Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

BAK bide onu dusunuyorum benim goguslerde bisey olmadi.. yani cok agrimiyor arada sizliyor tabi..
beklemek tek care ama en zoru..
hadi güzel haberler bekliyoz inşş

bebegim insallah..

Kızlarrr haftasonu geliyor, tatil geliyor, cumartesi evim temizlenicek ohh mis gibi olcak :)) ayy ben bi mutlu oldum bak şimdikkk..
Kızlar kimsecikler üzülmesin istiyorum, mutsuz olmayın, hayatınızdaki negatifleri düşünmek yerine, olumlu yönlerini görmeye çalışalım.. Kendinizi kötü hissettiğiniz insanlara güzel anlamlar yükleyin, affetmeye, sevmeye ya da kabullenmeye çalışalım. Kayınvalidemi önceden (hatta 2-3 aya kadar) süpürgeli bir cadı olarak görürdüm şimdi eşimin annesi diyorum. Yaptıgı iyi şeylerle ona yaklaşıyorum herşeyden önemlisi Allah rızası için bunu yapıyorum.. İyi düşünelim ii şeyler olsun.
Hayat kısa ve kendimizi yıpratıp üzmememizi gerektirecek kadar hızlı akıp gidiyor. Biz kendimizi yesekte paralasakta Allah'ımın nasip ettiği zaman gelecek o bebekler. Bekleyip tevekkül etmekten başka yolu yok . Lütfen o tatlı canlarınıza eziyet etmeyin. Kocalarınızla daha çok ilgilenin, sevdiğiniz şeyleri yapın, hayattan keyif almaya çalışın. İyilik yapın mesela durumunuz varsa, fakir bi çocuga bayramlık alın, yapılacak okadar çok güzel şey varki aslında.. Belki bugün belki yarın belki aylar sonra ama hayırlı vakitte gelsin bebişler ve sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla, huzurla... Hepinizi çok seviyorum, hepiniz için dua ediyorum ki mutlu olalım. Umudunuz yüreğinizde hep saklı kalsın. (Ayrıca sürekli mutlu olmak diye bişey yok bunu biliyorum ve Ağlamak istediğinizde sümükleriniz aka aka ağlayın, ) bende ağlayınca hafifliyorum, açılıyorum çünkü...Çok sık girip bişeyler yazamasamda elimden geldiğince okuyorum yazdıklarınızı günlerin patlaması olarak uzun uzun yazdım ama Hepiniz Çok mutlu olun diyee

bnde bi tane idrar testi yapıcam o koyu çizgiyi görmek istiyorum minikbebeişim görmüşmü ay çok sevindim yaa inşallah bizde görürüz cnm sen yarın git bakalım ne dicek olmadı bnde giderim cumartesi ağrı bndede var ama normal diyolar ya korkmayalım bişey olmaz Allahın izniyle

bir an önce gelsin çalısmalara basla canım kasımda bomba gibi gelcez daha benim gunume var ama olsun yanınızdayım
evttt canım inş bi gelsinde saol canım bnde senin yanındayım canım

kızlar merhaba,

son 2 aydır hep beklemedeydim belirti arıyordum okuduğum her belirtiyi de kendimde buluyordum . adetlerim ilk kez son 2 ayda 2 gün gecikti. bu ay hamile olmayacağını biliyordum belirti de aramadım, eskisi gibi gecikmeden adet oldum. bu psikoloji nasıl bişey yaa. anladımki stres beklenti başa bela. adet geciktirebiliyorsak demekki daha streslere girip allah korusun hastalıklara bile sebep olabiliriz. o yüzden kızlar önce kendimizi kontrol etmeyi oluruna bırakmayı öğrenmeliyiz. sonra gerisi gelecek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…