- 1 Ekim 2013
- 141
- 10
- 38
Allah yardımcın olsun canım. annelerin hakkı gerçekten ödenmez.. bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım inşallah
canım biraz bekle istersen belki gerisi gelir...
ayy bide o var dimi seninki koca ayda bir kerede oldubuda büyük şans ama sen bi milli piyango bileti falan alsana bugün şaka bi yanada canım keşke akla takmamak dedigin şey elde olan yapılabilen bişey olsa.. emin ol yapardım..
evet canım tek gece
canım ya sonuç kötüde olsa bence teste git.. bak ben dün sonucu aldım gece eşim üzerimi degiştirirken kolumdaki bandı gördü.. kan vermiştim ya bu ne falan hararetli böyle.. yalan uyduramadım uyduracak bişeyde yok zaten anlattım böle böle dedim agladım biraz gögsünde.. sonrada koyverdik gittik mik mik oldu.. sabah reglim başladışaka gibi.. bence yap stresi gitsin olacaksa olsun reglin olmıcaksa zaten testte çıkar sonrada seviniriz
çok sevindik serapçımm darısı bizlerin başınaa inşallah
Kızlar bende yumurtlama günümü hesaplamak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum en son yaklaşık 1 sene önce muayne olduğumda doktora adet tarihinden itibaren 19.20. günler senin yumurtlama günün dedi ama aradan bir sene geçti bu bir senede hamile kaldım düşük oldu vs şimdi belki değişmiştir bu yüzden merak ediyorum yumurtlama günümü bana yardımcı olurmusunuz ateş ölçerek nasıl yapıcam ve ya ovulasyon testi dışında nasıl olabilir?
ben geldim dedim duyan yokkim hamiş dedim duyan yok
maşallah sana canım bende adet bittikten üç gün sora oldu ama yum günlerinde de oldu bakalım kısmet Rabbim dilerse verir...bu arada benim bat a son 7 gün ama geçen ay gibi heyecanlı ve telaşlı değilim...
canımın içi sglbnt yani songül hamile ve kimyacı ... nasılsın okadar yoğunum ki sadece arada bakıyorumben geldim dedim duyan yokkim hamiş dedim duyan yok
talım hoşgeldin nasılsın...hamiş şu an bende bilmiyorum geçmişi okuyamadım...inş bugün güzel haberler alırız....
inşallah canım Allah kalbine göre verir stres panik gerçekten bebişi getirmio. inşallah 7 günün sonunda güzel haberlerini alırız..
anlıyorum canım sen de haklısın. inşallah bu ay şaşırtır seni de gelmez kırmızılareşinle niye uğraşıyorsun ki canım?
Ben her ay aglayip zirlardim esim teselli ederdi.bu ay tam tersi
Elini karnima koymalar felan.dun markete gittik ped aldim bayrama alamam diye niye aliyosun diyo
Iyice kaptirdi kendini.test yaptigimi soyledim negatif dedim.daha adetime var yanlista olabilir tamam ama kendini kaptirmasin diye umut vermiyim dedim
Ona bile inanmadi eve gelince gitti banyodaki cope bakti
Sonra morali bozuldu gitti yatti
Bi de dun bi arkadasinin esi dogum yapmis hastaneye bakmaya gitmis
Kafasi pek iyi degildi
Off ya napcami sasirdim
iyide canım.. dilketinim dediği gibi belki sökecektir başlamak üzeredir beklemek daha mantıklı değilmi? :26: sonuçta senin saatler sonrada olsa ve silik de olsa 2. çizgi gördüğümüz halde negatif çıktı.. ki ben o ikinci çizgiyi kaç saatler sonrada baksam göremedim :26:
benim gebe olma şansımda haliyle hiç kalmadı :26::26:
oyyy oyy ne güzel haberr hayrlı ugurlu olsun ALLAH kucagına almalarınıda nasip eder inşcanımın içi sglbnt yani songül hamile ve kimyacı ... nasılsın okadar yoğunum ki sadece arada bakıyorum
bebekden dolayı sıkıntı yapmadım ama geçen haftadan beri aşırı üzüntü içindeyim o etkiler die korkuyorum sadece tabi kısmet artık ne dielim başka....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?