hamile olmadığımda yaptığım zaman orasında çizgi belirirdi ama anlardım pozitif olmadığını silik çizgi çok farklı bir şey hayalet gibi çıkmaz yani ama sende daha önce hamile kalmışsın bilirsin zaten canım:) o sadece kendimizi ümitlendirmek oluyor bu duyguyu bende bilirim göremesek te çizgi varmış gibi ışığa tutar bakarız ümit işte herşeyin bir vakti zamanı var ...

ayyyy canınız çıkmasın bir kişide cevap vermediiii.... sglbnt biri ama diğeri kimmmm....
sglbnt canım tebrik ederim... Allah tamamını erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…