Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımın içi sglbnt yani songül hamile ve kimyacı ... nasılsın okadar yoğunum ki sadece arada bakıyorum

ikisine de Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin keşke liste silinmeseydi görürdük takip edemiyorum ki fazla sonra kaçırıyoruz dua edemiyorum buradaki kardeşlerimize....

yaa ben bişey sormak istiyorum. şu ovulasyon testi ile ilgili. 1 inde regl oldum. ilk defa ovulasyon testi sipariş ettim 7 sinde geldi. reglim daha yeni bitmişti. meraktan yaptım silik çizgi çıktı. silik çizginin negatif olduğunu biliyorum. hergün bi tane test yapçam diye karar vermiştim. 8 ve 9 unda yaptım silik çizgi bile yok ortadan yanlamasına pembe bi çizgi geçiyo okadar. normalde adetlerim 25-26 günde bir olurdu bi tek son iki ay pusulası şaştı. ben de oyüzden hergün test yapmaya karar verdim yumurtlama dönemini yakalamak için. 25 güne göre hesaplayınca 11 inde yumurtlamam lazım. ama silik çizgi bile çıkmıyoken 11 inde yumurtlama olması pek beklenen bişey gibi görünmüyo. bu beklenen reglden 14 gün geriye sayma işi mi yanlış yoksa ben bu ay daha uzun sürede mi regl olcam acaba. ya da yumurtlamıyo muyum ben????? ama bebek düşünmeye karar verince mayısta doktora gittiğimde herşey yolunda demişti. biz de eylülde denedik ilk defa bebeği sistemli şekilde. hiç aksatmadık, ama olmadı. neyse çok uzattım galiba sabah sabah:) ovulasyon testi kullanıp böyle enteresan durumlar yaşayanlar var mı???

hoşgeldin canım.. üzüntü sevinç bi arada burdayız canım. ortaya karışık anlayacağın..

canımmmmmmmmmmm hamişmisinn oyyy oyy süperrr bi haberr hadinn ayy çok sevindimmmmmmmmmmm gözün aydın balımmm RABBİM kucanı doldursun inş

canımmmm biz iyiyiiz sen nasılsın

Canim cok sukur iyiyim bende...
guzel uyudum.. guzel bir atesle uyandim.. gecede ilk defa wc kalktim.. :44::44:
ahh bide sabah sabah akintilarim var sanki daha yeni yumurtluyorum..

hiç öyle bir şey yaşamadım canım testler bozuk olabilrimi inan bir bilgim yok

hoşgeldin canım.. üzüntü sevinç bi arada burdayız canım. ortaya karışık anlayacağın..
Tebrikler canim.. daha yeni gordum vallahi... allah'im kucagina almayi nasip etsin.. darisida bize..
Canim yaaa dun yazmaya cesaret edemedim.. hayirlisi neyse o.. insallah kasimda hamis olursun guzelim benim..

Canim cok sukur iyiyim bende...
guzel uyudum.. guzel bir atesle uyandim.. gecede ilk defa wc kalktim.. :44::44:
ahh bide sabah sabah akintilarim var sanki daha yeni yumurtluyorum..

canım bişey diyim mi benimde yumurtlamadan bir hafta sonra yapışkan akıntı gelmişti hatta yazmışdım burda... sonra o şeffaf akıntı beyaz akıntıya döndü canım..
İnşallah yaaa

cnm ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum ama cumartesi gitsem kese gözükürmüki :44: sen bidaha test yaptrdınmı

dün tekrar idrar yaptım canım koyulaşmış... kan vermedim yarın doktor muhtemelen isteyecek ondan dolayı yaptırmadım ama idrarda çok koyu 1 dk içinde çıktı... yarın adet günüm benim normalde... minikbebişim keseyi gördü çok şükür... 4+4 demiş doktor adet olduğun tarihe göre hesaplıyor ya... İnşallah bizde göreceğiz canım... benim ağrılarım hala devam ediyor korkmuyor değilim ama yarına az kaldı...

öyle yapıcam dilketinim başka da çarem yok zaten ama böle bi damla kopkoyu kırmızı gelipte bidaha damlam bile olmaması ürküttü beni :18::18:

ürkme canım... ilişkiden de olabilir adetinin gelmeye başlamasından da.. ben de genelde adete yakın ilişkiye girince kanamam başlıyor. adet oluyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…