- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
ne yapimmm ac tavuk hesabi benim ki
aklım sende teste hiç sevinemedim. bana cevap vermeyince bana küstün sandımben pozitif olduğunu düşündüğüm için aramak istedim. sana yardımcı olabilmek için. ve telefonda araba kullanırken aradığım için 1,20 yi 1,07 anlamış olabilirim. ve gerçekten kendi test sonucuma bugun bakarken senin test sonucunu öğrendiğim kadar bir heyecan yoktu bende..
benim testim pozitif canım..
Evet çoğalıyor önümüzdeki ayda sende bizi teyzoş yapacan Kasım'da aşk başkadır canım sende Allah'ın izniyle hamile kalacan inşallah tatlım benim :)ya sorma şimdi fark ettimohh ohh dünkü üzüntüyü gerginligi atmış olduk teyzoşlarda çogalıyo
msa da 1.20 diyo yanlış anlaşılma oldu herhalde herneyse negatif işte... regli yok ama bebekte yok.. olmuyo çocugumuz bizim.. aslında bunu kabullenmem lazım artık.. kızlar çok sagolun ailem olsanız bu kadar olurdu ancak.. her birinize teşekkür ederim..
dilketin senin durumun nee... ben akşam seni rüyamda gördüm senin hamile olduğun haberini okuyacağımmmm
Günaydın canımm
Eşimin tahmini doğru çıktı, kist olmuş 2,39 cm.
"Önemsiz bir kist ama geriletebiliyor adeti" dedi dr.um . Son adet 1 Eylül olduğunu duyunca "karından bakalım" dedi, simsiyah görünüyor sol tarafımda.
"Bu bebeğe benzemiyor kan testi de yapmıcam, Progestan vereyim eğer bişey varsa o ilaç onu besler tutunur yoksa zaten kutu bitince adet olursunuz. Daha önceden de biliyorsunuz" dedi.
Elime kist'in fotosunu verdi döndük geldik eve....
ay birden gitti mesaj devamını yazamadım.. şöyle uykumun arasında biri diyorki okudun mı dilek hamile bende diyorum ki dilketin o... ismini görüyorum ekranda senin hamile olduğunu okuyormuşum... Eşime anlattım kafayı yedin o forumla toton açık kalmıştır dedi ama senin durumun ne bir söyle akşamdan beri bekledim gelmedin
Sağol canım benim.
Doktorum birde şunu dedi: "mutlaka kafanı birşeye takmışsındır. psikolojini bozacak birşey mi oldu. o kadar hassas bir olay ki adet olmak en ufak birşey bile düzenini bozar"
Bu yüzden hepimiz bu çocuk takıntısını kafamızdan atmamız lazım, yoksa böyle dengesizlik başlıyor adetlerde
günaydın canımmmm...
Evet çoğalıyor önümüzdeki ayda sende bizi teyzoş yapacan Kasım'da aşk başkadır canım sende Allah'ın izniyle hamile kalacan inşallah tatlım benim :)
Guzleim cikmisin k.bakma... gunaydin iyiyim ben siz ?? yegenim nasil ??monbebe nasılsınnnn
bebişim abi dedin içine mi doğdu :) herkes erkek diyo benim minişe :)
monbebecim yerim seni ben, dün doktor diyo ki küçük siyah nokta bu aklıma direkt sen geldin içimden dedim ki inşallah arkadaşımın siyah küçük noktası da benim bebişin arkadaşıdır :)
çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa sürede iyileşir çalışmalarına başlar ve pozitif sonuç alırsın.. Rabbim güç kuvvet versin sana
okudum canım hatta cevap da yazdım. ben bu ay adet oldum ama batım yine bu ayda. 30-31 ekim. dün adetimin son günüydü sırf merakımdan gebelik testi yaptım. çünkü biliyorum günüm gelse korkudan yapamayacağım. o yüzden baştan kendimi alıştırayım dediminşallah bu ay günüm geçerse testi yapabileceğimi düşünüyorum çok ama çok mutlu ettin beni. bu ay hamile kalamasam da önemli değil. o umut sayende hep içimde olacak canımın içi
çok doğru... inşallah atarız bu stresi üzerimizden. tekrar geçmiş olsun
canım benim ayyyyoh ohhh bırak onu bunu ya bebişine odaklan... hep birbirimize dua ettik canım ha ben ha sen.. hem hamilesin şimdi daha çok dua et seninkine arkadaş getireyim küslük ne demek şaka mısın siz dün bana ne kadar destek oldugunuzu bi bilsen benim açımdan.. iyiyim merak etme tamam..eşine söyledin mi??
Deniizimmm üzülmek yokhayırlısı bölemiş.. diğer aya daha çok çalışıcaz artık sonrada gelsin bebişler
canımmmmm inşallah hayırlı haber alacağız ben çok sık başkaları ile ilgili rüya görmem hayırlı olsun inşallahhhh
bitti mi yumyum dönemiiii
sen niye umutlarını çöpe attın canım? kırmızılar gelmedi diye biliyorum ben ama :26:
gerçekten kafaya çok taktımsabah cidden sabah namazındaki dualarımı hepiniz için ettim. inşallah en kısa sürede bebek haberini bekliyor olacağım. birbirimize tabii ki destek olacağız. cidden herkesin kalbi temiz ve burda birlikte olmamızın amacı belli.
eşime uyurken kulağına baba olacaksın dedim o kadar uyandı yaptın mı testi yaptım dedim. çocuğumun anası dedi ve uyuduk :)
kız öss kpss falan filan olsa elimden kurtulamaz amabu çok uyuz bişey günde çifter çifter çalışsanda tık yok
kız öss kpss falan filan olsa elimden kurtulamaz amabu çok uyuz bişey günde çifter çifter çalışsanda tık yok
ya canım olumsuz düşünme dicende.. onunla inan ilgisi yok ben istedikçe olmuyo.. bu belli yani.. acaba diyorum bi süre korunsam mı.. psikolojiktir belki bu durum.. ya hiçbir sorun yokk yani akıl işi degil..gerçekten akıl verin bana ne yapcam bilemiyorum sogudum iyice
Guzleim cikmisin k.bakma... gunaydin iyiyim ben siz ?? yegenim nasil ??
Guzel kalpli arkadasim benim cok sagol insallah bebegimdir.. vallahi hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?