canımın içi sglbnt yani songül hamile ve kimyacı ... nasılsın okadar yoğunum ki sadece arada bakıyorum
bebekden dolayı sıkıntı yapmadım ama geçen haftadan beri aşırı üzüntü içindeyim o etkiler die korkuyorum sadece tabi kısmet artık ne dielim başka....
hoşgeldin canım.. üzüntü sevinç bi arada burdayız canım. ortaya karışık anlayacağın..
canımmmm biz iyiyiiz sen nasılsın
anlıyorum canım sen de haklısın. inşallah bu ay şaşırtır seni de gelmez kırmızılareşinle niye uğraşıyorsun ki canım?
Ben her ay aglayip zirlardim esim teselli ederdi.bu ay tam tersi
Elini karnima koymalar felan.dun markete gittik ped aldim bayrama alamam diye niye aliyosun diyo
Iyice kaptirdi kendini.test yaptigimi soyledim negatif dedim.daha adetime var yanlista olabilir tamam ama kendini kaptirmasin diye umut vermiyim dedim
Ona bile inanmadi eve gelince gitti banyodaki cope bakti
Sonra morali bozuldu gitti yatti
Bi de dun bi arkadasinin esi dogum yapmis hastaneye bakmaya gitmis
Kafasi pek iyi degildi
Off ya napcami sasirdim
canım üzülme sen sadece destek ol erkekler aslında çok istekli baba olmak konusunda benim eşim de aynı seninki gibi ama ben bu ay eşime dedim ki bebek konusunu kafamızdan silelim birbirimizi özlediğimizi için beraber olalım öle düşüneli dedim ama temkinli de davrandım...bebek konusunu kapadık şimdi ara sıra soruyo bişi var mı dio kapat bu konuyu dierek onu rahatlatmaya çalışıyorum çünkü erkekler üzüldükçe biz tedirgin ve telaşlı oluyoruz....
canımmmmmmmmmmm hamişmisinn oyyy oyy süperrr bi haberr hadinnayy çok sevindimmmmmmmmmmm gözün aydın balımmm RABBİM kucanı doldursun inş
ben geldim dedim duyan yokkim hamiş dedim duyan yok
yaa ben bişey sormak istiyorum. şu ovulasyon testi ile ilgili. 1 inde regl oldum. ilk defa ovulasyon testi sipariş ettim 7 sinde geldi. reglim daha yeni bitmişti. meraktan yaptım silik çizgi çıktı. silik çizginin negatif olduğunu biliyorum. hergün bi tane test yapçam diye karar vermiştim. 8 ve 9 unda yaptım silik çizgi bile yok ortadan yanlamasına pembe bi çizgi geçiyo okadar. normalde adetlerim 25-26 günde bir olurdu bi tek son iki ay pusulası şaştı. ben de oyüzden hergün test yapmaya karar verdim yumurtlama dönemini yakalamak için. 25 güne göre hesaplayınca 11 inde yumurtlamam lazım. ama silik çizgi bile çıkmıyoken 11 inde yumurtlama olması pek beklenen bişey gibi görünmüyo. bu beklenen reglden 14 gün geriye sayma işi mi yanlış yoksa ben bu ay daha uzun sürede mi regl olcam acaba. ya da yumurtlamıyo muyum ben????? ama bebek düşünmeye karar verince mayısta doktora gittiğimde herşey yolunda demişti. biz de eylülde denedik ilk defa bebeği sistemli şekilde. hiç aksatmadık, ama olmadı. neyse çok uzattım galiba sabah sabah:) ovulasyon testi kullanıp böyle enteresan durumlar yaşayanlar var mı???
Tebrikler canim.. daha yeni gordum vallahi...hoşgeldin canım.. üzüntü sevinç bi arada burdayız canım. ortaya karışık anlayacağın..
Canim yaaa dun yazmaya cesaret edemedim.. hayirlisi neyse o.. insallah kasimda hamis olursun guzelim benim..benimde tam demek istedigim o işte.. beyin çok mucizevi bişey.. acaba dedigimiz için olmuyo işte reglini engelliyor.. EMİN OL HAMİLE OLMADIGINDAN bak inan nasıl rahatlıyo hormonların ve adetin geliyo.. onu kast ettim ben.. ha yok inşallah pozitif çıkarsada oh rahatlarız seviniriz dedim.. muallakta kalmak gecikme yapıyo
maşaallah canımmm... ne zaman doktora gidiceksin ben yarın gidicem kısmetse
Canim cok sukur iyiyim bende...
guzel uyudum.. guzel bir atesle uyandim.. gecede ilk defa wc kalktim.. :44::44:
ahh bide sabah sabah akintilarim var sanki daha yeni yumurtluyorum..
hiçbir şeye üzülmeye değmez canım.. sıkıntı yapma hiç..
cnm ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum ama cumartesi gitsem kese gözükürmüki :44: sen bidaha test yaptrdınmı
anlıyorum canım sen de haklısın. inşallah bu ay şaşırtır seni de gelmez kırmızılareşinle niye uğraşıyorsun ki canım?
Ben her ay aglayip zirlardim esim teselli ederdi.bu ay tam tersi
Elini karnima koymalar felan.dun markete gittik ped aldim bayrama alamam diye niye aliyosun diyo
Iyice kaptirdi kendini.test yaptigimi soyledim negatif dedim.daha adetime var yanlista olabilir tamam ama kendini kaptirmasin diye umut vermiyim dedim
Ona bile inanmadi eve gelince gitti banyodaki cope bakti
Sonra morali bozuldu gitti yatti
Bi de dun bi arkadasinin esi dogum yapmis hastaneye bakmaya gitmis
Kafasi pek iyi degildi
Off ya napcami sasirdim
benim eşimde öyle hastalancam dedim mi küsüyo bana dün de konu açıldı bir yerden erkek erkek olduğunu baba olunca kanıtlar diosanki benim elimde olan birsey
ayy canım kıyamam bende kocişle konuşuyodum teldeydim... serapp hamileeebide kimyacı mı okudum yanlış okumadıysam
öyle yapıcam dilketinim başka da çarem yok zatenama böle bi damla kopkoyu kırmızı gelipte bidaha damlam bile olmaması ürküttü beni :18::18:
Tebrikler canim.. daha yeni gordum vallahi...allah'im kucagina almayi nasip etsin.. darisida bize..
Amin canım cümlemiz kucağımıza aldığımız günü hep beraber görürüz burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?