Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

geçmiş olsun sana da canım, Allah tekrar yaşatmasın.. düşük derken kürtajın var mı? bende 2 ay önce oldum da merak ediyorum ne kadar sürede hamile kalabilirm acabaa

Canım hiç kürtaj olmadım 4 düşükte de kendinden düştü ama historoskopi oldum sebebini araştırmaları için bir şey çıkmadı rahimde sebebi pıhtılaşmaymış historoskopiden sonra 1 yıl hamile kalamadım sebebi sitres dedi doktor şimdi Allah'a şükür hamileyim ve hergün göbekten iğne vuruluyorum canım kan sulandırıcı .. Acıyor ama onun için herşeye değer

ya kızlar benim sorunumada bi el atın yaaa :18::18::18:

dün gece eşimle ilişkiye girdik neyse yattık uyuduk filan.. gece wc ye kalktım.. adet geldimi diye, çok afedersiniz peçete ile sildim.. bir damla kan geldi peçeteye :26: bende adet oluyorum diye düşündüm. ama sabah kalktım tekrar baktım.. bi damla bi kan bilem yok ne bu şimdi sizce :44::44::44:

Bat gelmeden umut kesilmez ama oyle hissediyorum cnm
Zaten bikac gun kaldi
Uzgun degilim eskisi gibi olmuyorum buna sukur
Bu kez de esimle ugrasiyorum

anlıyorum canım sen de haklısın. inşallah bu ay şaşırtır seni de gelmez kırmızılar eşinle niye uğraşıyorsun ki canım?

Sglbnt canımmmmmm tebriklerrrr

hadi biraz sevinelim
hadi kızçeler halayaaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

bebeğim naber? var mı sende gelen giden???

seninki tek ilişki miydi canım?

günaydın tatlı anneler bugün nasılsınız...denizciğim üzülme tatlım Rabbim hayırlısını hayırlı bi zamanda versin...gönlünü ferah tut ve odak noktanı başka şelere ver...Rabbim gönlüne göre verir inşallah...

ayy bide o var dimi seninki koca ayda bir kerede oldu buda büyük şans ama sen bi milli piyango bileti falan alsana bugün şaka bi yanada canım keşke akla takmamak dedigin şey elde olan yapılabilen bişey olsa.. emin ol yapardım..

Allah yardımcın olsun canım. annelerin hakkı gerçekten ödenmez.. bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım inşallah

canım biraz bekle istersen belki gerisi gelir...

sglbnt tberik ediyorum cnmmm kızlar benmde sat'a göre adet bugün test 594 çıktı 3 gün önce 194tü..maşallah bebişime büyüyo..özlüyorum ama ben sizi hiç giremiyorum yaa sonrada muhabbetleri kaçırıyorum :2:

kıslarrr selam günydın gecmişi okuyamadım yeni güzel haberler varmı sevinelim sabh sabh

Allah yardımcın olsun canım. annelerin hakkı gerçekten ödenmez.. bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım inşallah

canım biraz bekle istersen belki gerisi gelir...

öyle yapıcam dilketinim başka da çarem yok zaten ama böle bi damla kopkoyu kırmızı gelipte bidaha damlam bile olmaması ürküttü beni :18::18:

canım ya sonuç kötüde olsa bence teste git.. bak ben dün sonucu aldım gece eşim üzerimi degiştirirken kolumdaki bandı gördü.. kan vermiştim ya bu ne falan hararetli böyle.. yalan uyduramadım uyduracak bişeyde yok zaten anlattım böle böle dedim agladım biraz gögsünde.. sonrada koyverdik gittik mik mik oldu.. sabah reglim başladı şaka gibi.. bence yap stresi gitsin olacaksa olsun reglin olmıcaksa zaten testte çıkar sonrada seviniriz

Kızlar bende yumurtlama günümü hesaplamak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum en son yaklaşık 1 sene önce muayne olduğumda doktora adet tarihinden itibaren 19.20. günler senin yumurtlama günün dedi ama aradan bir sene geçti bu bir senede hamile kaldım düşük oldu vs şimdi belki değişmiştir bu yüzden merak ediyorum yumurtlama günümü bana yardımcı olurmusunuz ateş ölçerek nasıl yapıcam ve ya ovulasyon testi dışında nasıl olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…