canim ins kandada pozitifi gorursun canim benim dunki olaydan sonra sevinmeye korkuyorum ins degerin çok güzel çıkacak
gamse ne yapti biliyomusun tatlim
gamse ne yapti biliyomusun tatlim
ben idrar testinde pozitifi görünce bile aklıma deniz geldikana gitmeyeceğim. direkt 10-15 gün sonra dr gideceğim.
idrarda varsa kanda kesin kesin vardır.. öyle değilmiydi benmi yanlış biliyorum acaba???
idrarda varsa kanda kesin kesin vardır.. öyle değilmiydi benmi yanlış biliyorum acaba???
Canım hayırlı olsun geçmişi okudum denize üzüldüm hayalet çizgileri görenler ben görmemiştim Deniz'de öyle bir çizgi eğer hamileysen çizgi bildiğin pembe çıkar açık renk te olsa yani ben bat 5 ekimdi ben 30 Eylül de yaptım çıktı Allah ne yazdıysa o olur her şeyin bir vakti zamanı var daha yeni evli deniz ben 3 yıllık evliyim ve 4 düşüğm var Allah'tan herşeyin hayırlısını istemek lazım hamile insanların duası kabul olur derler burda hamile kalmak isteyen herkeze dua ediyorum ... Canım senin bebiş te hayırlı olsun annecik:)bebek geleceği zamanı bekliyordur bence.. Allah ım onu en kısa sürede sana göndersin canım.. canını sıkma.. ilki oluyorsa ikincisi de olur üçüncüsü de..
bence yaptir kan testi canim :26::26: ilk gebeligin mi birde kac aydır deniyodun özel bisey yaptın mi bu ay
Canım hayırlı olsun geçmişi okudum denize üzüldüm hayalet çizgileri görenler ben görmemiştim Deniz'de öyle bir çizgi eğer hamileysen çizgi bildiğin pembe çıkar açık renk te olsa yani ben bat 5 ekimdi ben 30 Eylül de yaptım çıktı Allah ne yazdıysa o olur her şeyin bir vakti zamanı var daha yeni evli deniz ben 3 yıllık evliyim ve 4 düşüğm var Allah'tan herşeyin hayırlısını istemek lazım hamile insanların duası kabul olur derler burda hamile kalmak isteyen herkeze dua ediyorum ... Canım senin bebiş te hayırlı olsun annecik:)
Canım hayırlı olsun geçmişi okudum denize üzüldüm hayalet çizgileri görenler ben görmemiştim Deniz'de öyle bir çizgi eğer hamileysen çizgi bildiğin pembe çıkar açık renk te olsa yani ben bat 5 ekimdi ben 30 Eylül de yaptım çıktı Allah ne yazdıysa o olur her şeyin bir vakti zamanı var daha yeni evli deniz ben 3 yıllık evliyim ve 4 düşüğm var Allah'tan herşeyin hayırlısını istemek lazım hamile insanların duası kabul olur derler burda hamile kalmak isteyen herkeze dua ediyorum ... Canım senin bebiş te hayırlı olsun annecik:)
bence yaptir kan testi canim :26::26: ilk gebeligin mi birde kac aydır deniyodun özel bisey yaptın mi bu ay
yanlış olabiliyoms işte canım, dün testin biri yanılttı bizi
rabbim kabul etmis dualarini canim...darisi basimiza ins masallah kizinda buyukmus yas kacti acaba senin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?