- 1 Ekim 2013
- 141
- 10
- 38
geçmiş olsun sana da canım, Allah tekrar yaşatmasın.. düşük derken kürtajın var mı? bende 2 ay önce oldum da merak ediyorum ne kadar sürede hamile kalabilirm acabaa
Bat gelmeden umut kesilmez ama oyle hissediyorum cnm
Zaten bikac gun kaldi
Uzgun degilim eskisi gibi olmuyorum buna sukur
Bu kez de esimle ugrasiyorum
Sglbnt canımmmmmm tebriklerrrr
hadi biraz sevinelim
hadi kızçeler halayaaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
canım düşünme cidden. düşündükçe olmuyor çünkü ve çok fazla ilişki yapma olacağı varsa tek gece ilişki de de oluyor. en azından tek gece denedim olmadı dersin. ben yumurtlama günü mü bile bilmiyorum. sadece adet bittikten 3 gün sonra yaptım. ve kafanı rahatlat. ne kadar çok üstüne gidersen o kadar çok üzülüyorsun. sağlığın yerinde kocanda yanında gerisini unut.. ve göreceksin o zaman mutluluğa erişeceksin..
walla buna yorduğumuz kafayı zamanında derslere sınavlara yorsaydık, şimdi prof olmuştuk
kız öss kpss falan filan olsa elimden kurtulamaz amabu çok uyuz bişey günde çifter çifter çalışsanda tık yok
anlıyorum canım sen de haklısın. inşallah bu ay şaşırtır seni de gelmez kırmızılareşinle niye uğraşıyorsun ki canım?
bebeğim naber? var mı sende gelen giden???
seninki tek ilişki miydi canım?
canım düşünme cidden. düşündükçe olmuyor çünkü ve çok fazla ilişki yapma olacağı varsa tek gece ilişki de de oluyor. en azından tek gece denedim olmadı dersin. ben yumurtlama günü mü bile bilmiyorum. sadece adet bittikten 3 gün sonra yaptım. ve kafanı rahatlat. ne kadar çok üstüne gidersen o kadar çok üzülüyorsun. sağlığın yerinde kocanda yanında gerisini unut.. ve göreceksin o zaman mutluluğa erişeceksin..
Canım hiç kürtaj olmadım 4 düşükte de kendinden düştü ama historoskopi oldum sebebini araştırmaları için bir şey çıkmadı rahimde sebebi pıhtılaşmaymış historoskopiden sonra 1 yıl hamile kalamadım sebebi sitres dedi doktor şimdi Allah'a şükür hamileyim ve hergün göbekten iğne vuruluyorum canım kan sulandırıcı .. Acıyor ama onun için herşeye değer
ya kızlar benim sorunumada bi el atın yaaa :18::18::18:
dün gece eşimle ilişkiye girdikneyse yattık uyuduk filan.. gece wc ye kalktım.. adet geldimi diye, çok afedersiniz peçete ile sildim.. bir damla kan geldi peçeteye :26: bende adet oluyorum diye düşündüm. ama sabah kalktım tekrar baktım.. bi damla bi kan bilem yok ne bu şimdi sizce :44::44::44:
evet canım tek gece
Sglbnt canımmmmmm tebriklerrrr
hadi biraz sevinelim
hadi kızçeler halayaaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Allah yardımcın olsun canım. annelerin hakkı gerçekten ödenmez.. bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım inşallah
canım biraz bekle istersen belki gerisi gelir...
ya kızlar benim sorunumada bi el atın yaaa :18::18::18:
dün gece eşimle ilişkiye girdikneyse yattık uyuduk filan.. gece wc ye kalktım.. adet geldimi diye, çok afedersiniz peçete ile sildim.. bir damla kan geldi peçeteye :26: bende adet oluyorum diye düşündüm. ama sabah kalktım tekrar baktım.. bi damla bi kan bilem yok ne bu şimdi sizce :44::44::44:
teşekkür ederim canım.. bu arada benim adım serap..
günaydın kızlar
ay çok güldüm yaaaaa
al benden de o kadar
sglbnt tberik ediyorum cnmmm kızlar benmde sat'a göre adet bugün test 594 çıktı3 gün önce 194tü..maşallah bebişime büyüyo..özlüyorum ama ben sizi hiç giremiyorum yaa sonrada muhabbetleri kaçırıyorum :2:
çok sevindik serapçımm darısı bizlerin başınaa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?