Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebişim abi dedin içine mi doğdu :) herkes erkek diyo benim minişe :)

Amannnn yegenimee bakin.. kucuk mercimek.. oyy yesinler seni...

monbebecim yerim seni ben, dün doktor diyo ki küçük siyah nokta bu aklıma direkt sen geldin içimden dedim ki inşallah arkadaşımın siyah küçük noktası da benim bebişin arkadaşıdır :)

maşallah sana bebiş anneciğine iyice tutun emi

:))) cnm çok teşekkür ederim. ben burdaki kızlarının nazarının değeceğini hiç düşünmüyorum, bebişime ne dualar ediyolar o yüzden çevremdekilerle paylaşmadım ilk fotomu sizinle paylaştım :) darısı başınızaaaaaa inşallahhhhhh :)

ayy heyecanla bekliyorum senin bebişini de :) teyze olmak istiyorum ben yaaaaaaaa :)

Arkadaşlar bugün eczaneden gebelik testi alacağım,halen adet olmadım.. heyecanlıyım evliliğimin 2.ayındayım. hayrlısı bakalım:18:

ayyy cnm hadi hayırlısı yaaa, dualarımız seninle...

kızlar bugün gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama çok silik değil hamilemiyim yoksa adetime 4 gün var

hadi gözün aydın cnm...

çok sevindim cnm ya, üzülmek yok bu topik hamiş dolacak bu ay olmazsa bi dahaki ay, pozitif olun bakalım.

Günaydın canlarrrrr:26::26::26::26::26:

günaydın kuşummmm

günaydın canlar.. kim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın bebişim arkadaşının anası :)

üzülmek yok cnm, çalışmalara devam bu ay olmadı bi dahaki ay olacak herkes pozitif olsun bakalım

Nassiniz? Yeni hamileler var sanirsam hadi hayirlisi bu arada gamze dun regl oldu diye biliyorum ama ?

günaydın cnmmmmmm

aaaa üzüldüm gamzeye

tontişim heyecan var mı? senin de az kaldı bata. Gamzenin kasımda olacak inşallah...

Gunaydin cnm .hamilemisin. gecmis sayfalara bakiyorum henuz oraya gelemedim

Allah saglik versin canim sana ve bebisine.
Allam bizde boyle foto ekleyebilecekmiyizki

tabi ki ekleyeceksiniz, umutsuzluk yok. Pozitif olacaz her zaman, motive etmesini istiyorum sizi...bu ay olmazsa bi dahaki ay...hepinizin güzel haberlerini almadan gitmicem bu topikten ona göre :)

ayyyy canınız çıkmasın bir kişide cevap vermediiii.... sglbnt biri ama diğeri kimmmm....
sglbnt canım tebrik ederim... Allah tamamını erdirsin

kimyacı cnm

canım walla bana seninki erkek gibi geliyor bende kız olsun diye dua ediyorum...

ya canım nolcak ne derdi.. hiçbişe olmaz.. rahat olun.. şuan tek dert aylardır çocugum olmuyo...............

Canimmmm aksam gordum sonucu ama yazamadim.
Kocisle ugrasiyodumm
Seni teselli edecek tek sozum hayat devam ediyorrr.her adet donemi yeni bir baslangic oluyor aslinda
Bak benimde aylar oldu gelen yok.bu ayki umutlarimi bende cope attim
Amma ve lakin yeni umutlarda kazandim
Allah hepimize saglik versin sonra bebek gelecektir

günaydın canım. dün dr ne dedi. aksam seni de göremedim merak ettim..

Günaydın canımm

Eşimin tahmini doğru çıktı, kist olmuş 2,39 cm.

"Önemsiz bir kist ama geriletebiliyor adeti" dedi dr.um . Son adet 1 Eylül olduğunu duyunca "karından bakalım" dedi, simsiyah görünüyor sol tarafımda.
"Bu bebeğe benzemiyor kan testi de yapmıcam, Progestan vereyim eğer bişey varsa o ilaç onu besler tutunur yoksa zaten kutu bitince adet olursunuz. Daha önceden de biliyorsunuz" dedi.
Elime kist'in fotosunu verdi döndük geldik eve....

dilketin senin durumun nee... ben akşam seni rüyamda gördüm senin hamile olduğun haberini okuyacağımmmm

ay birden gitti mesaj devamını yazamadım.. şöyle uykumun arasında biri diyorki okudun mı dilek hamile bende diyorum ki dilketin o... ismini görüyorum ekranda senin hamile olduğunu okuyormuşum... Eşime anlattım kafayı yedin o forumla toton açık kalmıştır dedi ama senin durumun ne bir söyle akşamdan beri bekledim gelmedin

Aayy bugunde kv ye gidicemm bi r haftadır sizle bi muhabbet edemedim yahuuu.... Bebisimi alip babaannesine gidices teyseleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…