rabbim kabul etmis dualarini canim...darisi basimiza ins masallah kizinda buyukmus yas kacti acaba senin kuzum
anladım canım... öyle hesaplanıyorsa doktora gittiğim gün benimde 4+4 olacakAllah kısmet ederse...yani yumurtlama tarihime göre adetim 11 'i ondan bende cumaya randevu aldım Ayyyy Nekadar çok sevindim bilemezsin canımmmm... Benim bebecik seninkinden bir kaç gün küçük seninki abi olcak :)))
Amannnn yegenimee bakin.. kucuk mercimek.. oyy yesinler seni...
maşallah sana bebiş anneciğine iyice tutun emi
bizim mikmiklerrr bitmiş bulunmakta Bize düşen kısmını yaptık bundan sonrası KISMET ŞANS HER ŞEYDEN ÖNCE ÖTE RABBİMİN OL demesi .
Rabbim yüzümüzü güldürsün canlarım dert ortaklarım sırdaşlarım dualarınızı esirgemeyin emi sizleri seviyorum.2 HAFTA SONRA güzel haberi vermek dileğimle
Arkadaşlar bugün eczaneden gebelik testi alacağım,halen adet olmadım.. heyecanlıyımevliliğimin 2.ayındayım. hayrlısı bakalım:18:
kızlar bugün gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama çok silik değil hamilemiyim yoksa adetime 4 gün var
yaptım canım.. dünkü olanlardan sonra yazmak istemedim aslında..ama her şerde bir hayır vardır diyorum. bide negatifi ben öğrendim ya
sabah ezanından önce uyandım.ve tahlili yaptım. çizgiler çift namaz kıldım ve hepimiz için dua ettim.
sevinemedim bile. tuhaf bi duygu oldu bende ne bilim
Günaydın canlarrrrr:26::26::26::26::26:
günaydın canlar.. kim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlar yeni hamiş haberi varmış ne güzel çok mutlu oldum maşallah
bende rüyamda testlerle uğraiıyordum idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor en iyisi bi tane daha yapayım diyorum bu sefer anında koyu çizgiyi görüyorum rüyamda nasıl şükrediyorum anlatamam sizlere... herkese söylemek istiyorum eşim söyleme nazar değer diyor... sonra sabah bi kalkıyorum adetim gelmişzaten geleceğini biliyordum ama o rüyanın üstüne bu durumu yaşak kötü oldu :....(
Nassiniz? Yeni hamileler var sanirsam hadi hayirlisibu arada gamze dun regl oldu diye biliyorum ama ?
aaaa üzüldüm gamzeye
teşekkür ederim. bende öyle düşünüyorum herşeyin zamanı var ve bebek geldiğinde geliyor. ben bu sabah tahlilden sonra namaz kılıp herkese dua ettim. inşallah Allah hepimizin yüzüne güler. Denize bende çok üzüldüm. ama en kısa zamanda ondan da bebiş haberi duyup sevineceğimize eminim.
benim 14 yaşında kızım var canım. biz yeni karar verdik 2.çocuğa geçen ay başladı çalışmalar ve kimyasal gebelik yaşadım. bu ay aslında hiç ümidim yoktu. çünkü geçen ay üzülünce tek gece ilişki yaşadım. ve bu ay gerçekten hiç umudum yoktu. Allah kalbimize göre versin canım.. özel bir şey yapmadım. sadece dua ettim.
Gunaydin cnm .hamilemisin. gecmis sayfalara bakiyorum henuz oraya gelemedim
Allah saglik versin canim sana ve bebisine.
Allam bizde boyle foto ekleyebilecekmiyizki
ayyyy canınız çıkmasın bir kişide cevap vermediiii.... sglbnt biri ama diğeri kimmmm....
sglbnt canım tebrik ederim... Allah tamamını erdirsin
bebişim abi dedin içine mi doğdu :) herkes erkek diyo benim minişe :)
monbebecim yerim seni ben, dün doktor diyo ki küçük siyah nokta bu aklıma direkt sen geldin içimden dedim ki inşallah arkadaşımın siyah küçük noktası da benim bebişin arkadaşıdır :)
:))) cnm çok teşekkür ederim. ben burdaki kızlarının nazarının değeceğini hiç düşünmüyorum, bebişime ne dualar ediyolar o yüzden çevremdekilerle paylaşmadım ilk fotomu sizinle paylaştım :) darısı başınızaaaaaa inşallahhhhhh :)
ayy heyecanla bekliyorum senin bebişini de :) teyze olmak istiyorum ben yaaaaaaaa :)
ayyy cnm hadi hayırlısı yaaa, dualarımız seninle...
hadi gözün aydın cnm...
çok sevindim cnm ya, üzülmek yok bu topik hamiş dolacak bu ay olmazsa bi dahaki ay, pozitif olun bakalım.
günaydın kuşummmm
günaydın bebişim arkadaşının anası :)
üzülmek yok cnm, çalışmalara devam bu ay olmadı bi dahaki ay olacak herkes pozitif olsun bakalım
günaydın cnmmmmmm
tontişim heyecan var mı? senin de az kaldı bata. Gamzenin kasımda olacak inşallah...
yaa aslinda boslukta gibiyim ara ara gunde bi kac kez sol kasigim batiyo bugun cicisler aciyo relg mi bebis mi bilemiyorum artikin... Ben ilacta kullaniyorum o yuzdende olabilir.poooffff...
ya canım nolcak ne derdi.. hiçbişe olmaz.. rahat olun.. şuan tek dert aylardır çocugum olmuyo...............
kızlar çok çok tebrik ederim kimyacı sglbnt...
canım walla bana seninki erkek gibi geliyor bende kız olsun diye dua ediyorum...
ooo daha gencsin canim supeerr
günaydın canım inşallah hayırlısı ile.. bu sabah öğrendim..
günaydın canım. dün dr ne dedi. aksam seni de göremedim merak ettim..
dilketin senin durumun nee... ben akşam seni rüyamda gördüm senin hamile olduğun haberini okuyacağımmmm
Cokkk sevindim canim
Insallah Allahim ikinizede saglik versin.kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?