Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah yardımcın olsun canım. annelerin hakkı gerçekten ödenmez.. bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım inşallah

canım biraz bekle istersen belki gerisi gelir...

Teşekkürler canım benim inşallah sağlıkla alırım kucağıma ve diğer hamiş olan herkez hayırlısıyla alır ve allahım isteyen herkeze nasip eder inşallah o ol deyince olmayacak şey yoktur her şeyin en iyisini bilen rabbimdir ...

cidden takma başka şeylere yönel ya da dediğim gibi tek gece yap ve aybaşını bekle bu sefer panik yapmazsın. olmazsa da nasıl olsa tek gece dersin.

iyide canım.. dilketinim dediği gibi belki sökecektir başlamak üzeredir beklemek daha mantıklı değilmi? :26: sonuçta senin saatler sonrada olsa ve silik de olsa 2. çizgi gördüğümüz halde negatif çıktı.. ki ben o ikinci çizgiyi kaç saatler sonrada baksam göremedim :26:
benim gebe olma şansımda haliyle hiç kalmadı :26::26:

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

bebeğim ateş ölçme topiği yaz orda herşey ayrıntılı... bende bu ay ateş ölçtüm... tavsiye ederim..

maşallah sana canım bende adet bittikten üç gün sora oldu ama yum günlerinde de oldu bakalım kısmet Rabbim dilerse verir...bu arada benim bat a son 7 gün ama geçen ay gibi heyecanlı ve telaşlı değilim...

inşallah canım Allah kalbine göre verir stres panik gerçekten bebişi getirmio. inşallah 7 günün sonunda güzel haberlerini alırız..

günaydın pampişlerim geçmişi okudummm denizimmmm üzülme allahtan ümit kesilmezzz hamile olan arkadşlarda inşallah yavrularınız size sım sıkı sarılırrr aminnnnnnnn

inşallah canım Allah kalbine göre verir stres panik gerçekten bebişi getirmio. inşallah 7 günün sonunda güzel haberlerini alırız..

bebekden dolayı sıkıntı yapmadım ama geçen haftadan beri aşırı üzüntü içindeyim o etkiler die korkuyorum sadece tabi kısmet artık ne dielim başka....

benimde tam demek istedigim o işte.. beyin çok mucizevi bişey.. acaba dedigimiz için olmuyo işte reglini engelliyor.. EMİN OL HAMİLE OLMADIGINDAN bak inan nasıl rahatlıyo hormonların ve adetin geliyo.. onu kast ettim ben.. ha yok inşallah pozitif çıkarsada oh rahatlarız seviniriz dedim.. muallakta kalmak gecikme yapıyo

canımın içi sglbnt yani songül hamile ve kimyacı ... nasılsın okadar yoğunum ki sadece arada bakıyorum
oyyy oyy ne güzel haberr hayrlı ugurlu olsun ALLAH kucagına almalarınıda nasip eder inş
bebekden dolayı sıkıntı yapmadım ama geçen haftadan beri aşırı üzüntü içindeyim o etkiler die korkuyorum sadece tabi kısmet artık ne dielim başka....

kuzummm inş bu defa mik mik tutar inş takma kafanı canımm ben hala adet olmadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…