- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Kuzum o kadar hevesleniyorum ki.. aslinda benimde beyaz akintilarim geliyo..simdi ahh belirti ariyo felan derler diye demiyorumda.. yaa ne bileyim hayirlisi bakalim.. sivilcelerim de var yaa.. (tamam dun dedin biliyorum da)
allah'im insallah bebisimdendir..
hadi güzel haberler bekliyoz inşş
sabah ki test pozitif arkadasım 10-15 gü sonra kese için gideceğim inşallah.
Canım bnm. Hayırlı olsun Allahim saglikli sıhhatli versin kucagina cok sevindim darisi bizim başımıza ins :))kimi serpil dedi kimi songül ikisi de benim
BAK bide onu dusunuyorum benim goguslerde bisey olmadi.. yani cok agrimiyor arada sizliyor tabi..canım inşallahhhh güzel haberler alacağız yüreğini ferah tut benim ateş 36.9 lara çıktı iki gündür...
benim hissettiğim en belirgin kasık batması sanırım canım mesela göğüslerin dünden beri ağrımaya başladı ondan önce çok şiddetli değildi...
hadi güzel haberler bekliyoz inşş
serap yasa serpil ciğim.çook mutlu oldum.Allah hayırlı uğurlu eylesin canım.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)
kimi serpil dedi kimi songül ikisi de benim
eee biz hep beklicez mi yaa off ki ne off
mrb kusummm bendede ara ara hafik batmasi var bugunde cicisler aciyoo..bende ilaç kullanıyorum o yuzden oluyor diyorum
Canım bnm. Hayırlı olsun Allahim saglikli sıhhatli versin kucagina cok sevindim darisi bizim başımıza ins :))
Canım bnm. Hayırlı olsun Allahim saglikli sıhhatli versin kucagina cok sevindim darisi bizim başımıza ins :))
ayyy hamilemisin bide umutsuzum diyodun tek gecede tuturmuşsun maşallahhhhh bizede tiyo ver uygulayalım..bu arada gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
allah kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inşallah canım
ayyy hamilemisin bide umutsuzum diyodun tek gecede tuturmuşsun maşallahhhhh bizede tiyo ver uygulayalım..bu arada gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
umutsuzdum cidden beklemiyordum ki :) tiyo istiyosan stres yok. Amin canım inşallah en kısa sürede sizlerinde güzel haberlerinizi alacağımdan eminim..
:) bnm kırmızılar bitsin hemencik sahalara doneyim söyle bi süzüleyim :))AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.......... gamzemm ... :18::18:
Amin canım inşallah. sabah hepinize dua ettim. Allah kabul eder inşallah..
dün tekrar idrar yaptım canım koyulaşmış... kan vermedim yarın doktor muhtemelen isteyecek ondan dolayı yaptırmadım ama idrarda çok koyu 1 dk içinde çıktı... yarın adet günüm benim normalde... minikbebişim keseyi gördü çok şükür... 4+4 demiş doktor adet olduğun tarihe göre hesaplıyor ya... İnşallah bizde göreceğiz canım... benim ağrılarım hala devam ediyor korkmuyor değilim ama yarına az kaldı...
evttt canım inş bi gelsinde saol canım bnde senin yanındayım canımbir an önce gelsin çalısmalara basla canım kasımda bomba gibi gelcezdaha benim gunume var ama olsun yanınızdayım
kıss bacım yazı karışmış ben deilim o
umutsuzdum cidden beklemiyordum ki :) tiyo istiyosan stres yok. Amin canım inşallah en kısa sürede sizlerinde güzel haberlerinizi alacağımdan eminim..
belirtilerin neler anlat biraz, dün akşamda yazdım benimde içimde bir his var sanki bu ay hamile kalacağım inşallah hislerimde yanılmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?