- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Serap mi songul mu kafam karisti beaa
benimde tam demek istedigim o işte.. beyin çok mucizevi bişey.. acaba dedigimiz için olmuyo işte reglini engelliyor.. EMİN OL HAMİLE OLMADIGINDAN bak inan nasıl rahatlıyo hormonların ve adetin geliyo.. onu kast ettim ben.. ha yok inşallah pozitif çıkarsada oh rahatlarız seviniriz dedim.. muallakta kalmak gecikme yapıyo
bi arkadas songul dedi biri serap dedi o yüzden sordum canım
hoşgeldin canımm
serpil kızçemiz hamiş
canımın içi sglbnt yani songül hamile ve kimyacı ... nasılsın okadar yoğunum ki sadece arada bakıyorum
canım yaaa ben hızlı okudum ya ondandır serap dedi kızay bu kızın adı Serap değil miydiherkes bişey söylüyor
ben hala adet olmadım kıslar bişi deyin bnaaa
Kuzum o kadar hevesleniyorum ki.. aslinda benimde beyaz akintilarim geliyo..canım bişey diyim mi benimde yumurtlamadan bir hafta sonra yapışkan akıntı gelmişti hatta yazmışdım burda... sonra o şeffaf akıntı beyaz akıntıya döndü canım..İnşallah yaaa
Aminnnnnn... az kaldi insallah bende guzel haberi verecem..Amin canım cümlemiz kucağımıza aldığımız günü hep beraber görürüz burada.
mevsim değişimi benım adetımı gecıktırır genelde havar soğudu vucud dengesi bozuldu tabbi
Ben her ay aglayip zirlardim esim teselli ederdi.bu ay tam tersi
Elini karnima koymalar felan.dun markete gittik ped aldim bayrama alamam diye niye aliyosun diyo
Iyice kaptirdi kendini.test yaptigimi soyledim negatif dedim.daha adetime var yanlista olabilir tamam ama kendini kaptirmasin diye umut vermiyim dedim
Ona bile inanmadi eve gelince gitti banyodaki cope bakti
Sonra morali bozuldu gitti yatti
Bi de dun bi arkadasinin esi dogum yapmis hastaneye bakmaya gitmis
Kafasi pek iyi degildi
Off ya napcami sasirdim
serap canım.. nick farklı olduğundan akılda tutulmuyor diye adımı yazdım
Kuzum o kadar hevesleniyorum ki.. aslinda benimde beyaz akintilarim geliyo..simdi ahh belirti ariyo felan derler diye demiyorumda.. yaa ne bileyim hayirlisi bakalim.. sivilcelerim de var yaa.. (tamam dun dedin biliyorum da)
allah'im insallah bebisimdendir..
canım inşallahhhh güzel haberler alacağız yüreğini ferah tut benim ateş 36.9 lara çıktı iki gündür...Aminnnnnn... az kaldi insallah bende guzel haberi verecem..
benim hissettiğim en belirgin kasık batması sanırım canım mesela göğüslerin dünden beri ağrımaya başladı ondan önce çok şiddetli değildi...
Kuzum o kadar hevesleniyorum ki.. aslinda benimde beyaz akintilarim geliyo..simdi ahh belirti ariyo felan derler diye demiyorumda.. yaa ne bileyim hayirlisi bakalim.. sivilcelerim de var yaa.. (tamam dun dedin biliyorum da)
allah'im insallah bebisimdendir..
inşşşş bacım inşş
Aminnnnnn... az kaldi insallah bende guzel haberi verecem..
hadi güzel haberler bekliyoz inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?