Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben bu durumu iki ay önce yaşadım:) ama tam tersini. sistemli çalışmamıştık hiç beklemiyodum bebek.ama reglim tam bir hafta gecikti. idrarda negatif çıkmasına rağmen 6. gün de gelmeyince ve normalde reglimin tarihleri hiç şaşmadığı için. kesin hamileyim ben, idrarda çıkmıyo, pazartesi kan vereyim dedim. 7. gün pazar günü regl oldum
yani psikolojiyi bi şekilde rahatlatınca ne düşünürsen düşünsün geliyo kırmızılar

günaydınlarrrrrr herkesee

kızlar ya bu sayfada böyle hamile göbüşleri görünce çok mutlu oldum yavaş yavaş tüm yazılar öyle olacak inşallah.içim kıpır kıpr oldu.yazı altında şukadar haftalık şukadar boyda falan .inşallah.sizinkiler bizimkilere abi abla olacak öbür aya:))inşallah.

canım bişey diyim mi benimde yumurtlamadan bir hafta sonra yapışkan akıntı gelmişti hatta yazmışdım burda... sonra o şeffaf akıntı beyaz akıntıya döndü canım..İnşallah yaaa
Kuzum o kadar hevesleniyorum ki.. aslinda benimde beyaz akintilarim geliyo.. simdi ahh belirti ariyo felan derler diye demiyorumda.. yaa ne bileyim hayirlisi bakalim.. sivilcelerim de var yaa.. (tamam dun dedin biliyorum da)
allah'im insallah bebisimdendir..

serap yasa serpil ciğim.çook mutlu oldum.Allah hayırlı uğurlu eylesin canım.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

anlıyorum canım. o da bir-iki güne atlatır ama Allah korusun ilerki aylar da olmazsa yine her ay aynı şeyi yaşlayabilir. konuşsan eşinle. böyle yaptıkça daha çok stres yaptığını, üzüldüğünü ve önemli olan sizin mutluluğunuz olduğunu hatırlatsan tekrar.. akşam güzel bir sofra hazırla istersen eşine... o esnada konuşursun....bu arada eşin kaç kere sperm testi verdi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…