Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

size anlatacaktım unuttum ben rüyamda dilketini gördün... daha doğrusu birisi hamileymiş haberini bekliyorum... kimin olduğunu duymak için diltekin ya okumadın mı diyor biri bana... Hayırdır inşallahhhh

canım geçmişe bakarken birden bu yazıyı gördüm tüylerim diken diken oldu anında. inşallah rüyan hayırlısıyla gerçeğe dönüşür çok duygulandım valla

hadi inşallahhhhhhh hayırlara çıksın inşallah, onun diğer bat 30 ekim. bu ay iddialıydı inşallahhhhhhhh hamiş olur yaaa...

evet canım 30-31 ekim. inşallah çıkar canımın içi... Allah razı olsun sizden

günaydın hepimize...

günaydın canımm. hayırlı olsun çift çizgiyi görmüşsün. inşallah kanda da pozitifi görürsün de dünkü üzüntünün üzerine senin haberinle teselli buluruz...
kızlar bugün gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama çok silik değil hamilemiyim yoksa adetime 4 gün var
senin de hayırlı olsun canım. inşallah hayırlısıyla hamişsindir ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Günaydın canlarrrrr:26::26::26::26::26:

günaydın canımm hoş geldin, nasılsın

günaydın güzeller

bana küstün mü? dünden sonra bana yazmayınca seni çok merak ettim.

canım benim ne diye küseyim ben sana aaa.. siz heranımda yanımda oldunuz ya yetmedi yerime hastahaneyi aradın daha ne olsun ben eşime çaktırmadan pc başına gelip gidiyodum şahsa yazamadım duvara yazdım hep.. bu arada hamile misin ben mi yanlış okudum

sglbnt canım naptın?? okuyamadım geçmişi şimdi açtım

aklım sende teste hiç sevinemedim. bana cevap vermeyince bana küstün sandım ben pozitif olduğunu düşündüğüm için aramak istedim. sana yardımcı olabilmek için. ve telefonda araba kullanırken aradığım için 1,20 yi 1,07 anlamış olabilirim. ve gerçekten kendi test sonucuma bugun bakarken senin test sonucunu öğrendiğim kadar bir heyecan yoktu bende..

benim testim pozitif canım..

aaaa coj geçmiş olsun ablacim yaaa

Sağol canım benim.

Doktorum birde şunu dedi: "mutlaka kafanı birşeye takmışsındır. psikolojini bozacak birşey mi oldu. o kadar hassas bir olay ki adet olmak en ufak birşey bile düzenini bozar"

Bu yüzden hepimiz bu çocuk takıntısını kafamızdan atmamız lazım, yoksa böyle dengesizlik başlıyor adetlerde

sen niye umutlarını çöpe attın canım? kırmızılar gelmedi diye biliyorum ben ama :26:

Anladım canım.. Allah kalbine göre versin.

Gecmis olsun canim sanada.inaalla bir an once gider kistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…