Aayy bugunde kv ye gidicemm bi r haftadır sizle bi muhabbet edemedim yahuuu.... Bebisimi alip babaannesine gidices teyseleriii
aaaa coj geçmiş olsun ablacim yaaa
teşekkür ederim canım...
size anlatacaktım unuttum ben rüyamda dilketini gördün... daha doğrusu birisi hamileymiş haberini bekliyorum... kimin olduğunu duymak için diltekin ya okumadın mı diyor biri bana... Hayırdır inşallahhhh
hadi inşallahhhhhhh hayırlara çıksın inşallah, onun diğer bat 30 ekim. bu ay iddialıydı inşallahhhhhhhh hamiş olur yaaa...
günaydın hepimize...
senin de hayırlı olsun canım. inşallah hayırlısıyla hamişsindir ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınkızlar bugün gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama çok silik değil hamilemiyim yoksa adetime 4 gün var
Günaydın canlarrrrr:26::26::26::26::26:
günaydın canımmhoş geldin, nasılsın
Aayy bugunde kv ye gidicemm bi r haftadır sizle bi muhabbet edemedim yahuuu.... Bebisimi alip babaannesine gidices teyseleriii
bana küstün mü? dünden sonra bana yazmayınca seni çok merak ettim.
sglbnt canım naptın?? okuyamadım geçmişi şimdi açtım
sglbnt canım naptın?? okuyamadım geçmişi şimdi açtım
aaaa coj geçmiş olsun ablacim yaaa
Canimmmm aksam gordum sonucu ama yazamadim.
Kocisle ugrasiyodumm
Seni teselli edecek tek sozum hayat devam ediyorrr.her adet donemi yeni bir baslangic oluyor aslinda
Bak benimde aylar oldu gelen yok.bu ayki umutlarimi bende cope attim
Amma ve lakin yeni umutlarda kazandim
Allah hepimize saglik versin sonra bebek gelecektir
Günaydın canımm
Eşimin tahmini doğru çıktı, kist olmuş 2,39 cm.
"Önemsiz bir kist ama geriletebiliyor adeti" dedi dr.um . Son adet 1 Eylül olduğunu duyunca "karından bakalım" dedi, simsiyah görünüyor sol tarafımda.
"Bu bebeğe benzemiyor kan testi de yapmıcam, Progestan vereyim eğer bişey varsa o ilaç onu besler tutunur yoksa zaten kutu bitince adet olursunuz. Daha önceden de biliyorsunuz" dedi.
Elime kist'in fotosunu verdi döndük geldik eve....
Günaydın canımm
Eşimin tahmini doğru çıktı, kist olmuş 2,39 cm.
"Önemsiz bir kist ama geriletebiliyor adeti" dedi dr.um . Son adet 1 Eylül olduğunu duyunca "karından bakalım" dedi, simsiyah görünüyor sol tarafımda.
"Bu bebeğe benzemiyor kan testi de yapmıcam, Progestan vereyim eğer bişey varsa o ilaç onu besler tutunur yoksa zaten kutu bitince adet olursunuz. Daha önceden de biliyorsunuz" dedi.
Elime kist'in fotosunu verdi döndük geldik eve....
Günaydın adaşım nasıl oldun iyisin dimi? Sglbnt hamileymiş allahım inşallah sanada nasip eder
sen niye umutlarını çöpe attın canım? kırmızılar gelmedi diye biliyorum ben ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?